واسه برق مودم چی؟نقل قول:
Printable View
واسه برق مودم چی؟نقل قول:
سیار میکشی دیگه.این چه حرفی ایمان:n05:
سیار میکشم؟گل پسر ما طبقه ی دوم زندگی میکنیم.سیار بخوام بکشم باید بالغ بر 40 متر باشه :دینقل قول:
به این میگن مشکل اساسی هیچ راهی نیست خودتو خسته نکن:n09:نقل قول:
اگر لپ تاپ داری ببر بیرون مودمو موقت بزن بیرون ببین اگر خوب شد از سیمکشیه اگر خوب نشد دیگه نیازی نیست سیم مستقیم بکشی و بدون که سیما سالمن:n01:
من فکر نمیکنم از سیمکشی باشه من هم قبلا این مشکلو پیدا کردم همش زیر سر خودشونه محدودت کردن يه بار سرويستو عوض كن بزار پهناي باندو واست تغيير بدن اگه خوب نشد تخليه كن
از اون جهت اره .از صبح تا حالا داشتم فکر میکردم کم کردن سرعت چه جوری باعث بهینه شدن ترافیک مصرفی میشه:n22:نقل قول:
ایمان من زمانی که داشتم چک میکردم از این راه رفتم:
چون مودمم 9 ولت بود یک باطری کتابی بهش وصل کردم و با وایرلس گوشی بهش وصل شدم از تو گوشی کنسول مودم رو دید میزدم و برق مودم هم از باطری که بهش بود تامین میشد و همه اینا رو داخل یک کوله گذاشته بودم و هر دو تا دستم ازاد بود:n19:
adsl با اعمال شاقه:n02:نقل قول:
قبلا فقط استفاده مي كرديم سرعت كم بود ته تهش مي گفتن برو ببين snr خطت چنده.
بعد از snr هم كاري بر نيومد گفتن گيت وي بايد خوب باشه بعد افتاديم به جون سوپر آنلاين تركيه و اينقدر مودم ريست كرديم تا جونش در بياد!
بعد كه اينم جواب نداد حالا بايد كوله گذاشت روي دوش بعد از طبقه دوم با طناب پايين اومد، آروم طناب رو بفرست پايين،... دارم جعبه تقسيم رو مي بينم ،... مواظب باش لمسش نكني... هولم نكن ... كدوم سيمه قرمز يا سياه؟ خدايا كمكم كن قرمز سياه! قرمز سياه! قرمز سياه ، سياه همين رو مي زنم ... بمب! ايمان صداي چي بود ؟ ايمان؟ايمان؟ تو رو خدا جواب بده قول مي دم اگه چيزيت نشه برات هاي وب 8 مگ بگيرم ايماااااااااااان... نهههههههههه!:n02:
سرعت دانلود شبانه امروز-1مگ
سرعت مخابرات استان شما دقیقا مثل استان مازندران شده