سلام
ممنون می شم منو راهنمایی بفرمایید برای خرید اسپیکر تا حداکثر 100 هزار تومن برای پراید.
سلام
ممنون می شم منو راهنمایی بفرمایید برای خرید اسپیکر تا حداکثر 100 هزار تومن برای پراید.
سلامنقل قول:
بله قیمت مناسب داده
منظورتون پخش هست دیگه؟کن وود 7016
فوکال یکی از معتبر ترین برندهای درایورساز دنیا هست. چه خانگی و چه اتوموبیل.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میشه یکی من رو راهنمایی کنه:
من یه باند پایونیر 6974 دارم می خوام بهش یه آمپ وصل کنم حداکثر هم 90 تومان میتونم هزینه کنم لطفاً راهنماییم کنید که بهترین انتخاب چی می تونه باشه؟
مدلش 160v1 بود...دیدم frq responce از 60Hz میداد تا 25K .... اما الان که رفتم گفت 390 نامرد....نقل قول:
میرزه کامپوننت با این قیمت بگیرم ؟؟
سلامنقل قول:
من این مدل رو تا حالا ندیدم.میشه یه لینک برام بزاری؟آکبند بود؟کجا داره؟حواست باشه بعضی کامپوننتهای فوکال تقلبی هم داره.
به DLS MS6A هم میتونی فکر کنی.اونم حدود 420 هست.ساخت تایوان هستش.من خودم دارم استفاده میکنم. میدباس و کیفیت بالائی داره.
یه R6A دست دوم هم یکی از دوستام داره البته من ندیدم میگه تمیزه. میتونم برات 210 بگیرم.
سلام به تمام اساتید محترم من پژو 206 دارم لطفا راهنمایی کنید اصلا اطلاعاتی در مورد سیستم پخش ندارم
یه پخش خوب کیفیت [COLOR="Red"][COLOR="red"][COLOR="red"]صدا بسیار مهم به قول شما قدرت نمی خوام در حد صدای داخل خودرو ترجیحا آلپینا باشه یا کلاریون در ضمن usb هارد پرتبل بخوره و ترجیحا بلوتوث داشته باشه فقط با آیفون هماهنگ باشه که بشه از طریق بلوتوث وصلش کرد
باند با صدای بسیار شفاف می خوام وضوح صدا یک یک یک
نمی دونم که ساب می خواد یا نه
با دسته خود 206 کار کنه
امپل فایر هم نمی دونم می خواد یانه
سرجمع بوجم 8.000.000 ریال
لطفا یه راهنمایی جامع کنید فقط کیفیت وضوح شفافیت صدا باز متشکرم
سلام دوست عزیز بلوتوثدار الپاین 117e داره ولی کیت اکسترنال باید بخری کلاریون نداره تو قیمت پایین
من سری پاور راکفوردو پیشنهاد میکنم پشیمون نمیشی
دی ال اس یا فوکال هم عالیه
:40:آقا حمید آمپ 4 کانال چی پیشنهاد میدین واسه1073 و کامپ.قیمت آمپ و 1073 دارین؟
سلام دوستان
صفحه لمسي هديونيتم امروز خود به خود از كار افتاد
دوستان راهنمايي كنيد كه علتش چي بوده و الان بايد چيكار كنم؟
درست ميشه يا نه چقدر خرج داره؟
هديونيت : Marshal
[/COLOR]کنوود 7205 میتونی بندازینقل قول: