نقل قول:
سلام
برای 206 نو مشکل از بنزین بود. بنزین سوپر چند بانک زده شد . درست شد.
تا وقتی هم بنزین خوب نبود داخلش. تنها راهش ، سوئیچ کامل باز میکردیم و 3-4 دقیقه بعد استارت میزدیم
Printable View
نقل قول:
سلام
برای 206 نو مشکل از بنزین بود. بنزین سوپر چند بانک زده شد . درست شد.
تا وقتی هم بنزین خوب نبود داخلش. تنها راهش ، سوئیچ کامل باز میکردیم و 3-4 دقیقه بعد استارت میزدیم
سلامنقل قول:
بنده همین مشکل رو داشتم
سیمهای برق موتور که زیر موتور هست پوسیده بود و با رطوبِ صبحگاهی اتصال میکرد و برق موتور ضعیف میشد و روشن نمیشد
با عایق کاری سیمها با چسب برق مشکل حل شد
سلام دوستان سال بر همگی مبارک
دیروز یه راه دور رفتم بعد از چند ساعت رانندگی یدفه صدای موتور تغییر کرد و صدای گرگر پیدا کرد ،البته وقتی با سرعت پایین حرکت میکنم صدا طبیعیه اما رو سرعت صدا تغییر میکنه، در جا که گاز میدم اگزوز پرت پرت صدا میده مشکل چی میتونه باشه، خطری نداره چون تو مسافرتم یه کم نگرانم
سلام دوستان و سال نوتون مبارک
یه موردی که برای ماشینمون رخ داده اینه که از دیشب بعد از یه دو سه مورد ترمز تقریبا شدید الان میخوای ترمز کنی بعضی موقع ها به قصد ایست کامل ترمز کنی اخراش یه صدای درگیر شدن با یه چیزی رو مثلا میده! انگار یه چیزی با یه چیزی تداخل میکنه و گوم گوم صدا میده!
در ضمن ماشینمون هم پرشیا lx ۹۴ هست
با درود
دوستان پراید 91 چند روز هست امپر به جای 4 روشن بشه روی 5 روشن میشه( 5 خانه منظورم هست)
فشنگی نو انداختم روش و اثر نکرد
من شک داشتم هنگامی که برق از ماشین گرفته میشه این جوری هست
چراغ ها روشن کردم و ضبط ماشین هم روشن... دیدم روی خانه 5 روشن میشه به جای 4
سری بعد چراغ و ضبط خاموش کردم و روی 4 روشن شد
از اتصال به بدنه هست؟ باید از منفی باطری بگیرم و به بدنه بزنیم؟ کجا ی بدنه مهم نیست؟
سلام خدمت دوستان بنده سمند ال ايکس مدل 93 دارم
امروز به يه مشکلي برخورد کردم که نميدونم دليلش چيه.وقتي ماشين رو ميخام قفل کنم چه با ريموت چه با سويچ اصلا قفل نميشه .اون دکمه هاي روي درب که براي باز و بسته کردن دستي هستش بالا و پايين ميشه و در نهايت درب ماشين باز ميمونه.خودم ميتونم درتسش کنم؟
ممنون از لطفتون
تقریبا همه پرایدهای انژکتوری این مشکل را دارن و با گرم و سرد شدن هوا خطای نشانگر هم کم و زیاد میشه. گاهی با تعویض سنسور نشانگر درجه حرارت موتور مشکل حل میشه اما اکثرا به همین شکل هست.نقل قول:
این ایراد از طراحی هست و کار خاصی نمیشه انجام داد و راه حلها بیشتر مقطعی هست تا دائمی.
اتصال بدنه را قوی کنید. یک سیم قطور از موتور به بدنه و شاسی و یکی هم از سر باطری منفی به بدنه( بجز کابل منفی که داره) بکشید.
بیشتر این جور مشکلات بخاطر خراب شدن اتصال منفی برق دزدگیر و قفل مرکزی بوجود میاد. این اتصال منفی با کلیدهای فشاری لای درب ایجاد میشه که اکثرا جرم و خاک میگیره و زنگ میزنه و باید چند وقت یکبار تمیز بشه.نقل قول:
احتمال داره مشکل ماشین از این سوئیچها باشه و اگر با سرویس اونها مشکل رفع نشد ممکنه ایراد مکانیکی باشه که بخاطر شل شدن اتصال لینک اهرم پمپ قفل مرکزی و دزدگیر با لینکهای قفل درب باشه.
بایدرودری درب راننده را باز کنید و همه چیز را بازدید کنید. اگر فنی باشید میتونید انجام بدید
سلام دوستان
در بیشتر خودروهای دفرنسیال جلویِ باکیفیت یک قطعه ی لاستیکی روی شَفتِ پلوس نصب شده که کارش گرفتن لرزش و ویبره هست تا ماشین نرمتر و بی صداتر حرکت کنه
اسمش dynamic damper هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا خودرو ایرانی هست که این قطعه رو داشته باشه ؟
متاسفانه امروز بازهم شاهد یک اشتباه فنی از طرف افراد ناشی و نا آگاه بودم که خوشبختانه بخیر گذشت ولی میتونست به جراحات و صدمات جبران ناپذیری منجر بشه:
مشتری برای خرید درب رادیاتور مراجعه کرد ، چند نمونه درب نشان دادم و یکی انتخاب کرد. میخواست درب رادیاتور را در حالیکه موتور داغ و خاموش بود باز بکنه که مانع شدم و گفتم نباید این کار را انجام بده و خطرناکه، اما اصرار داشت که همین الان باید درب رادیاتور عوض کنم.
ناچارا برگشتم داخل فروشگاه تا آب برای ریختن روی رادیاتور جهت خنک شدن و یک پارچه ضخیم برای بازکردن درب رادیاتور بیارم و به مشتری هم گفتم فقط موتور را روشن بکنه ( تا با گردش آب فشار داخل رادیاتور کمتر بشه)
اما به محض اینکه از ماشین فاصله گرفتم صدای فوران آب به گوشم خورد و دیدم صاحب ماشین در حالیکه با دستش یک طرف صورتش را گرفته بود به عقب پرید.
بلافاصله آب خنک آوردم و روی صورت و بخشی از دست اون که با آب جوش تماس پیدا کرده بود ریختم .
خوشبختانه فقط مقدار کمی ملتهب شده بود و سوختگی بدی وجود نداشت چون بطور شانسی کمی عقبتر از درب رادیاتور ایستاده بود و در غیر این صورت خیلی راحت ممکن بود یک یا هر دو چشم خودش را از دست بده و برای همیشه نابینا بشه.
بنابراین اگر ناچار شدید درب رادیاتور را در زمان داغ بودن موتور باز کنید، موتور باید حتما روشن باشه تا فشار آب جوش کمتر بشه،
آرام آرام روی رادیاتور آب بریزید تا خنک شده و دمای آب کمتر بشه و در نهایت با یک پارچه ضخیم در حالیکه عقب ایستادید و صورت را سمت دیگه گرفتید، یک درجه درب رادیاتور را باز کنید تا فشار اولیه بخار و آب جوش کم بشه و بعد با احتیاط کامل درب رادیاتور را باز کنید.
این اخطار معمولا روی درب رادیاتورها و یا بخشی از سینی روی رادیاتور یا برچسب داخل موتور داده شده که باید به اون توجه کرد.