سلام. منم امروز سراسری ریاضی 85 رو دادم :
ادبیات: 42
عربی: 33
دین و زندگی: 57 (دین و زندگی 88 تجربی)
زبان: 69
ریاضی: 27
فیزیک: 48
شیمی:54
Printable View
سلام. منم امروز سراسری ریاضی 85 رو دادم :
ادبیات: 42
عربی: 33
دین و زندگی: 57 (دین و زندگی 88 تجربی)
زبان: 69
ریاضی: 27
فیزیک: 48
شیمی:54
سلامنقل قول:
درصدات خوبه فقط ادبیات و زبانت رو ببری بالا خیلی خوبه.
سلام دوستان
اول دوستانی که هنوز نتونستن سوالات کنکور رو پیدا کنن من این سایت رو پیشنهاد میدم
در رابطه با رتبه و از این چیزاکد:http://arak.schoolnet.ir/shahed2/Pages/Konkoor_Tajrobi.htm
سعی کنید بیخیالش بشید خودتون رو گول نزنید و با عدد بازی نکنید
بازنده ها کسایی هستند که با اعداد بازی میکنن
پس فقط و فقط و فقط بخونید
در رابطه با نحوه تست زنی دروس
نحوه کار من اینه که ابتدا یکی از سال ها رو انتخاب میکنم تست کلی از همه درس ها میزنم
بعد نتیجه رو بازنمایی میکنم
دروسی که خیلی مهم هستند رو تو قسمت رتبه اول قرار میدم
اگر مورد تایید نبود یعنی پایین 80 بود تخصصی روش تست میزنم البته نه اینکه زیاد بزنم بلکه تخصصی روش کار میکنم یعنی عنوانی
بعد سراغ درس بعدی میرم همینجور نسبت به مهم بودن
بعد از اتمام دروس
میرم روی گزینه کنکور و میبینم چقدر رشد داشتم و در کجا ضعیف هستم
سپس ضعف ها رو پوشش میدم
به نظر شما بچه ها بیشتر کدوم درس ها رو نمیزنن یا خیلی کم میزنن؟
نقل قول:
برای اولین بار
قرص افزایش حافظه و تمرکز
ساخت آمریکا
دیگر نگران شب امتحان و سختی درس ها نباشید
دیگر هیچ فرمول و مسئله ای سخت نیست
این محصول منحصر به فرد در تقویت حافظه بی نظیر بوده و دراکثر کالج های آمریکا مورد تشویق برای مصرف دانشجویان و دانش آموزان قرار می گیرد محصولی منحصر به فرد برای تقویت حافظه و همچنین جلوگیری از آلزایمر می باشد
هر بسته حاوی 60 عدد قرص ساخت کمپانی ویتامین وولت آمریکا است
این محصول صددرصد گیاهی بوده و هیچگونه عوارضی ندارد
تلفن سوالات و سفارش 09353355781 - 09197205208
کلیه اجناس مورد نیاز شما با قیمت باورنکردنی
تمام محصولات دارای لیبل وزارت بهداشت می باشند
به نظرتون باور کنم؟
میدونم همتون میگید نه ولی دلیلتون چیه؟
به نظر من اگه بهش مطمئن نیستی و تحقیقات لازم رو انجام ندادی واسه کنکور این کار رو نکن که ریسکه. به هر حال هر دارویی جدیدی ممکنه عوارض کشف نشده داشته باشه که بعدها کشف بشه. مثل خیلی از مواد شیمیایی که یه ذره شو توی کتابای شیمی خودمون خوندیم که قبلا چی استفاده می کردن ولی بعداً ممنوع شد واسه اینکه فلان ضررها و عوارض رو داشته .نقل قول:
بعدشم، فعلا می تونی واسه کنکور با چیزایی که به سیستم بدن خودت سازگاره و تجربش رو داری پیش بری.
مثلا واسه من هر روز صبح یه فنجون قهوه یا نسکافه کارم تا آخر شب میسازه ضمن اینکه حافظم رو هم بهتر می کنه و انرژی بهم میده.
و تجربه ش رو هم دارم که توی این موقعیت بهم آسیب جسمی روحی نمیرسونه.
مرسی ببین زبانم اصلا بد نیستا ولی نمیدونم تو آزمون چه بلایی سرم میاد؟نقل قول:
آزمون های زبان رشته های دیگه رو که میزنم (تک درس)همش بین 85 تا 90 هست نمیدونم چیکار کنم:41:
بعدش هم تقصیر تویه که انقدر بالا میزنی دیگه آدم نا امید میشه دیگه.........:31::31::31:
بازم ممنون (راستی برای شیمی پیش 2 و ریاضی پیشنهادی داری (
شیمی رو هرچی میخونم فقط همون لحظه میفهمم ده دقیقه بعد ازم بپرسی هیچی یادم نمیاد!!!:18:
سلام به همه دوستان
يه سوال داشتم ممنون ميشم جواب بديد !!! اينكه تراز قبولي هاي شبانه تقريبا از چنده تا چند ؟ يعني مينيمم رتبه و ماكزيمم رتبه واسه قبولي تو شبانه چنده ؟ ( منطقه 3 )
- قبلا از شما تشكر شده است ! ( نميدونم يه چيزي تو همين مايه هاست رو بعضي از نامه ها مينويسن !!!!!!! ) :31:
خدا به جوونای ما رحم بکنه! ببین کنکور چی به سرمون اورده!!!:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
تراز که مال آزاده و شبانه مال سراسری!نقل قول:
درضمن رتبه ی شبانه بستگی به رشته و استان داره. آخه رشته های شبانه 90 درصد بومی استانی هستن!
حالا ما يه چيز گفتيم :31:نقل قول:
خب به نظرت با رتبه 8000 تا 10000 منطقه 3 ( حالا شما بيشتر 10000 رو حساب كن هشت هزارو واسه اين گفتيم كه كم نياريم :46: ) و با انتخاب رشته شبانه استان خودم اميدي هست كه واسم بگيره ؟!!
بازم ممنون