سلام دوستان
موقع نصب برنامه primavera6 يه ارور ميده كه sql server database نصب نشده؟ ويندوز من xp هست و با sp3 آپديتش كردم اما باز اين مشكل رو دارم.
كسي ميدونه بايد چي كار كنم؟
ممنون ميشم اگه راهنمائيم كنين.
Printable View
سلام دوستان
موقع نصب برنامه primavera6 يه ارور ميده كه sql server database نصب نشده؟ ويندوز من xp هست و با sp3 آپديتش كردم اما باز اين مشكل رو دارم.
كسي ميدونه بايد چي كار كنم؟
ممنون ميشم اگه راهنمائيم كنين.
SQL Server نرم افزاري هست كه بايد جدا نصب بشه ربطي به آپديت ويندوز ندارهنقل قول:
با سلام
وقتی سیستم رو روشن میکنم سیستم بالا میاد و حدود یک دقیقه بعد بالا اومدن ویندوز صدای روشن شدن کامپیوتر میاد:31:
چه کار کنم؟
سلام عزیزنقل قول:
نه بابا ویروسی نشده فکر نکنم ویروسی باشه چون از اولم این جوری بود
nod32 منم همیشه اپدیته
نمیدونم باز
--------------------------------------
ویرایش
اون فایلو 2 kb گرفتم مشکلم حل شد
ممنون
سلام
ويندوز جديد ارجينال خريدم و نصب كردم و سپس آپديت كردم
فقط چند تا آپديت ديگر مونده كه ميخواستم مشورت و سوال بگيرم :
عكس
كد:
ياکد:http://4ax.ir/images/updatewinf.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين چند مورد آپديت رو با هم نصب كنم يا اون ورژن بالاتر
Microsoft .NET Framework 4 Client Profile for Windows XP x86
نصب كنم ؟
Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 and .NET Framework 3.5 Family Update
Microsoft .NET Framework version 1.1
Microsoft .NET Framework چيه و كاربردش چي هست ؟
FrameWorkمجموعه ای از فایل های مورد نیاز سیستم عامل (شامل فایل های DLL و رجیستری و واسطه های استاندارد ارتباط برنامه ها بایکدیگر) است که برای اجرای برنامه های نوشته شده تحت دات نت ضروری میباشد. یعنی یک پکیج کامل از تمام dll های مورد نیاز برنامه هایی که با داتنت نوشته شده اند.نقل قول:
با توجه به سرعت كم اينترنت در ايران ميتونيد ورژنهاي مختلفش رو تو سي دي و دي وي دي هاي بازار پيدا كنيد براي مثال ورژن 3.5 حجمي حدود 200 مگ به بالا دارد
ممنون كه پاسخ دادين.نقل قول:
sql server رو خود نرم افزار نصب كرد و با موفقيت هم نصب شد اما در ادامه ي نصب نرم افزار همون ارور نصب نشدن sql server database رو داد كه نميدونم چه جوري بايد حلش كنم.
باز هم ممنون.
سلام .استاد . من در بعضی مواقع که برای کسی ویندوز عوض می کنم در سیستم قدیمی یا جدید .در هنگام که در قسمت داس یا setup ویندوز در حال نصب است ( در ان قسمتی که بعد از فرمت کردن ویندوز قبلی باید ویندوز جدید را نصب کنیم و به صورت علامت زرد رنگ پر می شود نام این قسمت چیست ) ددر قسمتی یا مثلا در دقیقه 59 ویندوز گیر می کند و خود به خود صحفه ای می اید که یا باید کلید ESC=SKIP یا ENTER است که بزنیم و ان فایل را یا رد کند یا کپی کند در بعضی مواقع مجبور می شوم سی دی را در اورده سی دی دیگری را نصب کنم این اخطار در این صحفه چند بار تکرار می شود مثلا در دقیقه 30 یا 31 یا 67 است استاد مشکل از چیست و ایا مشکل سخت افزاری است یا مشکل سی دی ..و علت این اخطار به خاطر چیست .( 1- از مهندس کامپیوتری پرسیدم گفت از رم است از فرد دیگری پرسیدم گفت ار سی دی است یا سی دی خش دارد و یا از لنز دی وی دارم است که نمی تواند فایل را کپی کند ) ممنون می شوم استاد در این مورد بیشتر توضیح دهید ....
سلام....نقل قول:
من استادنیستم ولی جوابی که به ذهنم می رسه اینه که :
1. Cd ویندوزت و عوض کن ودقت کن ببین خش نداشته باشه
2. ازطریق Dos درایو کاملا فرمت کن
3. این مشکلات ازسخت افزارهم می تونه باشه باید ببینی درکدام قسمت گیر می کنه من خودم دیدم که ازکارت گرافیک باشه
آن قسمت فایل های سیستمی نصب میشه وبسیار مهمه همه فایل بطور کامل نصب باشه
واین Error ها Skip یا Retry می کنی خودش می تونه دلیل گیر کردن بعدی ویندوز باشه .
توصیه من : Cdهای ویندوز استاندارد و صدرصد بدون خش راپیشنهاد می کنم ازاونا استفاده کن تامشکلی نداشته باشی
اصولا اكثر مواقع Sql Server بعد از نصب نياز به راه اندازي سيستم داره و بعد از راه اندازي در كنار ساعت ويندوز ميتونيد ببينيد كه فعال هست يا نه ولي با توجه به اينكه ميگيد نصب ميشه در ادامه نصب اخطار ميده بايد نرم افزار رو ديد بعد نظر قطعي دادنقل قول: