من احتمال میدم درست بشه.هفته پیشم همین جوری بود بعد یهو خوب شد. الان من با 256 نامحدود 30 کیلوبایت دانلود دارم.
Printable View
من احتمال میدم درست بشه.هفته پیشم همین جوری بود بعد یهو خوب شد. الان من با 256 نامحدود 30 کیلوبایت دانلود دارم.
من شنبه باید پادگان باشم. میرم تا هفته بعد. می خوام وقتی اومدم سرعتا برگرده به روز اول. همه با هم اعتراض کنیم همه چی درست میشه.
ما تو پادگان با اتهاد تونستیم رو در روی فرمانده بایستسم. اونم تو آموزشی.
ما میتوانیم
دوستان ، اگر کسی قصد شکایت درست درمون داره میتونه بره به این آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مثل این میمونه که طرف مورد شکایتت قاضیه دادگاهتم باشه!:n02: (آخه هم سازمان تنظیم هم مخابرات دولتین)
در ضمن از دوستان آملی آیا کس دیگه ای هم این مشکل قطع شدن نیم ساعت نیم ساعت نتو داره؟
برا من تقریبا هر نیم ساعت یا یک ساعت حدود یکی دو وقیقه نتم قطع میشه.:n28: (مخابرات شیخ فضل الله نوری)
دقيقا همينطوره سوادكوهي:n18:نقل قول:
به نظر من که سرعت محدود با نامحدود فرقی نداره مگه اینکه اون قانون کذایی User Fair Policy بخواد اعمال شه. کسی هم اگه محدود با سرعت بالا داره هنوز اعمال نشده. من تا امروز صبح ساعت 5 سرعتم بالا بود دقیقا از 5 سرعت اومده پایین. بازم بخوای حساب کنی 25 تومن مخابرات کجا و 70 80 تومن سایر آی اس پی ها کجا؟ سرویس 1 مگ مخابرات می ارزه.اگه 100 هم جواب بده تقریبا روزی 8 گیگ میشه دان کرد یعنی ماهی تقریبا 240 گیگ که اینقدر هم نیازی به دانلود ندارم :n06:همین حجم از سایر آی اس پی ها درمیاد بالای 1 میلیون تومن :n01:
دوست عزیز ما نباید بایستیم و بگیم که اینا کمن و چند نفر دیگه اضافه کنین برای ............ . چرا هر کاری خودشون میخوان انجام میدن و به رضایت ما فکر نمیکنن.نقل قول:
شاید شما راضی باشید. ولی 90 % از کاربرا راضی نیستن
آقایون سرعت که خوبه
من سرعتم از سرورای خارجی زیر 100 نمیاد
داخلی که نگو
آپلود هم حداقل 80 هستش
دقیقا مال شما کجاش کمه؟:n06:
خوب اینکه درسته هرچی سرعت بالاتر باشه بهتره ما که بدمون نمیاد اما چند مساله رو در نظر بگیر اگه مخابرات با این تعرفه های قبلی می خواست ادامه بده بقیه ISP ها باید میرفتن بوق میزدن.! در ثانی تعرفه حجم تقریبا یه تعرفه جهانیه برای کشورهای همردیف با زیرساخت تقریبا مشابه.و سرعت یکسان بالا منجر به هدر رفتگی حجم بالاتر برای سرویس دهنده میشه که در مورد مخابرات صدق میکنه.این قانون UserFair Policy هم واسه همینه در اصل یعنی محدودیت حجم داری ولی بهت نمیگن.!! :n02:فقط چند تا کشوره که نامحدود و ارزون ارائه میده. ولی ما چون اکثرا خوره دانلودیم هر چی بهمون بدن کممونه در مورد پینگ و سرعت وبگردی و این قضایا موافقم که مخابرات در حد استاندارد نیست.نقل قول:
آسیاتک 1 مگ نامحدود برنزی و نقره ای :n09:نقل قول:
دوستان خواهشا همه برن تو کنترول پنلشون و از این وضعیت شکایت کنن
برای من 50 درصد سایتها اصلا بالا نمیاد