سرعت پهنای باند های مختلف تغییر کرده مثلا 128 با 256 سرعتشون فرق داره ولی محدود و نا محدود سرعتشون فرق نداره الان سرعت 256 حجمی رو هم تست کردم 30-36 نوسان داشت و سرعت نا محدود 256 هم 32 هستنقل قول:
Printable View
سرعت پهنای باند های مختلف تغییر کرده مثلا 128 با 256 سرعتشون فرق داره ولی محدود و نا محدود سرعتشون فرق نداره الان سرعت 256 حجمی رو هم تست کردم 30-36 نوسان داشت و سرعت نا محدود 256 هم 32 هستنقل قول:
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (11 کاربر عضو شده و 1 مهمان)
mey123,
gnulinux,
hoseynn,
mercurial7,
amir deja vu,
ali1933,
hossein 1994+,
maskot,
kaivankardel,
afshin b,
siavash444
عجب این از برکات ترکیدنه نته که این تاپیک اینقد پر رونق شده.:n02::n09::n10:
دوستان همه با هم تو پیغام ها اعتراض کنیم که از این نوع سرویس ها راضی نیستیم.
یه متن کسی بنویسه همه کپی کنیم و بفرستیم
حالا اینهایی که محدود دارن میگن سرعت بالاست مثلا 1 مگ 150 کیلو تک لینک هست دیگه تک کانکشن؟ اگه باز پیج باز کردن هم مثل قبل باشه بریم . محدود بگیریم سرعت واقعی باشه اونم نتونیم ویدیو آنلاین پخش کنیم که جمع کنیم بریم شاتل
من هفته پیش تا وزراتت اطلاعاتم شکایتمو بردم فک میکنی چی شد؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا.بايد يه شكايت نامه يا چيزي بنويسيم اعتراض كنيم!نقل قول:
اخه اين چه وضعشه!حال آدم به هم ميخوره!:n21:
آقا نامرديه:n28:
من تازه سه هفته اس كه سرويسم راه افتاده...خير سرم 256 نامحدود گرفتم كه هرچي فيلم تو نته دانلود كنم:n09:
هنوز 6 گيگ بيشتر دان نكردم:n27: الانم سرعت دانلودم 30 .يعني ديگه درست نميشه واقعا؟؟
-------------------------------
دوستان مخابرات دیوانه نیست که که یهو از 300-400 بیاره رو 8 اینطوری کلی یوزر از دست میده . اگه هم بخواد سرعت رو کم کنه به تدریج انجام میده نه یهو در این حد .
صد در صد دارن تغییراتی انجام میدن که اینجوری شده
به وزارت اطلاعات ربط نداره. درسته کارشون قانونیه. ولی جلب مشتری چی میشه؟؟!!نقل قول:
اگه به این صورت ادامه داشته باشه همه با هم میریم شرکتای دیگه و اینا بدون مشتری چی کار می خوان کنن؟
باید رضایت مارو هم داشته باشن.
خداروشکر isp زیاده