بازم که داری چیزایه تکراری میزاری!!!!!!!!!!!!!!:n24::n25:
Printable View
payiiz:
Seed Price Selling Price Days to Grow Days to Re-Grow Profit Per Day Where to Buy/Find Carrot 300g 120g 8 - 78g [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Eggplant 120g 80g 10 3 148g [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sweet Potato 300g 120g 6 3 282g [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Green Pepper 150g 40g 8 2 252g [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Spinach 200g 80g 6 - 87g [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * Magic Red Flower 600g - 10 - - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Grass 500g - 11 7 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Apples - 50g - - 150g The tree on your farm Green Grass - 100g - - 200g Grows in the wild Wild Grapes - 50g - - 100g Grows in the wild Mushroom - 70g - - 280g Grows in the wild Poisonous Mushroom - 100g - - 100g Grows in the wild Truffle - 500g - - 500g Grows in the wild
arash aziz
ki rozaye ke tol mikeshe giah dar miado dare?
ki age ye roz mahsolato ye roz bar nadari gheymatesh chi mishe?
han????????????????
مجید جان من خودم این سایتو زیرو رو کردم ولی هیچ چیز جدیدی توش نیست :n03:
بهتر نیست از تجربه خودت یه چیزایی بگی (گفتی که رفت شهر و فلوتو ....) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
ehyanan shoma boxor nisty?
نقل قول:
combine - abpash autmatick va bar mighardi demo mibini
won o daran dastghi mikonan
shahrdar tartibe ye chiziyu nemidonam mide breng mikari va ba com bine podr mishe vaaaaaaaaaaaa
ye chize jadid
font jaye dige soragh nadari?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
in site bahale begard bin chize jadid nadare?:n26:
sar bezanid...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خودم دست بکار شدم دست عیالو گرفتم دارم میرم شهر اومدم خداحافظی کنم :n02:
البته چندتا راه داره اگه خواستین شمام بیاین :n09: