برا من واریز نکردن!نقل قول:
شکایت کنم 195؟؟؟؟
دفعه های قبل هم برام اضاف نکردن
Printable View
برا من واریز نکردن!نقل قول:
شکایت کنم 195؟؟؟؟
دفعه های قبل هم برام اضاف نکردن
1 گیگ هدیه میخوای چیکار؟! شما که شبا هزار برابرشو دانلود کردی!نقل قول:
سروران گرامی که هنوز از نعمت شبانه رایگان برخوردارن. امشب بررسی کنید ببینید ساعات شبانه تغییر نکرده؟
واسه ثبت نام قبض تلفن هم میخان؟؟؟؟
واسه ما که خواستن.نقل قول:
شما کی ثبت نام کردی؟؟نقل قول:
خودم پارسال. پسرعموم رو هم ثبت نام کردم چند هفته پیش. دوستم رو هم چند ماه قبلنقل قول:
از مخابرات منطقه باید قبض بگیرم؟؟نقل قول:
قبض قدیمی داشتیم. قبول کرد و چیزی نگفت. شایدم اصلا نمیخواستشون چون فرم پر کردیم و شماره رو توش نوشتیم. از نماینده فروش بپرس شاید اصلا قبض نخوادنقل قول:
من یک ماه نبودم
شبانه مخابرات هنوز هست ؟
بعضی تعرفه ها شبانه دارند.نقل قول:
حذف شود ....
سرویس 2 مگ دارم شبانه 700 مگ ازم کم کرد.جریان چیه؟
از تغییرات اخیر مطلعی؟ برخی از تعرفه ها دارای شبانه رایگان می باشند.نقل قول:
برگرفته شده از ali-abad.blog.ir
نه صبح زنگ زدم گفتن که شبانه نداری و فقط بعضی از سرویسا داره.الان که لیست سایت بالا رو نگاه میکنم خیلی افتضاحه.اصلا بدرد نمیخوره سرویسای شبانه دار رو خرید.گیگ خیلی زیادی دارن
من اگه 100 گیگ ترافیک جشنواره تابستانی بخرم و سرویس 3 ماهه بخرم این ترافیک تا یکسال و برای دوره هاب بعد هم برای من میمونه ؟
حالا اگر بمونه بعد 6 ماه 100 گیگ تمام شد میشه از دوباره 100 گیگ یکساله خرید چون زمانش تموم نشده ؟
کلا مخابرات خوزستان اعجوبست در نوع خودش
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
چند وقت پیش بخش فروش راهنمای فردا گفت که ترافیک اضافه جشنواره هیچ فرقی با ترافیک اضافه معمول نداره. اما چون راهنمای فردا از کارکرد سامانه اطلاع درستی نداره و پشتیبانی سامانه دست شرکت پارتاکه اصلا نمیشه رو حرفشون حساب کرد. تنها یه راه برای مطمین شدن وجود داره اونم اینه که قبلش ترافیک جشنواره 5 گیگ بخری. اگه ترافیک رفت تو قسمت ترافیک رزرو (ترافیک رزرو شد) پس خیالت راحت که تاریخ انقضا نداره و با اتمام دوره نمیسوزه. یا اینکه دوستان خریده باشن و تجربشون رو بگن.نقل قول:
اشتراک 2 مگ سه ماهه 54 گیگ گرفتم که 67.5 گیگ شارژ کرد .
شبانه هم ظاهرا داره حالا امتحان هم میکنم.
شبانه هم کار میکنه.
سرعت هم مثل قبل .
سلام از دوستان کسی تعرفه چهار مگ فعال کرده ؟چه سرعتی میده؟
سلام من امروز یوزر و پسورد گرفتم کانفئگ مودمو انجام دادم ولی خطم بستن روی سه مگ ولی من سرویس هشت مگ گرفتم به پشتیبانی هم گفتم میگن تایم اداری تماس بگیر تا درستش کنن .آیا راست میگن
آره درسته تایم اداری انجام میدننقل قول:
بعد ای پی ۷۸ شروع میشه چطوره؟؟نقل قول:
خطمم روی سه مگه بسته شده سرعت دانلود ۳۰۰&۴۰۰ هست
چه خلوت شده تاپیک!!!
اینترنت خوبه مشکلی هم نیست.نقل قول:
تغییراتی هم نیست. همه خوشحالند .:n02:
تاپیک هم خلوته
خب چرا کسی جواب مارو نمیدهنقل قول:
آی پی خوبیه مبارکه گروهتم خوبهنقل قول:
دوستان الان کدومن نت شبانه داره و خوبه؟ شبانه ای که محدودیت نداشته باشه منظورمه
*متقاضیان نمایندگی در مناطق مختلف شهرستان های اهواز، ماهشهر، ابادان، هندیجان، لالی، هفتگل ، باغملک و توابع ، دزفول و توابع، سوسنگرد ، بهبهان ، سربندر ، بستان ، هویزه ، شهرک الهایی ، رامشیر ، باوی ،شادگان ، گتوند ، لالب، توابع اندیمشک ، شهرک گوریه شوشتر ، شهر الوان*
اعطای نمایندگی فعال فروش و پشتیبانی اینترنت مخابرات استان خوزستان با شرایط ویژه
برای اطلاعات بیشتر با شماره 09163517471 تماس بگیرید
سرویس هشت خریدم سه روز قراره پشتیبانی مخابرات خطمو ببنده روی هشت مگ هی کشش میدن الحق ضعیف ترین پشتیبانی واسه مخابرات می باشد...شرکت های قبلی که سی ثانیه طول نمی کشید تغییرات میدادن
بهترین ای پی ها مخابرات با چند شروع میشه ؟؟
خط روی ده مگ بسته شده معمولا چنده سرعت دانلود مخابرات؟؟؟
کمک کمک
سلام خواهشا دوستان راهنمایی کنند :
snr من از 22 اومده روی 6 و دیتا ریت از 6 مگ اومده روی 500 و کشش خط هم از 10 مگ اومده روی 800 یعنی خط من که قبلا تا ده مگ میکشید الان حتی به اندازه 1 مگ هم کشش نداره تلفن خونه هم قطه یعنی اصلا بوق نداره .من تلفن رو به ورودی ساختمان مستقیم وصل کردم تا مطمئن بشم از اسپلیتر و اینا نیست که متاسفانه از باکس بیرون هم بوق نداره .من موندم اگه مثلا از مرکز مخابراتی تا خونه ما سیمی چیزی قطع شده که باعث قطعی تلفن شده پس با این حساب اینترنت هم باید قطع باشه درصورتیکه نت وصله اما از اوضاع خراب نت مشخصه یه مشکلی داره .کسی میدونه مشکل از کجاست که کشش خط کم شده و تلفن هم قطعه ؟ فیوزی پورتی چیزی سوخته ؟
دوستان سرویس 128 یکساله افزایش سرعت تا 8مگ واقعی هست؟ یا اصلا سرعت رو بالا نمی بندن؟ امکان تعویض سرویس هست در این یک سال یا وقتی مثلا 128 یکساله فعال شد دیگه تا یکسال امکان تغییر سرویس نیست؟
زیاد به مخابرات اطمینان نکن بی صاحب ..خر تو خرهنقل قول:
از کلی شرکت نت داشتم پشتیبانی داغون تر از مخابرات ندیدیم حسابش کن یه خط میخان ببندن روی هشت میگن ۲۴زمان میبره همین کارو شرکت های دیگه زیر یک دیقه انجام میدن!!! یه مشت گوسفندن گذاشتن توی تیم پشتیبانی مخابرات!!!!! خطم روی ۱۲بسته شده به طرف میگم آپ استریم برا م کم کن خطو برام سه مگ روی گذاشته میگم پس این چیه میگه خطت بیشتر از سه مگ نمیکشه میگم مرد حسابی من خطم روی ۱۲ مگ دارم استفاده می کنم !!!!
من برم خودکشی کنم از دسته بعضیا!!!!
من دقیقا این مشکل رو داشتمنقل قول:
سیم کشی باکس اصلی تا خونه شما مشکل داره.
من هم یه مدت طولانی این مشکل رو داشتم و متاسفانه مخابرات هم اقدامی نکرد.10 بار هم شکایت کردم و چند ماهی درگیر بودم.
مخابرات هی میومد سر هم بندی میکرد 2 روز درست میشد 10 روز خراب بود.
به همه جا هم شکایت کردم. آخر سر بعد از 10 بار شکایت بازرس وزارت خونه ازم پرسید توی سال چند بار خراب میشه من گفتم سالی 10 بار گفت خدا رو شکر کن تهران سالی 20 بار خراب میشه. به همین راحتی
اخر سر خودم سیم تهیه کردم (حدود 50 متر) یه نفر رو هم از مخابرات گیر آوردم دستمزدش رو هم خودم دادم تا سیم ها رو عوض کردم.درست شد.
مخابرات فقط قیمتش خوبه.نقل قول:
اگه به قیمت باشه های وب خیلی ارزونتره نسبت مخابرات...مطمن باش مخابرات شبانه رو حذف کنه همه کاربرا تخلیه میکنننقل قول:
من هم یک هفته درگیر افزایش ریت بودم متاسفانه الان خیلی سخت گیر شدن و به سختی بالا میبرناگر هم بالا ببرن اینقدر افزایش ریت میدن از عمد که خطت کشش نداشته باشه و نویز خط بره بالا و مجبورت کنن لینک بپره و دو باره تماس بگیری ریت بیارن روی حالت اولی سیاست کاری بهشون گفتن جماعت هوشیاری هستن در این امورنقل قول: