امشب نت فوق العاده بود
یک گیگ دانلود کردم
چرا واسه شماها اینقدر محدودیت داره؟ نکنه از طرف نمایندگی دارن کلاهنتون رو برمیدارن؟
Printable View
امشب نت فوق العاده بود
یک گیگ دانلود کردم
چرا واسه شماها اینقدر محدودیت داره؟ نکنه از طرف نمایندگی دارن کلاهنتون رو برمیدارن؟
شما مثل اینکه نمیدونی در کشور چه خبره.نقل قول:
نقل قول:
اون سرعت واقعی نیست ... اصطلاحا بهش میگن fake یعنی غیر واقعی ... همیشه سرعت واقعی بعد از حداقل 40 ثانیه از شروع دانلود هستش
شما مطمئنی؟؟؟!!نقل قول:
اون سرعت واقعی نیست ... اصطلاحا بهش میگن fake یعنی غیر واقعی ... همیشه سرعت واقعی بعد از حداقل 40 ثانیه از شروع دانلود هست
من این رو تجربه کردم
مثلا یک فایل یک مگابایتی رو توی دو - سه ثانیه دانلود کردم
اون سرعت واقعی بود من سرعت رو نگاه نمی کنم حجمی که داره وارد سیستمم میشه رو حساب می کنم
وقتي فايل يك مگابايتي هست و شما روي لينك زديد تا پنجره idm بياد و شما ماوس رو ببريد و شروع رو بزنيد خود دانلود منيجر دانلود رو شروع كرده ممكنه 500 كيلوبايتش دانلود شده و وقتي شما شروع رو زديد مقدار باقي مونده رو دانلود كرديد.نقل قول:
بهترين راه تست سرعت واقعي همين speedtest.net هست
جالب اينجاست من الان 4 شبه هر شب 1 گيگ دانلود ميكنم ( به اندازه همون 1 گيگ لينك ميگذارم )
از اون جالب تر اين كه من و دوستام الان به ترتيب 17 و 26 ماه ميشه سرويس ميگيرم براي هيچ كدوممون تاريخ تولد اون 3 گيگ رو ندادن
اما پسر خالم كه 2 ماه هست براش سرويس گرفتيم امروز زنگ زدن از تهران باهاش حرف زدن نظر سنجي كردن نمره خواستن بعد هم 3 گيگ بابت تولد ريختن حسابش
آخه مدیر عزیز تو بگو من چجوری جلوی خودم رو بگیرم و فحش ندم؟!
پنج شنبه 14.400 برای 3 گیگ هدیه ریختم هیچی نیومد به گیگام اضافه بشه زنگ زدم میگم چرا میگه باید بعد از واریز به شیراز تماس میگرفتین و
میگفتین این پولو برای خرید ترافیک ریختین و چون از 28 گذشته هدیه بهتون تعلق نمیگیره.
بعدش گفتم باشه شنبه زنگ میزنم که پولم رو بگیرم
امروز زنگ زدم میگم من پول ریختم قرار شد زنگ بزنم بگم چیکارش کنین بی ناموس رفته 3 گیگ اضافه کرده
میگم تو که سرخودی چرا همون پنج شنبه اضافه نکردی که 3 گیگ هدیه هم بگیرم میگه عذر میخوام اشتباه شده بود
هر چی فحش بلد بودم پشت تلفن حوالش کردم عصر هم میرم خون به پا میکنم
اصلا این کار رو نکنید. تا دلتون میخواد به همشون فحش بدید . اما تو پی سی ورد نه. پی سی ورد جایی برای این موارد نداره. توی انجمن میتونید درباره خوبی یا بدی یا امکانات سرویس دهنده های اینترنت بحث کنید.نقل قول:
ممنون.
افرین به این غیرت!!!:10:نقل قول:
هر چی فحش بلد بودم پشت تلفن حوالش کردم عصر هم میرم خون به پا میکنم
مگه شاتل واسه تولد هم هدیه میده؟؟!!
به نظر من بايد بي خيال شاتل بشي والا ديال اپ هم بهتر از اين شاتل هستنقل قول:
برو يه اي اس پي ديگه خودت رو راحت كن
فکر کنم شما اشتباه منظورش رو متوجه شدینقل قول:
گفت می رم اونجا نگفت میام اینجا
اول که داشتم می خوندم فکر کردم شما می خوای به آرامش دعوتش کنی!!
اینجا که فحش نداده
جای تاسفه که شما به فحش دادن تشویقش می کنی
اگه بده فقط واسه شما بده جای دیگه باشه اشکال نداره؟
سلام دوستان اين شاتل دهنه منو سرويس كرده
از ساعت 1 تا 3 شب محدود ميشم.هرچند كه از فردا ديگه خونه نيستم و ميرم سربازي :31:
ولي شما جايه منم شكايت كنيد:10::11::11::11:
نقل قول:
آخه مدیر عزیز تو بگو من چجوری جلوی خودم رو بگیرم و فحش ندم؟!
سلامنقل قول:
اگه بده فقط واسه شما بده جای دیگه باشه اشکال نداره؟
وقتی کسی میخواد متوجه نشه خب نمیشه. شما در جریان مشکلات چند روز قبل نیستی ظاهرا ساید هم هستی. دوستان مشکلی رو که باید با مدیران شاتل مطرح کنن اینجا مطرح میکردن با همون درجه از عصبانیتی که از شاتل داشتن. یعنی پی سی شده بود جایی برای بیان عصبانیت ها از دست شاتل. و ما هم نماینده شاتل نیستیم.
بیرون از اینجا نه من کاره ای هستم و نه میتونم کاری کنم. دوستان هم بچه نیستن که نصیحت من رو بخان. فقط درخواستی هست بر اینکه درگیری با شاتل ( یا هر سرویس دیگه ای مثل صبا یا بلاگفا) به پی سی منتقل نشه.
ممنون از توجه.
اگه منظورتون قدرت نمایی مدایران اینجاس که چرا در جریان هستم و همه هم به خوبی متوجه این موضوع شدننقل قول:
الان که چیزی گفته نشده که شما بیای تشویق به فحش دادن کنی
فکر هم نمی کنم به وسط کشیدن این مساله ی قدیمی امر به منکر شمارو توجیه کنه
عزیز ظاهرا شما دنبال حاشیه هستی من اشتباه متوجه شدم.
پس در ادامه قدرت نمایی مدیران من از شما و اون عزیز بالا معذرت خواهی میکنم.
برسیم به موضوع شاتل.
نقل قول:
بابک خان ول کن ای حرفارو :13:
همه میدونن اگه یه مدیر خوب داشته باشیم شمائی... ولی خب منتهی یه نمه سخت گیری :دی که اشکال نداره :دی :10:
من هم شاتل دارم هم پارس ...
از پارس خیلی بیشتر راضی هستم تا شاتل ...
شاتل میرسه به ساعت 1 شب دیگه کلن خاموش میکنن میرن خونه گویا :دی یه صفحه هم باز نمیکنه :13:
شما چرا از شاتل مهاجرت نمیکنی؟
سلام
من تازه ويندوز Xp نصب كردم روي لپ تاپم.
كانكشن ADSL هم ساختم ولي وصل نميشه و ارور ميده
قسمت LAN or HOGH-speed internet رو اصلا نداره و كابل مودم رو كه وصل ميكنم اصلا نميشناسه
يعني چه كابل وصل باشه چه نباشه يه ارور رو ميده
كسي اينجا ميدونه چيكار بايد بكنم؟
سلام دوستان.
دوستان اینکه هی بیایم اینجا بگیم من رو محدود کردن و نمیدونم شبانه افتضاحه و.....شاید زیاد مفید نباشه
(منظورم طرفداری از شاتل نیست...نه همه این مشکلات هست....)
اگر اینجا1000 صفحه دیگه هم به همین مطالب پر بشه این مسایل حل نخواهد شد
÷س مطالبی رو بزاریم که مفید باشن:8::20:
ممنون
سلامنقل قول:
احتمالا درایور کارت شبکه رو نصب نکردی
آقا ببخشید من دوباره این موضوع رو مطرح می کنم ولی هنوز چنر روزه که واسه من ترافیک مصرفی رو ثبت نمی کنن! (دقیقا از چهارشنبه). من این چند روزه هم خیلی دانلود داشتم آخه شبانه که به جایی نمی رسه اونم با اکو128. اصلا نمی دونم چقدر واقعا ترافیک دارم . بنظر شما بعدا اینا رو ازم کم میکنه؟ بهشون اطلاع بدم؟
مطمئنی تو سایت شاتل درست دنبالش گشتی؟نقل قول:
ترافیک مصرفی روزانه از رایگان جداست ها
اما در هر حال بدون که تیز تر از این حرفان و احتمالش زیاده که بعدا از حسابت کم کنن
نقل قول:
من پیشنهادم اینه بزن تو کار دانلود ... شب و روز دانلود کن ... آخر سر هم اگه دیدی حساب کردن دیگه تمدید نکن با شاتل :دی
چون بالاخره دیر یا زود بیخیال شاتل میشی ... نه ؟ :دی
پس بزار یه حالیم ببری :10:
بابا ما راضی نیستم حرومه میفهمی جناب شاتل !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نکن راس ساعت 12:58 دقیقه سرعته نیار زیر صفر هرشب ، هرشب
باز هم امشب تکرار شد
یاعلی
عزیزم یه خورده ملایم تر صحبت کن بهمون گیر ندننقل قول:
شب از ساعت 3 به بعد معمولا درست می شه
شما بیدار بودی تا حالا که اون موقه چک کنی؟
نقل قول:
نه یعنی باید بیدار می موندم ؟!
من ملایم صحبت کنم ؟! مگه چی گفتم گفتم این که کم فروشی میکنید حرومه
خیلی غیر طبیعی و به یکباره سرعت دانلود نابود میشه
شب خوش یاعلی
همین حروم رو که گفتی باعث ناراحتی مدیرا می شهنقل قول:
لازم نیست حتما بیدار بشینی
اما از ساعت 3 سرعت تقریبا مثل روز می شه
البته به غیر از این 10 روز گذشته
این گزارش روزانه منه ....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به چهارشنبه و جمعه دقت کنین... البته خود پنج شنبه جمعه و حتی شنبه من دانلود بالای 200 داشتم. شاید از اینکه دیده اینقدر ولخرجی کردم تعجب کرده باورش نشده باید ثبت کنه !! :31:
این که شاتل بدرد نمیخوره درسته ولی اگه بعدا کم شه ... واااااااای ی ی ی ...... :41:نقل قول:
دوستانی که خط شاتل دارن لطف کنند این سایتو چک کنند باز میشه یا نه
کد:http://forum.iransalamat.com/
ناراضی از شاتل زیاده ولی باز با این حال یکی از شرکت های رتبه آوره ;) :
کد:http://iranictnews.ir/category/internet/C_126547_____%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D8%A8%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA.htm
کماکان شبها سرعت 6 کیلوبایت هست:دی
دیشب 100 مگ دانلود شد:2:
اکو512 اصفهان
از امشب سیستم رو خاموش میکنیم و با خیال راحت میخوابیم:دی
نقل قول:اینجا همه مثل شما مصرف کننده هستن . کسی تو این تاپیک مسئولیتی تو شاتل نداره و کسی از مدیران شاتل هم پست های شما رو نمیخونه که مدیران شاتل رو خطاب قرار میدین !نقل قول:
من ملایم صحبت کنم ؟! مگه چی گفتم گفتم این که کم فروشی میکنید حرومه
خیلی غیر طبیعی و به یکباره سرعت دانلود نابود میشه
نقل قول:
این کار یه جور تخلیه روحیه ... شما عصبانی نشو :دی
اینجارو داشته باشین بچز:
نقل قول:
میره ! مشکلی نداره .نقل قول:
دوستانی که AOL دارن ! AoL هنوز کار می کنه ؟ واسه بعد 2 ماه استفاده یدفعه امروز از کار افتاد QQ
پورت Aol رو بستن ؟
دوستان شاتلي اين لينك باز ميشه براتون ؟
کد:http://www.abgx.net/filename/?ch=6
نه واسه منم از کار افتاده ... :13:نقل قول:
باز نمیشه.نقل قول:
من که سرعت شبانم 30 کیلو کمتر نیست. البته هفته ای یک بار چیزی میزارم برا دانلود.
سرویسم هم 128 اکو هست.
اقا جریان این چیز پی ان چیه ؟ چرا کار نمیکنه ؟ من سرویسم امروز وصل شد و میبینم که اصلآ چیز پی انکار نمی کنه انگار زندانی شدم !
طــــــــــــــــبیعـــــ ـــــِ است.
بازهم پست پاک شــــــــــــد
سرعت شبانه مــــــــــــــــــــــــ ــــــن حداکثر 15 .......
خبـــــــری از هــــــدیه نوروزیــــــ هســـــــــــــــــــــــ ـــتـ ؟
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
نقل قول:
[QUOTE=LANDASEFR;5876398]طــــــــــــــــبیعـــــ ـــــِ است.
بازهم پست پاک شــــــــــــد
هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــدیــــــــــــ ــــــــــهـ ؟
میگم برای شما دوستان هنوز سرعت دانلود کمه یا به شدت متغییر هست؟؟؟
الان برای من رفت تو هفته 2وم که هنوز اینجوریه من ART1 هستم دیگه دارم از دست میرم چرا اینجوریه همش سرعت دانلودم پایین رو 20 تا 25 هست وبه شدت متغییر شبا هم که نابوده فرکرشو نمیشه کرد شبا سرعت دانلودم 5 میرسه:41: