خب بستگی به بودجتون داره.اگر می خواید کلا 1.5 هزینه کنید که باید یه ست سینمایی کامل بگیری ولی اگر بودجت بیشتر میشه خب دستت بازتره و انتخاب های بهتری هم می تونی داشته باشی و جدا تهیه می کنی.نقل قول:
Printable View
خب بستگی به بودجتون داره.اگر می خواید کلا 1.5 هزینه کنید که باید یه ست سینمایی کامل بگیری ولی اگر بودجت بیشتر میشه خب دستت بازتره و انتخاب های بهتری هم می تونی داشته باشی و جدا تهیه می کنی.نقل قول:
با این بودجه چی پیشنهاد میدی شاید بتونم یکم مبلغ رو ببرم بالاتر
دوست گرامی من 717 دارم ودنیا فیلم باusbبا هاش دیدم وحسن بزرگ این دستگاه اینست فرمت TXT را پشتیبانی میکند .وتاحال نشده فیلم بازیر نویس را نتونم ببینم .انشالله اگر خریدی ودیدی زیرنویست نا مفهوم است پیام بده تا راه حلش را برایت ارسال کنم
(کلا رفع ااین ایراد 1دقیقه وقتت را میگیرد). در مورد اشکال این دستگاه بهت بگم تنها مشکلی که داره عملکرد ریموت کمی کند است
دوست گرامی من 717 دارم ودنیا فیلم باusbبا هاش دیدم وحسن بزرگ این دستگاه اینست فرمت TXT را پشتیبانی میکند .وتاحال نشده فیلم بازیر نویس را نتونم ببینم .انشالله اگر خریدی ودیدی زیرنویست نا مفهوم است پیام بده تا راه حلش را برایت ارسال کنمنقل قول:
(کلا رفع ااین ایراد 1دقیقه وقتت را میگیرد). در مورد اشکال این دستگاه بهت بگم تنها مشکلی که داره عملکرد ریموت کمی کند است
سلام خدمت دوستان،
تا رنج دو تومن حالا یه ذره بالا پایین تر چه مدل اسپیکرهای ایستاده ای رو میشه تو بازار پیدا کرد؟ استفاده من فقط موزیک هست بنابراین نیازی به Surround یا ساب ندارم، یکی از دوستان پیشنهاد ساخت بلندگوی فول رنج رو تو تاپیک های فای داد که حالا اونم تو لیست انتخاب دارم و بخاطر حساسیت دسیبل بالا و وات کم صدایی در حد بلندگوهای چندمیلیونی تولید میکنه.
اما اگه بحث برند رو در نظر بگیریم خرید اسپیکرهایی مثل فوکال حتی پایین ترین مدلش هم شاید بالای دو تومن باشه، از برندهای Monitor Audio، Paradigm یاماها یا سونی چه چیزی به درد میخوره؟ جامو که ایستاده تنها نداره و یه ست کامل رو میدن. مدل SSF-7000 سونی باید جیز خوبی باشه که با دلار 3 تومنی حساب کنیم در میاد 700 800 تومن ولی خب تو ایران نیست فکر کنم.
امپ هم مثلا یه تومن یا کمی بیشتر در نظر بگیریم تنها چیزی که مهم هست واسه من اینه که وات کافی بده که اسپیکر کامل درایو بشه چون بعضی اسپیکرها 200 وات تو 8 اهم نیاز دارن در صورتی که طرف امپ 90 واتی بهش وصل میکنه که در واقع از نصف بلندگوش بازدهی میگیره. بقیه ویژگی ها مثل پشتیبانی از بلوری و فرمت و اینا مهم نیست البته داشتن لن هم خوبه برای اینکه استریم از کامپیوتر بهش بدم.
به هر حال یه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من خودم بعد از کلی تحقیق و مطالعه و تجربه به این نتیجه رسدیم کلا با سیستمی که می خواهی فیلم ببینی نمیشه موزیک گوش داد.
خیلی از پک ها کاملا سینمایی هستند.
من امروز قیمت فوکال 726 یا اگر اشتباه نکنم رو 716 رو 2 تومن قیمت گرفتم
اگر برای موزیک می خواهی باید براش یک آمپ استریو خوب تهیه کنی
از همه مهمتر سورس می باشد
حقیقتش اگر به سورس اصلی زیاد دسترسی نداری و زیاد فضات بزرگ نیست من مینی های فای دنون رو بهت پیشنهاد می دم که کلا بیشتر از موزیک لذت می بری
باز هم انتخاب با خودت
خیلی ممنون از راهنماییتون بله من هم قصد ندارم سیستم آماده و بصورت پک رو بگیرم چون اصولا اجزایی که در اونها قرار داده میشه جنبه کاربردی برای فیلم دیدن دارند حتی بلندگوها هم در راستای این هدف ساخته میشن و به همین دلیل تو گوش دادن به موزیک تفکیک صدای خوبی به اون صورت وجود نداره حالا به دلیل طراحی و اقتصادی انتخاب شدن بلندگوهای موجود در ست سینما یا قدرت کمی که امپ های اون پک به اسپیکر میدن و از همه مهمتر تو یه سیستم استریو بلندگوهای ساراند و تا حدودی ساب اصلا کاربردی نداره و یه جورایی هزینه کردن اضافی هست.نقل قول:
فکر میکنم اگه بعدا بخوام انتخاب بکنم یکی از اسپیکرهای سری 700 فوکال یا همین فول رنجی که دوستمون وعده دادند انتخاب خوبی باشه هرچند تا کسی صدای یه سیستم رو با اون موسیقی که مد نظرش هست برای مثال من Psy Trance نشنوه نمیتونه تصمیم قطعی بگیره تو موزیک تفکیک دقیق صداها و همینطور پخش شدن یکنواخت همه فرکانس ها (از 20 تا 20000 هرتز) با دسیبل مناسب خیلی مهم هست.
مینی های فای دنون هم حتما انتخاب خوبیه ولی من تصمیم گرفتم از اسپیکرهای ایستاده استفاده کنم که قدرت و وضوح بیشتری رو بده و یک آمپ استریو با توان مناسب هم بهش بدیم که قشنگ درایو بشه. البته امکانات اضافی رو فکر نمیکنم تو امپ های استریو بشه پیدا کرد اینه که شاید به ناچار سراغ چند کانالها بریم. سورس هم فقط موزیک های روی کامپیوتر با کیفیت های MP3 320 CBR یا Flac هست که مثلا از طریق اپتیک به امپ اتصال بدم و همینطور از طریق نرم افزارها دست آدم بازتره که انواع مختلف EQها رو بطور دستی اعمال کنه هرچند این قابلیت روی امپ ها هم گذاشته شده.
حالا البته من شهرستان هستم فرصت بشه سر بزنم تهران جاهای مختلف بزارن تست کنیم ببینیم انشالله میشه چه کار کرد اونم با این قیمتهایی که هر روز بالا پایین میشه و جنس هایی که میبینی یه روز تو بازار هست فرداش دیگه نیست اینطوری یه مقدار تو انتخاب محدودیت بوجود میاد بخصوص زمانی که کسی مثل من مشکل بودجه هم داشته باشه.
خب با توجه به قیمت های تو بازار و آشفته بازاری که وجود داره انتخاب محدوده.وقتی سینما خانگی 600 تومنی سونی میشه 1.5 نباید انتظارات زیادی از این بازار داشت.نقل قول:
شما می تونید rs777 پایونیر یا ES33 پایونیر رو تهیه کنید.و یا پکیج 1312 دنون.زیر 2 تومن تموم میشه.
ممنون دوست عزیز. مدل ۷۲۷ روگرفتم.تست میکنم و اگر مشکلی بود مزاحمتون میشم.نقل قول:
Sent from my MT15a-Hallon using Xparent Tapatalk 2
مبارک باشه.چند؟نقل قول: