آقایون سرعتای شبانه و روزانه به حالت اولش برگشته یا نه هنوز؟
Printable View
آقایون سرعتای شبانه و روزانه به حالت اولش برگشته یا نه هنوز؟
من دوباره صبا رو شارژ کردم یک ماهه 512 با 1.5 گیگ محدودیت دانلود تا بینم چی میشه
ولی کلا صبانت بهترینه هااا.من از مخابرات بعثت گرفتم یه گوگل رو به بدبختی باز میکنه(البته بماند شبی 2 گیگ دانلود میکنم.ولی نمی ارزه)
اگه صبانت خراب بشه بقیه جاها هم خرابن 100%
صبانت به من شبانه 60 کیلو بده از سرمم زیاده!
اینم میزان دانلود من تو این دو شب گذشته:20:
شما سرویست 512 هست یا 1 مگ یا 2 مگ؟نقل قول:
برای من که این تغییرات رو نداشته آخرای سال 85 روی 256 بود بعد شد 512 و بعد هم شد 1024 و الان هم روی 1024 هست (1MB) سرعت دانلود هم 120 هستنقل قول:
فکر می کنم تو بعضی از مراکز مخابراتی تهران 128 روی 1024 بسته میشه و تو بعضی مراکز 2048نقل قول:
این حرفشون هم کاملا چرت بوده چون 99% شرکت ها سرویس شبانه رایگان دارن و سرعت هیچ کدوم اونی نیست که باید باشه
ای بابا این صبا زده تو کار دوز کلک(البته بیشترش کرده) یعدفعه ساعت شبانه تغییر میده 1 تا6 بعد وقتی همه عادت کردن بعد با یه اطلاعیه کوچیک و بی سر صدا تو شهرهای بزرگ که مشتری زیاد داره میکنه 2تا 7 خود من 2 گیگ از شارژم پرید واقعا میخواد با این سیستم دبه بازی ادامه بده؟؟!!!:2: من سرعت 1 مگ دارم ولی با اون 128 قبلیم هیچ فرقی نداره (تو اصفهانم) مدعی هم هست که مشتری مداره !!!! نمیتونه این تغییرات با اس ام اس یا یه پاپ آپ رو صفحه اصلی سایتش اعلام کنه!!!؟؟؟
لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اومدم پای کامپیوتر دیدم کانکشن اینترنتم قطعه
بعد دیدم چراغ لینک مودم داره چشمک میزنه
یکی دو بار دستی پروتوکل های مورد استفاده رو عوض کردم و ریست کردم
ولی چیزی که مشاهده میکنم اینه که به نظر میاد صبانت همین الان تصمیم گرفته و اجرایی کرده که downstream ـها رو به 1024 کاهش بده... به هیچ وجه دیگه بالاتر نمیره (برای من ثابت 2048 بود)
چک کنید؛ تهران، بگید برای کس دیگه ای هم اتفاق افتاده یا نه؟
من که گفتم واسه من 2048 بود شد 1024 ...