اره پوشش و کيفيت ايرانسل عاليه اما پلاس خبر ندارم که چطوريهنقل قول:
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
من این مای ایرانسل نسخه جدید رو نصب کردم دیگه اصلا بالا نمیاد همون اولش پیغام خطا میدهدهر چی نسخه های قبلی نصب میکنم بازم ارور میده..به نظرتون چیکار کنم دوستان؟
پیغامش اینه unable to establish secure connection.please try again later
این مشکل از طرف شما نیستنقل قول:
البته من الان چک کردم باز میشه
با ورژن جدید هم تست کردم
ایرانسل بسته نامحدود ساعتی از ایرانسل من حذف کرده!
برای من حذف نشدهنقل قول:
چند روز پیش یه بسته 5 گیگی 6 تا 12 ظهر خریدم روز بعدش هم یه بسته یه ساعته نا محدود. الان دوروزه که اون بسته 5 گیگ رو دوتا نشون میده در صورتی که مطمئن هستم اون بسته رو یه بار بیشتر نخریدم. بسته نا محدود رو هم که نصفش حجمش رو استفاده کرده بودم هنوز حذف نکرده. جریانش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر حذف نشدهنقل قول:
برنامه ای به غیر از E3372HLMo نداریم که با مودم E8372 کارکنه ؟!
اون محدودیت 3 ساعته مثل اینکه دوباره برگشته.
نصف سایت ها برام باز نمیشه
سقوط دکل مخابراتی براثروزش باد برروی مجتمع تجاری و زخمی شدن کودکی 9 ساله و قطع برق بخشی از شهر اروندکنار و قطع ارتباط تلفنی مشترکان خطوط ایرانسل در اروندکنار آبادان
(خبرگزاری صدا و سیما)
محدودیت بسته های ساعتی دوباره برگشته متاسفانه -_-
چی محدودیتی؟نقل قول:
سلام.
دوستان دو روزه که برای من فقط علامت H+ میاد و سرعتم زیر 20 کیلوبایته !! چیکار باید کنم درست بشه !؟
ایرانسل نزدیک به یک هفته ای هست که سرعتش بسیار اومده پایین در سطح زیر 300 کیلو البته با 4g.نمیدونم چه اتفاقی داره میافته.
بله الان دارم بافورجی فول انتن دانلود می کنم 300کیلو و اپلود 32 کیلو!!!! قبلا تا3مگ سرعت اپ داشتم
سوال دوستان یک سوال مهم داشتم رو مودم های tdlte میشه همین سیمکارت های 4g معمولی رو گذاشت از اینترنت 4جی یا 3جی روی این مودم ها استفاده کرد؟
سیمکارت را می تونی بذاری ولی از 3جی و 4جی معمولی نمی تونی استفاده کنی فقط از 4جی ثابت می تونی استفاده کنی یعنی چه با سیم TDو چه باسیمFD با هردو فقط به TD وصل میشه.نقل قول:
سلام. دوستان من از بستههای 6 صبح تا 12 ظهر ایرانسل میگریم، سیم کارتم 4G هست ولی گوشیم 3G ساپورت میکنه. موقع دانلود +H هستم و انتن هم فول ولی سرعت دانلودم رو 100K هست! کسی میدونه مشکل کجاست؟
صدبار زنگ زدم پشتیبانی ولی اتفاقی نویوفتاد!
کلا اين مدت سرعت داغونه
واقعا خجالت نمیکشند اسم اینو 4g میگذارند و بابتش از مردم پول میگیرند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
کسی میدونه چطوری محاسبه میشه؟نقل قول:
مودمتون تا چه سرعتی انتقال میده؟ چون با وای فای تست گرفتین. 2.4 گیگاهرتز هست یا 5 ؟نقل قول:
چون 2.4 اگه باشه سرعت رو کامل منتقل نمیکنه. با سیم کارت و با خود گوشی تست بگیرید یا با سیستم و کابل لن.
هرچند میدونم با این شرایط هم باید بیشتر از 1 مگ سرعت بده و ایرانسل گند زده ولی خب گفتم که بدونید
سلام دوستان
بهترین مودم برای استفاده درون خونه که قدرت سیگنال بالا داشته باشه چه مودمی هست ؟
من از مودم هواوی b315 استفاده میکنم ازش خیلی راضی هستم توی این یکساله سرعتم همیشه بین ۳۵ تا ۴۵ مگ متغیر بوده ولی هیچوقت پایینتر نیومده البته ممکنه منطقه ما سرعتها بالا باشه من تو مهرشهر کرج هستمنقل قول:
بهترین نرم افزار برای مدیریت و ایجاد محدودیت برای برنامه ها در مصرف اینترنت چیه؟
NetLimiterنقل قول:
نمی دونم این مهندسین ایرانسل چه فکری می کنن ما رو از قم انداختن روی خوزستان . باز شیراز بهتر بود راست میگن بندازن روی آذربایجان حداقل
Hostname
No Hostname Network [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Iran Cell Service and Communication Company City Kuy-e Farhangian, Khuzestan, Iran Latitude/Longitude 31.3568,48.7589 Carrier Irancell Route [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب خونه پسر عموم خوابیدیم..شمیران نو ...بعد ایرانسل 4 مگ در ثانیه میداد...یعنی 32 مگابیت..بعد 1 ساعته نامحدود گرفتم 900 تومن....تو 1 ساعت 10 تا فیلم دانلود کردم...با 900 تومن
وای وای خدا چه شانسی دارم من چرا خونه ما اینقدر سرعت ایرانسل کمه....حیف حیف 1000000000 حیف...
کاشکی خونه ما هم مثل خونه پسر عموم سرعت ایرانسل زیاد بود....خونه ما 200 کیلوبایت خونه پسر عموم 4 مگ...لعنت به این شانس....
میتونستم هر شب با 900 تومن 10 گیگ دانلود کنم...حـــــــــــــیـــــ ـــف
مودم E8372 هست و هیچ افت سرعتی نداره قبلا بارها تست کردم و سرعت های تا 50 مگابیت رو هم باهاش داشتم البته در مکان دیگه. این جا که صدرا شیراز هست متاسفانه هیچ گاه سرعت خوب نبوده البته به این افتضاحی هم دیگه نه اما متوسطش حدود 4 مگابیت بودهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
کسی میدونه چطور میشه اکانت سایت
لنز ساخت؟
دوستان این محدودیت شبانه سه ساعته برگشته ؟ دو شب پیش سر سه ساعت بستنش
نرم افزارشو دانلود کن و ثبت نام. بعدش راحت استفاده می کنینقل قول:
البته توی سایتش خدماتی نداره فقط از طریق گوشی
امروز سحر ساعت 3 یه بسته 2 ساعته نامحدود خریدم ساعت 4 تموم شد و بسته حذف شد
از 40 گیگ حجمی که کلا میداد فقط یک گیگ و خورده ای مصرف کرده بودم.
قبل از اون هم نت روشن نبود.
گوشی هم تو این یک ساعت دستم بود قشنگ دزدی رو به چشم دیدم. سیستمشون خرابه آقا. به جای دو ساعت یک ساعت مصرف کردم
هزینه زیادی نداشت ولی خب حق من بود که دوساعت رو داشته باشم. کوفتشون بشه
تعويض سيمکارت ترى جى ب فور جى گيگ هديه داره!؟
ممنون ولی مینویسه ثبت نام امکان پذیر نیستنقل قول:
از دوستان کسی هست قبلا ثبت نام کرده باشه و یوزرش رو قرض بده
بله. دوباره برگشته.نقل قول:
دوستان چطور میشه فهمید یه دکل مستقیم با فیبر نوری و کابل اینا اینترنتش تامینه یا با backhaul و از دکل های اطراف؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اگر گوشی شما از فناوری 4G پشتیبانی میکند، میتوانید با ارتقای سیمکارت فعلی خود به یوسیم (نسل ۴ و ۴/۵) از ۸ گیگابایت اینترنت همراه هدیه ۳۰ روزه بهرهمند شوید و علاوه بر آن در قرعهکشی بزرگ یک خودروی سانتافه شرکت کنید.نقل قول:
مهلت تعویض سیم کارت به 4G و شرکت در قرعهکشی ۶ تیر ۹۶ است.
بسته هدیه در قالب 4GB اینترنت روزانه و 4GB اینترنت شبانه (قابل استفاده بین ۲ تا ۸ صبح) فعال میشود.
برای ارتقای سیمکارت میتوانید به یکی از مراکز فروش و خدمات یا نمایندگان فروش ایرانسل مراجعه کنید.
هزینه تبدیل سیمکارت به 4G تنها ۸۰۰۰ تومان است.
برای درخواست تعویض سیمکارت میتوانید کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *555* را از خط خود شمارهگیری کنید، از اپلیکیشن ایرانسلمن استفاده نمایید یا به نمایندگیها و مراکز فروش ایرانسل مراجعه کنید.
دوستان کسی در مورد بسته هیبرید ایرانسل اطلاعات کامل نداره؟
ایرانسل توی سایتش خییییلی مبهم بسته رو معرفی کرده و نگفته چطوری قراره هزینه بسته از مشترک کسر بشه.