نقل قول:
اتفاقا من اماده کردم
الان خونست
من خونه نیستم
فردا میزارمش.
نقل قول:
دوست من شما اگر اون سریال رو اینجا قرار بدید هم کسی نمیتونه استفاده کنه
چون اولا اون تک سریاله
برایه یک کامپیوتره
چند خریدیش؟
Printable View
نقل قول:
اتفاقا من اماده کردم
الان خونست
من خونه نیستم
فردا میزارمش.
نقل قول:
دوست من شما اگر اون سریال رو اینجا قرار بدید هم کسی نمیتونه استفاده کنه
چون اولا اون تک سریاله
برایه یک کامپیوتره
چند خریدیش؟
دوست عزیز جریان سیستم اولی که شماره پست (7331 ) هستش با سه تا سیستمی که میگم کاملا فرق دارن و جدا ازهم هستند. من برای این 3 تا سیستمم میگم که هر 3 تاشونو با یک کد اکتیو فعال کردم که این کد برای هر 3 تاشون مشترکه. حالا اگر بخوام ویندوزشونو عوض کنم باید بازم همون کد رو برای سه تاشون بزنم؟؟؟نقل قول:
قیمت برای یک کامپیوتر : 39.95$ برای یک سال
قیمت برای 3 کامپیوتر : 59.95$ برای یک سال
اره میتونینقل قول:
من فکر کردم کد یک نفره خریدی.
دوستان من رو سیستمم Eset Smart Security دارم و پاکش کردم و خواستم Kaspersky 2011 رو نصب کنم ، دیدم پیغام میده که این برنامه با Eset Nod32 همخوانی نداره و باید اون رو Uninstall کنم که من این کار رو کرده ام اما نمی دونم چرا این پیغام رو میده؟!
از رجیستری هم پاک کردم اما باز هم نشد.
از محیط سیف مد این برنامه رو اجرا کن ه توی این پست گذاشتم.نقل قول:
وقتی اجرا میکنی توی سیف مد میگه یه عدد بزن شما یک رو بزن بعد دوباره یک و بعد تمام !
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4857719&postcount=5754
من احساس میکنم سرعت بارگذاری KAV2011 نسبت به 2010 بیشتر شده.... نظر دوستان چیه؟؟؟؟
دوستان من وقتی کامپیوتر را روشن میکنم
وقتی صفحه ویندوز میاد بعد از اون حدود 3 دقیقه طول میکشه که کسپر بالا بیاد و من باید کلی صبر کنم چون تو اون مدت هیچ کلیدی کار نمیکنه
همینطور وقت خاموش شدن کامپیوتر هم خیلی طول میکشه
چکار کنم ؟؟؟؟؟؟قبلا نود 32 داشتم اینقدر طول نمیکشید
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5087357&postcount=7328
سلام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخواستم آنتی ویرسم رو آپدیت کنم ، اما چون از دیال آپ استفاده میکنم نمیتونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اگه میشه یه لینک مستقیم از آخرین آپدیت ورژن KIS 8.0.0.357 برام بزارید تا برم کافی نت دانلود کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
کسی نیست جواب مارو بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: