برادر mani6606...اینکه میگین به خاطر طولانی بودن مسافت میتونیم تو خوده پادگان بمونیم و دوباره برنگردیم شهر خودمون برا سایز کردن لباسا فک میکنید شامل من هم میشه؟ من خدا بخاد از تهران میرم 05 کرمان؟
Printable View
برادر mani6606...اینکه میگین به خاطر طولانی بودن مسافت میتونیم تو خوده پادگان بمونیم و دوباره برنگردیم شهر خودمون برا سایز کردن لباسا فک میکنید شامل من هم میشه؟ من خدا بخاد از تهران میرم 05 کرمان؟
همینه که سلامت هستید خدا را شکر کنید، سختی اموزشی برای همه در روز های اول محسوسه ، به خصوص گرفتگی عظلات اما به مرور بدن شما به شرایط عادت می کند ، این رو هم یک شانس بینید که بتوانید در اموزشی میزانی از وزن خودتون را کاهش دهید، اما فرق ۰۴ شاید پادگان تازه ساز ان باشد و الا از لحاظ سختی و بدی اب و هوا فرق چندانی با سمنان ندارد.نقل قول:
من سال 90 نیرو انتظامی خدمت کردم اینجوری بود نامه نمیدادن یه برکه زدن به دیوار واسه هرکدام نوشتن مدارک خودتون برابر با اصل کنید تحویل منشی گروهان بدیذنقل قول:
شما باید ببیند که چند روز مرخصی میدن بعد تصمیم بگیرید که ان چند روز را بمانید یا نه ، اما در تمامی پادگان ها خیاطی است و می توانید لباس ها را انجا اندازه کنید برای پوتین هم می توانید با سایرین عوض کنید ( کاری که در خدمت خیلی رایج هست) .اما همیشه من این رو می گم که به هیچ وجه فکر نکنید که مرخصی ابتدا دوره اموزشی یک قانونه ممکنه در یک دوره خبری از ان نباشد.نقل قول:
نوشته شده توسط studious.endeavour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه ما سه ساعت مرخصی شهری دادن گفتن برین هرکس لباسش بزرگه کوچیک اونه اونجا میتونی لباساتو با بقیه عوض کنی اگر بزرگ یا کوجیک بود اکثرا کسایی که قد وزن متوسط داشته باشن مشکل لباس ندارننقل قول:
نوشته شده توسط studious.endeavour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همین الان اقای پست چی برگه اعزام ما رو اورد .
:n02:
معمولا چند روزه؟؟نقل قول:
سلام ظاهرا دیروز تو اخبار گفته و با سردار کمالی مصاحبه کردن گفته سربازی همچنان21 ماه هست
واسه نیرو انتظامی اینجوریه زمانی که اماده باشه باید با لباس کامل با جلیقه ضد گلوله یا لباس واکنش سریع بخوابی لباساشم واقعا سنگین دست پا گیره اگر جایی عملیات بشه همیشه تخم مرغ ابپز با سیب زمینی اپ پز با نان تو پلاستیک اماده ذارن زنگ خطر زدن همین جوری که باید سریع سوار ماشین بشی یکی اینا رو پرت میکنن سمتت اگر نگرفتی افتاد دیگه از یه وعده غذایی خبری نیست اگر کمین باشه خودت هستی تجهیزاتت همین یه پلاستیک دیگه کی بری غذا گیرت بیاد معلوم نیست شرایط سخته دیگه حواستو باید خیلی جمع کنی خیلیا با بی احتیاطی جونشون از دست دادن مخصوصا تعقیب متهم توی کوه یا هر جایی اگر رفت جایی که دید نداشت خیلی با احتیاط باید بری اونجا خیلی از متهم های خطرناک چاقو پشت گردنشون جاسازی میکنن وقتی دست میبرن پشت گردن چاقو برمیدارن پرت میکنن جاهایی که احتمال حملات تروریستی و انتحاری هست اموزش جدا گانه برای مقابله با حملان انتحاری بهتون میدن نگران نباشیدنقل قول:
پس من برای راحتی پاشم قبل اعزام برم کپی شناسنامه خودم و والدین رو تو ثبت احوال برابر اصل کنم و تو پادگان که نامه رو تأیید کردم همراه نامه تحویل بدم. مرسی. یه سؤال دیگه که دارم اینه: (دوستمون هم پرسیدن یه جورایی)نقل قول:
واسه من زده 7 صبح 1 اردیبهشت باید نظام وظیفه شهرمون با وسائل سفر باشم. بعد اونجا تنها کاری که می کنن تقسیمبندی بر اساس محل اعزام و دادن بلیط یا سوارکردن اتوبوس از همونجاس. (هر جاش اشتباه کردم شما درست کنید) بعد که رفتم تهران، استحقاقی ها رو اونجا تو 01 بم میدن (حالا بعضیهاش مث لباس و پوتین حتماً میدن و بعضیاش مث واکس و مسواک و اینا دیرکردم ممکنه داشته باشه). بعدش ممکنه تا 3 روز مرخصی برا سایز کردن و اینا بدن. حالا اگر مرخصی دادن، امکان سکونت تو خود پادگان هس یا باید برگردم شهرمون؟ (می تونم مسافرخونه هم برم). کلاً در طول دوره آموزشی اگر مرخصی بدن میشه تو خود پادگان موند و خارج نشد؟ (منظورم مرخصی که خودشون میدن مثل واسه عید و سایز کردن و نه اینایی که خودم به شرط نگهبان نبودن می گیرم)
بستگی به فرمانده داره معمولا میان دوره کسایی رو میفرستن که یکماه اول به دلیل بعد مسافتی نرفتن خونه از بین کسایی که قبلا مرخصی رفتن قرعه کشی میکنن اونایی که اصلا نرفته بودن دوره ما یک هفته کسایی که قبلا مرخصی رفته بودن سه روز دادن همیشه 15تا بیست نفر رو هم برای نگهبانی نظافت نگه میدارن نمیفرستن به مرخصی میان دوره پس سعی کنین کارهاتون به نحو احسنت انجام بدیدنقل قول:
دوستان من بسیجی فعال داشتم، 1 اردیبهشت اعزامم، فرآیند و مراحل کسری گرفتن بسیج چطوریه و چه مراحلی رو باید طی کرد؟ از کی میشه براش اقدام کرد؟
خواهش می کنم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن
من میتونم بپرسم شما از کجا به کجا اعزام شده بودین؟...به خاطر این میپرسم مسافت بین 2تا شهرو حدس بزنم.نقل قول:
اره منم شنیدم:n03: رکب خوردم !نقل قول:
من خودم اول اردیبهشت باز ادامه خدمتم دارم میرم چیزایی که خودم برداشتم مینویسم چندتا پارچه واسه پاک کردن پوتین یه ظرف رویی به عنوان بشقاب با یه دیس کوچیک ملامین قاشق چنگال لیوان دوجداره استیل دستمال کاغذیی کیسه فریزر کیسه بزرگ واسه وقتی خواستی بیای پتوهاتو بذاری داخلش خمیر دندان مسواک شامپو لیف صابون تاید گیره سوزن نخ سنجاق قفلی واسه انکادر البته بقهمن اذیتت میکنن انگادرتو سنجاق زدی حوله البته بعدش حوله میدن برگ سابیده شده درخت بو برای داخل پوتین عرق گیر برای پوتین فانسخه نمیدن اونجا پاکش ورزشی واسه کت شلوار کش واسه کت شلوار مام وازلین اونجا پوستت خیلی خشک میشه ساعت مچی خودکار دفترچه یاداشت وسیله اضافی نبر اینکه فکر کنی کتاب ببری میشه بخونی نه رمان کتاب شعر کارایی نداره اونجا ضد افتاب یه چاقو خوب که هم برای پوست کندن میوه باشه هم درب کنسرو باهاش بازی کنینقل قول:
من اموزشی رفتم جهرم در استان فارس باز افتادم شیراز من صد پنجا کیلومتر فاصله داشتم بعضی بچه ها بودن مرز خراسان هم افتادن که هزار شش صد کیلومتر فاصله داشت ولی تمام کسانی که مشکل داشتن توی استان خودشون نگه داشتن حتی یکی بود شرایط نداشت مجرد هم بود اما دوتا بچه رو سرپرستی میکرد زیر نظر بهزیستی اون رو هم شیراز نگهش داشتننقل قول:
[QUOTE=shakhdar;8597220]پس من برای راحتی پاشم قبل اعزام برم کپی شناسنامه خودم و والدین رو تو ثبت احوال برابر اصل کنم و تو پادگان که نامه رو تأیید کردم همراه نامه تحویل بدم. مرسی. یه سؤال دیگه که دارم اینه: (دوستمون هم پرسیدن یه جورایی)
من فکر نکنم کپی شناسنامه رو تو ثبت احوال برابر اصل کنند، فکر کنم یا باید مجتمع قضایی بری یا دفترخانه های اسناد رسمی
منم مثل شما از دوستانی که شرایط متاهلی یا تک پسری داشتند سوال دارم که بالاخره کجا باید کپی شناسنامه ها را برابر اصل کرد؟؟؟؟؟
[QUOTE=mmahestan;8597237]دفتر ثبت اسناد با دادگاه کاری نداره یه مهر میزنه همین البته اصل شناسنامه ها رو هم همراهت باشهنقل قول:
[QUOTE=mmahestan;8597237]دفتر ثبت اسناد با دادگاه کاری نداره یه مهر میزنه همین البته اصل شناسنامه ها رو هم همراهت باشهنقل قول:
[QUOTE=fary1367;8597243]ممنون، یعنی هم بریم دادگاه هم بریم محضر؟؟ یا یک کدومش؟نقل قول:
دوست عزیز مرسی واسه لیست جالبت. بذار چند قلم هم من بهش اضافه کنم: دارو (سرماخوردگی بزرگسالان + اسهال + استو کدئین + چرک خشک کن + داروهای خاص خودت با نسخهی پزشک مثلاً من تپش قلب دارم یه مدتیه باید پرانول بخورم + پماد کلوتریمازول و آد و پودر بچه برای عرق سوختگی) + مایع دستشویی کوچک تو ظرف در بسته + مدارک (دفترچه بیمه اگر که داری یا چند تا عکس اگر که مال خودشونو می خوای + کپیهای کارت ملی و شناسنامه و اصلشون + برگههای سفید یا آبی و واکسن + مدارک شرایط داری) + البسه متناسب با آب و هوا و منطقه + حوله دستی علاوه بر حوله حمام + ناخن گیر + آویز لباس + قفل هم برای ساک و هم برای کمد + کمی قند + کمی مغزیجات + 50 نقد و حداقل مجموع 200 تو 2 تا حساب (که یکیش همون عابربانک سپه هس) + چند ورق روزنامه باطله و کاغذ سفید
روزی که تقسیم شدید توی یگان بعد اموزشی همه یکجا جمع میکنن واسه سخرانی یه عده ای معمولا کنار جمعیت وایسادن اسم می نویسن یا با بقیه دارن حرف میزنن برگه تقسیم بچه ها رو ازشون میگیرن اینا کسایی هستن که از عقیدتی حفاظت بازرسی و دژبانی هستن که قبل از تقسیم دارن سربازاشون دست چین میکنن سوالاتشونم معمولا میپرسن گواهی نامه داری نماز میخونی مدرکت چیه به اینا جواب سربالا ندید اینجا شانس هایی هستن که دیگه در طول خدمت براتون پیش نمیاد حسرتشو میخورین
[QUOTE=mmahestan;8597246]یه کدومش کافیه برینقل قول:
لباس ببری نمیتونی بپوشی فقط باید لباس سازمانی که میدن بپوشی دفترچه بیمتو هم اگر باطل نکرده باشی دفترچه نیروهای مسلح بهت نمیدننقل قول:
فکر نمیکردم شرایط انقدرسخت بوده باشه...حالا با این تفاسیر کسی هم بوده که سالم ازین مناطق بیرون اومده باشه؟؟؟نقل قول:
یعنی شب غیر از وضعیت آماده باش هم باید لباس سازمانی بپوشیم؟ راستی بیمش چجوریاس؟ از بیمه سلامت بهتره که الآن دارم؟نقل قول:
دوستان علاوه بر کپیهای کارت ملی و شناسنامه، لازمه اصلشونم همرامون باشه تو محل اعزام و مکان آموزشی؟
اره شلوار یه تک پوش راحتی میدن واسه مواقع بیکاری باید اون ها رو بپوشی بیمه نیروهای مسلحه دیگه توی بیمارستان ارتش بری اکثر هزینه ها حتی دارو هم رایگانهنقل قول:
واقعا از مطالبی که fary1367 و shakhdar و بچه های دیگه ممنونم...مخصوصا اون مطلبی که در مورد دفترچه بیمه fary1367عزیز گفتش.من دارم وسایل و بارو بندیلمو آماده میکنم میزارم تو ساک که چندروز دیگه راهی بشیم...فقط میخاستم اهمیت مطالبی که گفته میشه رو بگم...خدا خیرتون بده رفقا.
من خودم یکماه ماموریت خوردم جون سالم به در بردمنقل قول:
آره اینا هم مهمن هم نه. (شبیه سخنرانی طرف شد که گفت هم موافقم هم نه :n02:) چون استرس الکی هم نباید بگیری. در ضمن من یه عذرخواهی دوباره (dubble) هم به دوست دیگمون fary1367 بدهکارم که بر اساس یک سوء تفاهم پیش اومد. راستی عامو از الآن داری جمع و جور می کنی که معلومه چقد استرس داری! بیخیال تا جمعه حال کن بذار برا بعد :))نقل قول:
مرسی از محبتی که داری سخت نگیرین من بار اول خیلی برام سخت بود شاید واسه این بود کم تجربه بودم نمیدونستم اینده چی قرار بشه ولی سه ماه بعد اموزشی که روال دستتون بیاد اعصابتون راحته مراقب خودتون خیلی باشین من ادم دیدم سوسول بازی در میاورد حمام نمیرفت میگفت دلم نمیشینه به خودش نمیرسید جلو چشم همه ما تمام بدنش با برادر دوقولوش قارچ گرفت عملا داشتن میپوسیدن خودتون ضعیف بگیرین بیحال بازی در بیارین فشار بیشتر بهتون تحمیل میشهنقل قول:
مرسی
من یه ساک کوچولو دارم از اینا که جمع میشه یه کوچولو میشه بعضی چیزا که نداشتم گرفتم ریختم داخلش حالا هرچی نیاز بود نبرده بودی میخری دیگه نظام بالاخره استرس خودشو داره منم که شش ماه قبلا خدمت کردم باز هرجا باشم باز از صفر باید شروع کنم کسی از فرمانده هایی که هستن شاید دیگه نشناسم مسلما یکم سخته تا اینکه با همه اشنا باشی احترامتو نگه دارننقل قول:
هممم. میگم یه 2 3 تا سؤال پرسیدم نگفتید:نقل قول:
1- بیمش بهتر از سلامته؟
2- مرخصی بدن میشه تو پادگان باز موند؟
3- اصل شناسنامه و کارت ملی علاوه بر کپیهاشون لازمه؟
شما میگید بخرید ولی من دانشگاه هم بودم هرچی لازم بود قبلش می خریدم پر می کردم میرفتم. آدم 50 تومن هم زورش میاد بده واسه خدمت. تازشم تا حالا برا خود کارای اعزام شاید نزدیکای 50 خرج کرده باشم. یادم نیست وگرنه لیست می کردم.
بیمش بهتره مرخصی اختیاریه که خودت باید درخواست بدی من ندیدم به اجبار بگن از پادگان برید چون شما تنها از راه دور نیستید زیاد هستن 50 تومن که شامپو ضد افتاب میشه پنجاه تومن فکر پول نباش فکر سلامتی خودت باش خرج کسی دیگه که نمیکنی خرج خودت میکنی نذار بهت سخت بگذره نهایت طول خدمت بخوای خرج کنی یا نکنی پانصد تومن تفاوتش نیست پول واسه خرج کردنه فکرشو نکننقل قول:
کپی بردار اصل مدارکتم بردار عکسم بردار واسه دفترچه بیمه میگن عکس بدید دوره ما یادم نیست فتوکپی گرفتن یا نگرفتن ولی چون تو برگ ابی نوشته بردار
روز خدمت میبینمتshakhdar اگر اعزامت از شیراز باشه منم اول اردیبهشت میام پل پیرنیا از اونجا میرم اراک اموزشی ارتش افتادی
اگه تو دوران خدمت یه مشکل جسمی پیدا کردیم مثلا لازم شد که زانومون رو جراحی کنیم(فرض کنیم که این مشکل رو قبل سربازی هم داشتیم و علتش تمرینات دوره سربازی نبوده) و مجدد فرض کنید هزینه عمل چند میلیونی باشه...حالا سوال؟....همه هزینه بیمارستانو نظام وظیفه تقبل میکنه؟(با دفترچه نیروی مسلح؟) اگه طول درمان چندماه طول کشید معافیت دائم میدن بهمون؟
هزینشو قبول میکنه خیلی بچه ها بودن بیمارستان ارتش دندون هاشون درست کردن روکش کردن بشرطی که بیمارستان خود ارتش باشی نه بیمارستان های دیگه معافیت باید پزشک نظر بده اگر طول درمانت زیاد باشه میری کمسیون احتمال داره اون چندماهی که نرفتی از اونطرف بیشتر نگهت دارن حداکثر تا یکماه با تایید پزشک معتمد فرمانده بهت مرخص میدن
استرس که دارم چرا دروغ بگم..اما فعلا نمیتونم برم سراغ عشقو حال...هرچقدر بیشتر میریم جلو و به زمان اعزام نزدیکتر میشیم بیشتر حس میکنم خیلی چیزارو نمیدونم و اگه تا دیروز فک میکردم سربازی همش مسخره بازیه الان دیگه به هیچ وجه...انگار داره واقعیت پیدا میکنه...نقل قول: