سلام
کسی از سرعت شبانه خبر داره؟ برای 128 یا 256 یا هر سرویس محدودی سرعت شبانه فرق داره یا همه یکیه؟
Printable View
سلام
کسی از سرعت شبانه خبر داره؟ برای 128 یا 256 یا هر سرویس محدودی سرعت شبانه فرق داره یا همه یکیه؟
دوستان امروز شدیدا Time Out هستش برای من این مشکلو کسی داره؟
اینجا هیچکس حواب نمیده :n27:نقل قول:
اره امروز کلا ترکیده تایید میشه:n27:نقل قول:
منم جدیدن این مشکل رو مشاهده کردم پیشنهاد می کنم آی پی مودمتون رو عوض کنید و دوباره بررسی کنید آیا این مشکل بازم پیش میاد من خیلی وقته آی پی مودمم رو تغییر دادم.نقل قول:
غیر از 192.161.1.*
هر چی می خواهید بزارید مثلا 192.168.3.1
البته starting Ip رو هم تغییر بدید مثلا در این صورت بزارید 192.168.3.2
این تغییرات توی تی پی لینک در قسمت lan هستش
تجربه منم همینه میگه کلن جواب دادن به تازه واردا برا بعضیا افت دارهنقل قول:
دوستان دیشب وضعیت دانلود رایگان واسه شما چطور بود؟
من 10 گیگ دانلود کردم.تقریبا ایده آلش هست.
سرویسم 512 حجمی هست.تهران
نقل قول:نقل قول:سلام دوست عزیز چون سوالتون رو نمیشه دقیق جواب دادنقل قول:
مثلا من خودم 2 مگ دارم شبانه 14 گیگ دانلود میکنم ولی یه دوستی تو همین مرکز مخابراتی بنده با همین طرح 2 مگ شبانه 4 گیگ بزور دانلود میکنه !
به همین دلیل اگه هر کسی چیزی بگه معاوم نیست برای شما صدق بکنه
تجربه من با 128 سرعت دانلود 600 بوده ولی نمیدونم تو مرکز شما چطوره
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 128 سرعتتون 600 بوده ؟؟؟؟:n04::n04:نقل قول:
من سرویس 256 محدود دارم ولی فقط یه شب 2.5 گیگ دان کردم بعدش هم چند باری حدود یه گیگ زدم و چند وقته حدود 500 - 600 مگ بیشتر نمیزنه
نمیدونم چرا اینطوریه !!!:n29:
شاید تو منطقه ما همه شبا دانلود میکنن و سرعت پایین میاد !
سرعت روزانه بد نیست سرورش خوب باشه به 450 میرسه
اینها 9 مگی هستند دوست عزیز . فرقی نداره شما 128 بگیری یا 2 مگ . وقتی پهنای باند واست بزنند روی 9 تا 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودت خواهد بودنقل قول:
زنگ بزن بگو برات ببندند روی 9 مگ .
الان snr حدود 12 هست . میترسم ببندن رو 9 و قطعی ش زیاد بشهنقل قول:
از روزانه راضی هستم ولی فکر میکنم شبانه باید بیشتر سرعت بهم بده
SNR من 6 هست و سرعت دانلودم 1 مگ در ثانیه . مشکل خاصی نیست فقط اگه SNR بیاد زیر 5 بعضی وقتها باید مودم رو ریستارت کنینقل قول:
شما زنگ بزن بگو که 9 مگ ببندن برات اگه دیدی OK نیستی با 9 مگ , دوباره زنگ میزنی و 4 مگ قبلیتو برات میبندن
یا اباالفضل 10 گیگ؟؟؟؟؟:n04:منم 512 حجمی دارم ولی فک کنم یه شب فقط تونست 800 مگ دان کنه.نقل قول:
سرعتم رو رو 4 مگ بستن و SNR من 13 هست.اگه بگم رو 9 مگ ببندن به نظرتون چقدر میشه شبانه؟:n13:
اگه شبی 2 گیگ دانلود هم بکنم از خوشحالی اینجوری میشم به مولا :n19:
اره،10 گیگ.عادیه تازه واسه من :)نقل قول:
Snr رو از کجا چک کنم؟
برادران ترافیک هدیه رو الان دادن یا دو سه روز به عید میدن ؟
برای ما اضافه نشده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اولین صفحه ی تنظیمات مودمتهنقل قول:
SNR بستگی به خط شما داره ممکنه با 9 مگ بشه 8 یا 6 و یا اصلا قطع بشید . شاید هم مشکلی براتون ایجاد نشهنقل قول:
شما زنگ بزن که برات 9 ببندن اگه دیدی جواب نداد خططت و مشکل داشتید دوباره زنگ میزنید براتون برگشت میدن به قبلی
سرعت شبانه 9 مگی ها از 500 تا 900 هست . و در روز 1 مگ در ثانیه ( بستگی به وضعیت سرورها داره / برخی شبها به 300 کیلو بایت هم نمیرسی )
شرایط فوق برای اینترنت حجمی ( محدود ) هست .
من بعضی وقتها تا صبح حدود 13 گیگ دانلود میکنم
سلام دوستان من تازه اومدم پارس و خیلی خوشحال هستم که از مخابرات لعنت شده اومدم بیرون.
الان خطم روی 4M بسته شده
Upstream Downstream Current Rate (Kbps) 512 4096 Max Rate (Kbps) 1096 5376 SNR Margin (dB) 18 11 Line Attenuation (dB) 31 51 Errors (Pkts) 0 0
می خواستم ببینم اگه روی 9 ببندن مشکلی ایجاد نمیشه ؟
الان با 4 شبانه تا سرعت 3.5Mb میگیرم اگه 9 بشه تو شبانه امکان داره تاثیر داشته باشه ؟
1 گیگ چند روز پیش به من دادن . نوشته بابت ترافیک استاتیک !! متوجه نشدم برای چی هست . شاید همین عیدیه :n13:نقل قول:
البته امسال فکر نکنم عیدی در کار باشه و به جای عیدی 5 روز به قرار داد شما اضافه میشه
دوستان از کجا بدونم که خط رو 9 مگ بسته شده یا نه؟
من 512 داشتم شب ها سرعت دانلود 250 اینا بود الان 1 مگ گرفتم سرعت دانلود از 170 بالاتر نمیره :n21:
اگه سرعت شبانه برای خط 9 مگ 500 تا 900 باشه برای 4 باید حدودا نصف باشه ولی از من که رو 4 بسته شده حدودا 30 هست !!:n15:نقل قول:
از طریق دیدن مشخصات خط در صفحه مودم. آدرسش 192.168.1.1نقل قول:
یوزر و پس ورد هم معمولا admin هستش
بگرد و قسمت status یا adsl statistics رو پیدا کن
البته یه چیز بگم به دوستان خیلی مهمه.درسته سرعت رو 4 مگ بسته شده ولی بعضی وقت ها تو روز هم سرعت بالاتر از 50 نمیره.همه چیز بستگی به پهنای باندی داره که به مرکز مخابراتیتون می دن. پس این 4 مگ من اگه بشه 9 مگ ولی پهنای باند همون باشه هیچ فرقی نمیکنه.اونایی هم که سرعت شبانشون بالا هست از پهنای باندشونه.نقل قول:
دوستان یه سوال...دو ماهه که خطم روی 9 مگ بسته شده بود ..دو شب ساعت خاصی نتم قطع میشد زنگ زدم پشتیانی یه چند راه حل گفت ولی گفت قطعی به احتمال از طرف پارس انلاینه..بعد خطمو برد روی 4 مگ!!!!
بهش گفتم گفت بعد عوض کنید.. حالا که بردند روی 9 مگ اصلا سرعت در روز از 200 بالاتر نمیره!! چیکار کنم؟؟؟
مدتیه سرعت شبانه برای من اینه :نقل قول:
تا ساعت 1:59 دقیقه سرعت دانلود بیش از 1 مگ در ثانیه
از ساعت 02:01 سرعت دانلود حدود 450 کیلوبایت در ثانیه
از ساعت 03:00 سرعت دانلود حدود 500 کیلوبایت در ثانیه
از ساعت 04:00 سرعت دانلود حدود 600 کیلوبایت در ثانیه
از ساعت 05:00 سرعت دانلود حدود 700 کیلوبایت در ثانیه
از ساعت 06:00 سرعت دانلود حدود 850 کیلوبایت در ثانیه
و راس ساعت 07:00 سرعت دانلود بیش از 1 مگ در ثانیه
پینگ شبانه سرور داخلی هم از 150 به بالاست
ضمن اینکه این چیزی که نوشتم معمولش اینه
و برخی شبها هم هست سرعت به 80 هم نمیرسه و برخی شبها هم تا صبح سرعت 900 کیلوبایت در ثانیه هست
زنگ زدم میگه نویز داره!! هیچوقت این شکلی نبود....توی این دو ماه روی 9 مگ جواب میداد..نمیدونم این تغییر 9 مگ به 4 مگی که صبح انجام داد چیکار کرد!!!نقل قول:
برو به تنظیمات مودمت ببین مودالسیون مودمت روی چی بسته شده اگه ADSL 2+ زنگ بزن بگو روی G.DMT بزارن اگه G.DMT الان بگو روی ADSL 2+ بزارن :n06:نقل قول:
چون تنها تغییری که پشتیبان مربوطه میتونه بده روی پروفایل به غیر از 4 مگ 9 مگ ...این تنظیماته و برای شما با قبلیه بهتر جواب میداده.
مودولاسیون از توی تنظیمات مودم انجام میشه. مطمئنی اونها هم باید انجام بدن؟نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
در واقع اصل کاری اون سمته :n06: و بهترین حالت اینه که بپرسی مودالوسیون پروفایلت روی چه حالتی گذاشتن تا شما هم از تنظیمات مودم روی همون بزاریدنقل قول:
داداش یه کم بیشتر توضیح میدی؟نگرانمون کردی:n02:نقل قول:
یعنی ما بهش بگیم مودالوسیون(انگلیسیشو هم بنویس لطفا) رو چی بسته شده اگه گفت فلان رو بهمان ببندیم؟:n02:
دوستان شرمنده این نوشته زیر یعنی چی؟من الان دفعه بعد بخوام تمدید کنم مدرک ندادم سرویسم و قطع میکنن؟
با توجه به محدودیت استفاده از سرعتهای بیش از 128kbps کاربر متعهد به ارایه نامه مربوط به استفاده اداری از سرویسهای ذیل می باشد.
نه بابا خواسته گوش زد کنه.نمیخادنقل قول:
بله بهتره این کارو کنید در هر مودمی این بخش یک اسم داره که به اختصار میگیم Modulation Modem یا ADSL Mode یا ...نقل قول:
اگر این بخش در مودمتون بر روی Auto قرار گرفته بود نیازی نیست به صورت دستی تنظیم بشه چون در 99 درصد اوقات Switch میشه روی مودی که روی پروفایلتون بستن.
آقا من 128 دارم میخوام به 512 ارتقا بدم همین شارژ بعدیمو آنلاین 512 بگیرم حله چیزی نمیخوان؟
بله حله دیگهنقل قول:
جالبه واسه بار اول که برای دوتا خط از پارس میخاستم سرویس بگیرم میگفت برای 256 و بالاتر به جواز کسب نیاز دارین ولی جالبه بعدش دیگه لازم نیس و میشه تا 2 مگ ارتقا داد
من همین الان نگاه کردم.Modulation:G.DMT خوب حالا چیکار کنم اینو؟
اگه شک و شبه ای دارید زنگ بزنید پشتیبانی بپرسید Modulation پروفایلتون روی همین بسته شده یا روی مود دیگه ای...نقل قول:
در کل 90 درصد پروفایل های پارس به صورت Default روی G.DMT هستند مگه این که به هر دلیلی زنگ زده باشید پشتیبانی و جمله ی معروف یک سری تغییرات دادم دوباره تست کنید و بهتون گفته باشه (که یعنی مودتون بسته روی ADSL2+) :n09:
یعنی الان مودم من بسته شده رو ADSL2+ ? خوبه یا بده؟:n13:نقل قول:
الان من همچین چیزی پیدا کردم. روی 9 مگ بسته شده این؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این صفحه نیست دوست گرامی . شما باید یه همچین صفحه ای را پیدا کنی این خطیه که رو 9 مگ بسته شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: