فن آوا داغون ترین شرکت اینترنتی ایران بود
یوزرهاش از همه کمتر بود ، در واقع هز شرکتی برشکست میشد (لایزر ، کاراامین) یوزرهاشو فن آوا می خرید
شرکت بزرگ و موفقی هست شاخه های زیادی داره ولی تو اینترنت پرسرعت نه
از وقتی اومد طرح نامحدود رو به این شکل مطرح کرد ، تمام یوزرهای شاکی شرکت های دیگه رو جذب کرد
نمونش من و شما که شاید 1/1000 اون چیزی که تو 1 سال گذشه جذب کرده هم نباشیم
ولی توجه داشه باشید اینترنت نامحدود برای هیچ شرکتی سود نداره ، هر مگابیت سرعت به شرطی که stm-1 155 مگابیتی بخری برات نزدیک 200 تومن می افته
بعد چطور بیاد 1 مگ رو 70 تومن به یوزری بفروشه که 24 ساعته اشغالش میکنه ؟؟؟؟
خوب اینجا میاد از پهنای باند بدون استفاده سرویس های محدود استفاده میکنه تا جبران کنه
یعنی این به اون در
واسه اینه که اون دوستمون اشاره کرد تو 1 سال گذشته موفق بوده و سیر صعودی داشته ولی مدیر عامل عوض میشه دیگه طرح رو بر میداره ، چیزی که از اول هم مشخص بود یک روزی برداشته میشه
یوزر کمتر ولی درآمد نه اینطوری که یوزر زیاد باشه ولی هزینه ها بیشتر چون اکثرا نامحدود هسن
بنده خودم نمایندگی آسیاتک دارم میدونم نامحدود با سرعت واقعی یعنی ضرر
حالا شما داشته باش بیشتر یوزرهای 93 که جذب شدن نامحدود بودن اونم بدون محدودی سرعت
لپ مطلب اینکه نمیشد به آینده سرویس های فن آوا امیدوار بود ، بنده هم تو این 1 ساله بعد از اینکه مخابرا نامحدود رو برداش اومدم فن آوا و چون لایسنس هست و هزینه هاش بالاتر خوشبختانه محدودیت نداره ولی به شما پیشنهاد میکنم دنبال شرکت دیگه نرید و خودتونو خسته نکنید ، جیزی که شما داشتید حداقل تو این یک سال دیگه نخواهید داشت ، بقیه قبل اینا به این نتیجه رسیدن و کلا
با برداشته شدن نامحدود فن آوا ، دیگه سرویس اینترنتی به نام نامحدود در ایران وجود ندارد !!!