چه رشته ای دوست عزیز ؟نقل قول:
یعنی هر رشته ای قبول بشی میری ؟
Printable View
چه رشته ای دوست عزیز ؟نقل قول:
یعنی هر رشته ای قبول بشی میری ؟
دقیقا جواب درسته ولی روش مشتق گیری چیه؟توی کتاب تست اندیشه سازان نوشته توی این جور توابع بهتره از داخلی ترین کمان شروع کنیم مشتق بگیریم تا به آخریش برسیم ولی من سر در نمیارم یعنی چی؟! (جمله شو متوجه میشما ولی میخوام اجرا کنم وسطاش گیر میکنم اگه میشه مرحله به مرحله بگی ممنون میشمنقل قول:
راستی بچه ها این دین و زندگی چقدر اذیت میکنه . هیچ وقت تراز دین و زندگیم بالای 6700 نشده . الان که آخر کاریم روش خاصی نیست بشه یکم ارتقاش بدم؟
خب بستگی داره استانت چی باشه و رشته ای که می خوای چی باشه! بی خیال این قضایا. تو تلاشت رو بکن، نتیجه با خداست!نقل قول:
سلام
دیدم همه برنامهشون رو واسه دوران جمع بندی اعلام کردن که هیچ دارن تستا رو هم تموم می کنن ولی من هنوز دارم استراحت می کنم...لذا اینگونه شد که به خود آمدیم!!!:31:
در همین راستا لازم دیدم یه برنامه واسه خودم بنویسم که تو این دوران اجراش کنم.
برنامم رو هم یه خورده دیر شروع کردم چون تا همین دیروز داشتیم امتحان می دادیم. :13:
فقط شرمنده که یه خورده کج و کوله و خرچنگ قورباغه نوشتم و قبلا از درد گرفتن چشمان عزیزتان پوزش میطلبم:31:!
عکس رو هم هر کار کردم از این کوچیک تر نشد!!!:19:
برنامه من در دوران جمع بندی از این قراره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان کنکوری.
من امیر هستم مشاور و برنامه ریز تحصیلی ؛شاغل در قلم چی اصفهان.
امیدوارم که کنکور 89 رو با موفقیت سپری کنید.
هر کمکی هم که از دستم بر بیاد واستون می کنم.
آقا مسعود گل ، در رابطه با برنامه ای که گذاشتی , برنامه ی خیلی خوبیه فقط وقتی که واسه بررسی آزمون 14 خرداد گذاشتی کمه,
چون اولین آزمون جامع قلم چی که شما دارید,واسه همین یه خورده کار می بره
جمعه 4 تیر هم انگار قراره قلم چی یه آزمون رایگان بذاره , اگه بخوای تو این شرکت کنی آزمون خارج 87 رو باید 4شنبه بدی
اگه تو آزمون 4 تیر شرکت کردی دیگه لازم نیست آزمون خارج 88 رو بدی بخاطر اینکه تا یکشنبه درگیر بررسی آزمون 4تیر بودی
و 3 روز فرصت داری که یه جمع بندی کلی از این 13 آزمونی که دادی داشته باشی
اول باید یه تحلیل دقیق کنی تا مباحث مشکل دار رو مشخص کنی ( با عدد و رقم) بعدش اولویت بندی کنی و اشکالاتت رو برطرف کنی
ببین بعضی اوقات خیلی میدونیم ، جو گیر میشیم که میخوایم سریع ، اونم همه رو ، جواب بدیم که زمان ذخیره کنیم. این زمانی خوبه که دقتت مثل من نباشه :دی. باید خیلی دقت کنی.نقل قول:
تقصیر من :18:. بابا به من چه :دی یکی از بچه های همین جا (شرمنده اسمش یادم نیست) ، روی 2 رقمی روش حساب کردیم ، بعد تقصیر منه :18::18:
شیمی تو هم مثل منه ، فقط بشین بخون ، اگه دیدی باز یادت میره ، موقع خوندن ، چیزی رو که میگی بنویس.
والا پیشنهادم اینه که هرچیزی تو ریاضی بلدی رو فهرست کن ، رو اونا کار کن. مثلا اگر دنباله و سری رو میدونی خوب بلدی ، بشین روش کار کن ،که حتی اگه از یک کهکشان دیگه سوال کنکور اومد (کنکور ونوس سال 91:دی) دنباله و سری رو جواب بدی
خوب طبق رسم معمول انجمن ، خوش آمدید.نقل قول:
واقعا جای یک مشاور خالی بود.
آقا من یک سوال دارم، من همون اول هدفم مهندسی نرم افزار ، دانشگاه تهران ، بود و است. ولی میخوام بدونم تا چه رتبه ای بر میداره. با این درصدایی که تا الان برای دوره ی جمع بندی زدم ، میتونم ؟
سال 84:
ادبیات 82%
عربی %22
معارف 64%
زبان %100
ریاضیات 71%
فیزیک 60%
شیمی 94%
سال 83 :
ادبیات 69%
عربی 0%
معارف 76%
زبان 85%
ریاضیات (65.45%)
فیزیک 77%
شیمی 80%
راستی درباره ی اون دارو یک مقاله معتبر پیدا کردم. این خلاصه ترجمه ی من:
Ginko biloba اسم یک درختی در چین هست و به عنوان یک داروی گیاهی برای افزایش قدرت حافظه میشه.
در مورد عوارض جانبی ، GBE این دارو رو ایمن اعلام کرده و گفته این دارو عوارض جانبی کمی داره ولی در بعضی مواقع عوارصی مثل سردرد ، عارضه های پوستی و .... مشاهده شده. حتی در چند مورد خون ریزی داخلی(که دلیل اصلیش هنوز معلوم نیست).
این دارو به افرادی که از داروهای ضد تشنج ،ضد افسردگی ،ضد فشار خون ،دارو های مربوط که تنک شدن خون ، داروهای مربوط که پایین بودن قند خون ،Cylosporine ، دیورتیک تیازیدی و Trazodone استفاده میکنند ، بدون مشورت با پزشک ، توصیه نمیشه
نحوه ی استفاده برای افراد بالغ : 120 میلی گرم در روز(2 تا 60 میلی). نتیجه ی محسوس بعد از 4 تا 6 هفته.
منبع : مرکز تحقیقاتی دانشکده پزشکی مریلند
همین طور از ویکی عزیز :کد:http://www.umm.edu/altmed/articles/ginkgo-biloba-000247.htm
من هیچ گونه مسئولیتی رو در قبال این گفته ها قبول نمیکنم :11:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Ginkgo_biloba
سلام!نقل قول:
f=sin(cos(sinx) 1
cos(sinx) = u ........................ f=sin(u) 2
g=sin x..................... u=cos g....................... f=sin(u) 3
f "=u " (cosu) 4
u " =g "(-1)*(sin g) 5
f "=g " (-1)*sin g(cosu) 6
f " = cos x (-1)* sin(sin)*cos(cos(sinx) 7
خوبه؟
به fm992 : الگو میشویم!
سلام آقا امیر خوش اومدی به انجمن های p30 :11:نقل قول:
باز خوب شد شما اومدی امیر جون. تو شهر ما که اصلا مشاور قلمچی رو نمیشه یافت!!!سابق یه تک زنگی می زد اما الان دیگه بلکل ناپدید شده...:13:
خیلی ممنون از جوابی که دادید.:11:
به دلایلی که گفتید من این تغییرات رو تو برنامم اعمال می کنم:
به جای اینکه یکشنبه 9 خرداد سراسری 83 رو بدم جاش سراسری 85 رو میدم (یعنی 83 حذف و 85 جایگزینش)
بهتر بود کانون قبل از عید(یا حداقل تو دوران نوروز)این برنامه هاش رو اعلام میکرد تا بتونیم بهتر برنامه ریزی کنیم...
اگه کانون آزمون داشت:
خوب من آزمون 88 خارج رو به 4 شنبه 2 تیر انتقال میدم و خارج 87 رو به 31 خرداد(یعنی خارج 86 حذف و آخرین آزمونی که میدم 4 تیر قلمچی میشه)
اگه کانون آزمون نداشت:
خوب آزمون های خارج رو همونطور که نوشتم میدم.
بعد از آزمون آخر قلمچی هم به جمع بندی کلی و تحلیل و... سایر موارد می پردازم.
:11:
بازم متشکر امیر جون
سلام. برای shabeashegha:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ندیدم CSNH جواب داده بود. وقتی اینو نوشتم دیدم. دیگه گفتم حالا که نوشتم بذارم. :20: