من قبل از تنظیمش سرعت دانلودم حداکثر روی 750 بود ، بعد از تنظیمش شد 940 حدودا ، واسه من که خیلی تاثیر داشتنقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من قبل از تنظیمش سرعت دانلودم حداکثر روی 750 بود ، بعد از تنظیمش شد 940 حدودا ، واسه من که خیلی تاثیر داشتنقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مودم iplink دارم و توی تنظیماتش mtu نیست
بجز تنظیمات مودم راهی دیگه نیست mtu تغییر داد؟
مثلا از رجیستری؟
فردا انشاالله میخوام برم ثبت نام کنم. چه مدارکی نیاز هست؟
از صاحب خط هم مدرکی نیاز داره؟ چون من صاحب خط نیستم.
میتونم به نام خودم ثبت نام کنم؟
شرمنده خیلی سوال میپرسم :n02:
دوستان اين برنامه اي كه توي ويندوز يه سري چيزي رو بايد تغيير بديم، دور چندتا گزينه خط كشيده كه اينا رو تغيير بديم. ولي بقيه گزينه ها كه خط نكشيده براي من با عكسه فرق ميكنه. حالا من تغيير بدم مثل عكسه بشه يا نه ؟؟؟
تو تاپيكش چند ماه پيش پرسيدم هنوز كسي جواب نداده. لطفا راهنمايي كنيد.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوستان این ا گیگ عیدی به شما اضافه شده؟
دوستان یه مدته که اینترنت من دقیقا از ساعت 2 به بعد قطع و وصلی شدیدی پیدا میکنه و سرعتشم از 200 میاد روی 20 :n03:
آیا راه حلی وجود داره؟
کسی میدونه چرا سرعت من اینجوریه؟؟؟
با speedtest میزنم نشون میده سرعت 6mb هستش (یعنی 800kb)ولی با idm سرعتم از 120kb بیشتر نمیشه!!!!!!!!
Mtu رو چند گذاشتیدنقل قول:
اینترنتشون اشغاله.2 یا 3 ماهه که مسیر جدید اومده با تایم اوت زیاد . حالا این 2 3 روز اخر هم که دیگه از صبح تا شب تایم اوت زیاده بعضی موقع ها 4 تا 5 تا هم میده . اصلا نمیتونم بازی wow رو انجام بدم . همش با delay باید بری بازی کنی . با این اینترنتشون خسته ام کردن
دوستانی که گوشی اندرویدی دارن شما میتونین گوگل پلی رو باز کنین؟؟ من با هر نوع چیز پی ان امتحان میکنم connection time out میده...ولی خونه دوستم که میرم اونجا راحت کار میکنه..کسی میدونه مشکل میتونه از چی باشه؟؟
رو هر دو از یک چیز پی ان استفاده میکنید؟نقل قول:
پارس با اندروید مشکل دارهنقل قول:
1248نقل قول:
از فایل های تست سایت پارس آنلاین استفاده کنید .نقل قول:
قبض تلفن ثابتنقل قول:
کپی کارت ملی صاحب خط
بله به نام خودتون ثبت میشه
سلام
من میخواستم سرویسم رو تمدید کنم اما سرعت 512 محدود دیگه تو پنلم نیست !!!!!!!!! فقط 256 و 1024 ..........لعنت به اینا مجبور میکنن که 1024 بخریم . من همون 256 میخرم اما 1024 نمیخرم
نقل قول:
این تایپیک ها تا دمار از روزگار ISPهای دزد در نیارن بسته نمیشن
یک عمره کار این انجمن همینه
لطفا کسی رو تهدید به بن و لاک نکنید، بیزحمت فقط گزارش تخلف رد کنید!
اون لینک به هیچ وجه تبلیغاتی نیست افشای نوعی کم گذاشتن ISP است
لینک کردن و حتی تکرارش کاری مرسوم در دنیای فروم است
باتشکر
توی خونه خودم با چیز پی ان،آفلاین کردن، market unlocker و 100 تا چیز دیگه امتحان کردمنقل قول:
ولی خونه دوستم راحت میره بدونه هیچ چیز پی انی...نتش مخابراته
دوسان کسی جواب ما رو نمی ده؟:n21:نقل قول:
بله دوست عزیز اضافه شده البته با این عنواننقل قول:
افزایش محدودیت ترافیک استاتیک به میزان 1024 مگا بایت [یک گیگا بایت ترافیک استاتیک] 1392/12/15
HI:
سرعت شما چطوریه::n05:
خوب ؟
بد ؟
بالا؟
پایین؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فوق العده پایین :n03:نقل قول:
پایـــــــیــــــــن .نقل قول:
پارس کانکشن های Https گوگل رو داغون کرده . گوگل پلی هم https فقط کار میده برای همین تعطیله . پارس مزخرف ترین توی فیلترینگ هستش .نقل قول:
دوستان من وقتی از فیـلتر شکن استفاده میکنم هر چند ثانیه یک بار کانکشم ریست میشه و سرعت صفر میشه.
بدون فیـلترشکن مشکلی نیست.
در ضمن روی اینترنت دیگم هم با فیلـترشکن مشکلی ندارم فقط روی پارس مشکل هست
کسی مشکل مشابه داره؟
بد و پاییننقل قول:
دوست عزیز حرف دوستمون کاملا صحیحهنقل قول:
{پارس کانکشن های Https گوگل رو داغون کرده . گوگل پلی هم https فقط کار میده برای همین تعطیله . پارس مزخرف ترین توی فیلترینگ هستش .}مخصوصا قسمت آخر جملشون فکر میکنم مشکل شماهم همین باشه
پارس کلا شده کاسه داغتر از آش همه پورتها رو بسته vpn تعطیل خیلی از فیل شکن ها غیر فعال
از چه فیلتر شکنی استفاده میکنی؟
کریـو استفاده میکنمنقل قول:
دوستان اگه از حجم ماه قبل چیزی بمونه و بعد واسه ماه جدید تمدید کنید اون حجم به شما اضافه میشه یا سوخت میشه؟ بعد این 1 گیگ عیدی کی اضافه میشه؟
درودنقل قول:
در بعضی ISP ها نظیر مخابرات و شاتل پورت 4090 که به صورت دیفالت سرویس ک ریو می باشد را محدود یا بسته اند که با استفاده از پورت های دیگه مشکلی وجود نداره
نمیدونم چرا یهو همه چی قطع میشه و اصلا وصل نمیشم
در این حالت اگه 192.168.1.1 هم بزنم نمیره تو مودم ( اتصال با wifi ) . یا میره تو مودم ولی به شدت کند !!!
تا زمانی که یکبار سیستمو ریستارت کنم حل میشه
این مشکل از چیه به نظرتون ؟ :n13:
والا من کریو رو چند ماه پیش تست کردم اصلا کانکت نمیشد کلا پورتش رو بسته بودننقل قول:
حالا شاید جدیدا باز کردن ولی یه کرمی ریختن که نشه استفاده کرد
در حال حاظر از فیری -گیت استفاده میکنم که مشکلی نداره سرعتش کمه اما خوب مجبوریه دیگه چه کنیم
اگه ترافیک ماهانه باشه سوخت میشه اگه ترافیک اضافی باشه که خریداری کردین به ماه بعد منتقل میشهنقل قول:
والا 1 گیگ به ما اضافه شده که تو قسمت مدیریت سرویس نوشته افزایش ترافیک استاتیک حالا نمیدونم همون عیدیه یا نه
اره منم اینجوری میشم مودمو خاموش روشن که میکنم اینجوری میشه یهو... باید ریستارت کرد...جدیدا اینجوری شدهنقل قول:
کسی راه حلی داره بگه خیلی رو اعصابه :n14:
کسی اینجا 512 محدود داره طرفای غرب ( سعادتمند ) بگه شبانه سرعت دانلودش چنده؟
من پارس انلاینم . به شاتل هم فکر کن . من شای داز پارس انلان کوچ کنم به شاتلنقل قول:
سرعت دانلودت رو بگو. شاتل یه 3-4 ساله زنگ میزنم میگه تو لیست انتظار هستین :|نقل قول:
با تمدید به موقع به استقبال بهار بروید
کاربران گرامی
با تمدید به موقع سرویس اینترنت پرسرعت خود از تاریخ 17 اسفند 92 لغایت 31 فروردین 93، از افزایش مدت زمان قرارداد بهرمند گردید
سرویسهایی که شامل پرموشن میشوند هدیه سرویسهای محدود هدیه سرویس های نامحدود سرویس سه ماه پنج روز سه روز سرویس شش ماه پانزده روز شش روز سرویس دوازده ماه چهل روز ده روز
در هفته ی اول خرداد ماه 93، هدیه سرویس هایی که شامل این جشنواره تمدید میشوند ، به حساب کاربری شما اضافه میگردد.
منتظر خبرهای بعدی ما باشید
با تمدید به موقع به استقبال بهار بروید
کاربران گرامی
با تمدید به موقع سرویس اینترنت پرسرعت خود از تاریخ 17 اسفند 92 لغایت 31 فروردین 93، از افزایش مدت زمان قرارداد بهرمند گردید
سرویسهایی که شامل پرموشن میشوند هدیه سرویسهای محدود هدیه سرویس های نامحدود سرویس سه ماه پنج روز سه روز سرویس شش ماه پانزده روز شش روز سرویس دوازده ماه چهل روز ده روز
در هفته ی اول خرداد ماه 93، هدیه سرویس هایی که شامل این جشنواره تمدید میشوند ، به حساب کاربری شما اضافه میگردد.
منتظر خبرهای بعدی ما باشید
دلشون خوشه هدیه دادن:n29:
برای من 4 - 5 روزه اینطور شده فکر میکردم از مودمم هست !!نقل قول:
سال ب سال گدا تر میشننقل قول:
دو سال پیش کل ایام عید اینترنتو رایگان کردند برای همه
پارسال فکر کنم 2 گیگ هدیه دادن
امسال 5 روز اضافه کردند به مدت قرار داد !!!!!!!!!!!!!!! این کجاش هدیه هست خب ؟؟؟ :n13:
دوستان مشهدی
الان 3 روزه تقریبا هر روز 2 ساعت اینترنت قطع هست0طرفتی 8-9 شب)زنگ میزنم میگه مشکل از مخابراط صابری هست شما هم قطعی دارید؟