بله درسته.نقل قول:
چرا های وب در صورت کشش خط بالای 16 هم میبنده اما اینا نه؟ سیاست مسخره ایی دارن.
Printable View
بله درسته.نقل قول:
چرا های وب در صورت کشش خط بالای 16 هم میبنده اما اینا نه؟ سیاست مسخره ایی دارن.
سلام دوستان شاتلی
این چند روز اینترنت شما هم دچار اختلال بوده ؟
سیاست مسخره نیست تعداد کاربرایی که شاتل داره های وب نداره :n01: بخواد هر کدوم رو بالاتر از این حد ببنده پهنای باند کم میاره:n29:نقل قول:
سلام
دوستان پهنای باند خط من رو 16 مگ بسته بود الان اومده رو 8 مگ زنگ زدم میگه خود سیستم اتوماتیک پهنای باند نسبت به وضعیت مرکز مخابرات کم میکنه یکماه هست اومدم شاتل
میگم کی به حالت قبل برمیگرده میگه معلوم نیست معمولا 2 ماه تا 3 ماه !!!!!
من از شاتل لند حدود 400 گیگ تو یه ماه دانلود کردم ممکنه به خاطر این محدود کرده باشن ؟
برا کسی این وضعیت پیش اومده ؟
من دانلودي نداشتم ولي افت كرده دو سه روزي هست
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان وقت بخیر.من ساکن مشهدم . میخوام برا خونه نت بگیرم . کاربردم بیشتر بازی انلاین و دانلود و اینستاگرامه . شاتل بگیرم یا صبانت ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
ماهی ۸ تومن ایناست سرعتت از ۱ تا ۴ از دایل آپ هم بدتر میشه، تقریبا نتت قطع میشه، از ۴ تا ۸ هم اوکی میشه، بستگی به خطتت داره با ۸ مگ شبی ۱۰ ۱۱ گیگ میشه دانلود کرد.نقل قول:
خرید ترافیکش هم خیلی گرونه، تخفیف ۵۰ درصد هم دیگه نمیذاره و ۲۰ درصد هست نهایت تخفیف هاش. این آخری ها هم پینگم خیلی افتضاح شده بود که دیگه جمع کردم رفتم های وب
چند روزیه سرعت توی روز افت زیادی میکنه پینگ هم گاها میره بالای 180 کسی چنین مشکلی نداره؟
نقل قول:نقل قول:برای من معمولا شب ها بعد از 10 افت سرعت رخ می ده ( تو روز رو خبر ندارم چون نیستم خونه:n02:)نقل قول:
+
من تا حالا به تماس برای نظرسنجی وضعیت اینترنت نه برخورد داشتم نه عادت:n13:
این موضوع عادی هست تو شاتل که زنگ بزنن نظر سنجی کنند؟:n27:
اگر شهرستــان هستیــد عــادیهه دیــدم من ولی تهران نه :n15:نقل قول: