همیشه یادتون باشه بیشتر از 2 راه وجود دارهنقل قول:
مطمئن باشید که راه حلی پیدا میشه
Printable View
همیشه یادتون باشه بیشتر از 2 راه وجود دارهنقل قول:
مطمئن باشید که راه حلی پیدا میشه
نوشته شده توسط alireza.h [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .................................................. .................................................. .....
این که سرعت 290کیلوبایت در ثانیه است.
شما که گفتی تا 400 تا میره.
علیرضا یه عکس از اینترنت دانلود منیجرت بزار اونجا سرعت بهتری رو نشون میده. ببینیم با دانلود منیجر سرعتت چنده
بیشتر دوستان تست سرعت خودشون رو در طی روز میزارن این تست بنظرم زیاد ارزشی نداره (از نظر دانلود شبانه) سرعت خودم هم طی روز 700 هست (512) ولی به محض اینکه ساعت از 2 صبح میگذره همه چی برعکس میشه
مبین نت ثابت کرده که طی روز سرعت هارو از حالت استاندارد بالاتر میبنده دلیل های مختلفی هم داره مثلا دانلودی در کار نیست
سعی کنید تست هایی رو که در محدوده دانلود شبانست بزارید (حالا شاید خیلیا خواب باشن) ;)
من ابرانسل هم دارم و سگش می ارزه به مبین نت. اگر تهرانی و حتما وایمکس میخوای داتک بگیر. وگرنه بهتره adsl بگیری. این مبین با این اوضا سرعت 200 مگ هم بده به درد انجام هیچ کاری نمیخوره.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما 1مگ 1به 4 داريد؟
دوستان یک سوال دارم شما میگی بعضی مواقع سوسک و پیل تر کار نمیکنه .حالا اگه مثلا از طریق وای فای وصل بشیم به موبایل و با برنامه ای مثل یوسی بروز وصل بشم میشه رد شد از این سد پیل؟
نقل قول :ولی در کل سعی کن مبین نگیری. هرکی گرفته پشیمون شده.
اشکالات مبین نت و علت نارضایتی ازش چیه؟که میگید نگیرم بهتره
عصر جمعه. سرویس 512 یکساله 1به4 (نه به8). سرور لندن
به این میگن روز خوشی. چون معمولاً همه میرند بیرون و کسی پای اینترنت نیست.
ساعت 9 شب جمعه : سرور استانبل
سرویس 1مگ 1به 4 :
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
این تست مال دوستمون علیرضا است که 2مگ گرفته. من گفتم عکس دانلود منیجر رو بزاره ببینم با دانلود منیجر چطور دانلود میکنهنقل قول: