فت منظور تمام کنسول هاییه که اسلیم نیستن ، پس آرکید هم شامله...
فت منظور تمام کنسول هاییه که اسلیم نیستن ، پس آرکید هم شامله...
برادران عزیز بازی هایی که برای LT3 رایت میشن با روش های Burno.... و غیره اینارو میشه تو LT2 اجرا کرد ؟
برادران عزیز من می خوام Forza 4 بگیرم نمی دونم کنسولم LT2 هست یا LT3 .
ورژن معمولی برای LT2 رو بگریم که مشکلی نداره ؟!
از نظر بازی تو لایو نمی گم در کل ؟!
چون میگید Burnermax کامل هست و ... :دی
سلام
من یک Xbox Slim 250GB خریدم
دفعه اول یک بازی اورجینال خودش رو تو دستگاه گذاشتم و جواب داد،حالا بعد از چند دفعه که میذارم اصلا اجازه لود نمیده
حتی به جز بازی اورجینالی که بود من چند بازی دیگه مث Assassin's Creed 4 رو میذارم اصلا لود نمیکنه و چند تا بازی دیگه
لطفا راهنماییم کنیم مشکل از کجاست
سلام دوست عزيز، من يك اسليم 4 گيگ دارمنقل قول:
و يكي هم برادر زادم داره كه اركيد آيا واسه اينا lt3 اومده
اگر خودم بخوام اپديت كنم چكار كنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله من Liteon هستش
آها
من دیشب بازی پرو ساکر 12 رو گذاشتم و 2 دقیقه بازی کردم و دی وی دی رو در اووردم و یه بازی دیگه گذاشتم،بعد از 10 دیگه از دوباره همون پرو ساکر رو گذاشتم و جواب نمیده،میگه اجازه داده نیمیشه
خب اینا یعنی چی!!؟؟بازی میذاری بعد از چند دقیقه از دوباره میذاری دیگه جواب نمیده،این دیگه چه وضعشه
یکی کمکم کنه؟؟
در ضمن ایکس باکس اسلیمم اوجیناله،طوریکه همون فروشندهه گفت تعویض به شرط اصل،نه کپی خوره و نه از اینا
منم بخاطر حرفش اصلش رو خریدم،کپی خورش بود 20-30 تومن ارزونتر بود
الان ساعت 12:37 روز دوشنبه .... LT+3 واسه اسلیم اومد:31::8:
Lite-On 9504/
0272, 0225,
0401, 1071 DG-16D4S LT+ v3.0 RELEASED
یه نفر از اساتید -- تایید کنند لطفا:31:
ساجد که نیستش تاپیک خوابیده:20:نقل قول:
من رفتم دیدم تایید میکنم:5:
دقیقانقل قول:
خب حالا به نظرتون تا کی صبر کنم برم LT3 رو بیرون واسم بریزن؟گفتم اگه کسی امتحان کرده و مشکلی نبوده بعدش من برم :31:راستی قیمتش چنده؟قبلا 10 بود الان چنده؟نقل قول:
استادان ارجمند
من بعضی بازیا رو میذارم یا میگه دیسک رو تمیز کن یا میگه کنسول رو رست کن یا میگه اصلا قابل خوندن نیست
همین 20 دقیقه پیش بازی تیکن رو گذاشتم جواب داد،حالا میذارم جواب نمیده و میگه قابل خوندن نیست
کنسول XBOX 360 Slim 250GB دارم
با درایور Liteon
آقا جون هر کی دوست دارین یکی به این سوال با دقت فراوان پاسخ بده
الان با LT+3 اسلیم که اومده برم لایو مشکلی پیش نمیاد؟کسی هنوز تست نکرده؟
دوستان بنظر شما ارکید الان چند تومن ارزش داره تا بخرم ؟ فرض رو بر با هارد 120 و بدون هارد 120 بزارین
نقل قول:ساجد نیست تو هم هی پشت سر هم پست بده:31: وایسا میاد جواب همرو میده:11:نقل قول:
مارو از بلا تکلیفی در میاره:11:
آپدیت از LT2+ به LT3 چقدر زمان میبره ؟!
طبق اخباری که من دارم ۱۰-۱۵ دقیقه.نقل قول:
همیشه خطر هست در لایو، اما فعلا که مثل اینکه خطر چندانی وجود نداره،اما هیچوقت امنیت ۱۰۰ درصد نیست!نقل قول:
آقا جون هر کی دوست دارین یکی به این سوال با دقت فراوان پاسخ بده
الان با LT+3 اسلیم که اومده برم لایو مشکلی پیش نمیاد؟کسی هنوز تست نکرده؟
بهتره این جور مسائل رو در فروم های رسمی اکس باکس دنبال کنید، با اینحال این موارد رو پیش برید، ببینید درست میشه؟ اگر هم درست نشد باید با اکس باکس ساپورت تماس برقرار کنید، به ساپورت سنتر سایت اکس باکس برید متوجه میشید.البته سعی کنید ابتدا cache سیستم رو ریموو کنید و امتحان کنید.نقل قول:
استادان ارجمند
من بعضی بازیا رو میذارم یا میگه دیسک رو تمیز کن یا میگه کنسول رو رست کن یا میگه اصلا قابل خوندن نیست
همین 20 دقیقه پیش بازی تیکن رو گذاشتم جواب داد،حالا میذارم جواب نمیده و میگه قابل خوندن نیست
کنسول XBOX 360 Slim 250GB دارم
با درایور Liteon
بهتره بگم که اگر با انجام دادن مراحل زیر باز هم با مشکل روبرو شدید، متاسفانه باید به یک تعمیرگاه ببرید کنسول رو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همینطور لینک های زیر)
OR
Article ID: 910798 - Last Review: December 30, 2011 - Revision: 20.0
خب گمونم ساجد داره امتحان میده نیست(انشالله موفق باشه):46:
یه روزه تاپیک سه صفحه جلو رفت!
سلام با اون آپدیتی که انجام دادین کپی خور دستگاه شما پریده.میبایست دوباره کپی خورش کنید.(تو پروفایلتون نوشتین ساکن USA هستین)تیم های ه-ک-ری که اونجا هستن کیت هایی ساختن که از اونها میتونید استفاده کنید و یا اینکه بفرمائید کنسولتون اسلیم هست یا فت تا اهنمایی مربوط به دوباره کپی خور کردن رو راهنمایی کنم.نقل قول:
نقل قول:LT+3 واسه اسلیم امروز اومده وقتی ریلیز میشه یعنی همه تست ها روش انجام شده نیازی نیست تائیده کسی رو بگیرید میتونید ریختن LT+3 رو انجام بدین.روش ریختن روی اسلیم و فت فرق میکنه در هر دو روش باید DVD KEY درایو رو داشته باشید.روش های هر دو کنسول موجوده منتهی اگه خودتون میخواید انجام بدین آموزش ها رو دقیق بخونید.کار روی کنسول های فت(آرکید هم فت هست)خیلی راحت تره چون کار سخت افزاریش کمتره.نقل قول:
بهترین روش برای ما همون روش سوزنی هست که اگه کمی دقت کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.(به هیچ وجه دستت نلرزه و سوزن به جای دیگه نخوره-من جای شما باشم به جای سوزن از سیم تلفن استفاده میکنم هم نازکتره هم رساناییش بهتره)
بسته به انصاف مغازه دار از 15 تومن هست به بالا.از فردا اکثر جاها میریزن برات.نیازی به تائید کسی نداره مهمترین تائید رو خود تیم ه-کر داده که ریلیزش کرده.نقل قول:
اگه LT+3 بریزی و بازی های جدید رو هم متناسب با LT+3 دوباره پچ کنی یا بخری(بگو برای LT+3 میخوام) اونوقت تا یه چند وقتی میتونی بری لایو!!زمانش اصلاً معلوم نیست شاید فردا و شاید ماه بعد مایکروسافت یه حرکتی بزنه که LT3 هم بدرد نخور بشه برای لایو گردی!!!نقل قول:
نوش که گیر نمیاد بنظرم اگرم گیر بیاد همون 300 تومن باشه.مگر اینکه فروشنده جماعت بخواد سو استفاده کنه.الان چون اسلیم ها هم ه-ک شدن نیازی به خرید کنسول فت نیست همون اسلیم رو بگیرید و کپی ش کنید فقط ممکنه فریمور کپیش چند روز (حداکثر 1 ماه) دیرتر از فت ها ارائه بشه.نقل قول:
کننده کار سرش خلوت باشه 15 دقیقه هم نمیشه.بسته به سرعت عمل و دقت و کار طرف دارههزینش هم از 15 تومن به بالا همون 15-20 تومن قیمت خوبیه.نقل قول:
تو تهران میتونید از سایت زیر استفاده کنید برای انجام کارتون.
ما که تهران نیستم !!!نقل قول:
ببریم بدیم به یکی ببینیم می تونه خرابش کنه یا نه !!! :19:
ممنون دوست عزیز اما چه جوری؟ لطفا راهنمایی کنید. اگه میشه لینک بدید.نقل قول:
(مدل x-box الایت)
میدونم ارکید نوش نیست.میخواستم دست دوم بگیرم که ارزوتر باشه.پس اگه تا 300 تومن با هارد 120 بگیرم خوبه ؟نقل قول:
نوش که گیر نمیاد بنظرم اگرم گیر بیاد همون 300 تومن باشه.مگر اینکه فروشنده جماعت بخواد سو استفاده کنه.الان چون اسلیم ها هم ه-ک شدن نیازی به خرید کنسول فت نیست همون اسلیم رو بگیرید و کپی ش کنید فقط ممکنه فریمور کپیش چند روز (حداکثر 1 ماه) دیرتر از فت ها ارائه بشه.
نه من گفتم نوش نیست اگرم نو باشه 300 تومنه!دست دوم که ارزونتره.منتهی باید دید دست دویی که پیدا میکنید بن نشده اشه و تمیز باشه آخه معمولاً کسی که فت تمیز داشته باشه بهیچ وجه از دستش نمیده تا اسلیم بگیره وقتی هیچ تفاوت خاصی ندارن.نقل قول:
تو نت بچرخی حدود قیمت دست دو دستت میاد.
والله شما اول باید DVD KEY درایوتون رو استخراج کنید(به روش سوزنی) بعد فریمور کپی شده LT+3 رو روی کنسول توسط برنامه جانگل فلشر بریزید و بعد هم بازی های جدید رو برای این فریمور پچ کنید.نقل قول:
البته تاپیک بالا نوشته فریمور LT1.9 که هیچ فرقی با بقیه LT ها نداره و LT2 وLT3 هم به همین روش رو کنسول های فت ریخته میشن.(الایت یکی از همین فت ها به حساب میاد)
پیشنهاد من:اگه تجربه کارهای اینچنین رو نداری خودتو به زخمت ننداز و ببر بده بیرون برات با 10-15 تومن میریزن.اگه میخوای یاد بگیری و هربار خودت این کار رو بکنی و هزینه نکنی(که من این رو به شخصه ترجیح میدم)اول اموزش ها رو انقد بخون تا حفظ بشی بعد انجام بده و نترس که اگه دقت کنی از نصب ویندوز هم راحت تره:27:
موفق باشید
دوستان موقع خرید xbox 360 باید dvd-key هم بگیریم ؟
نٌچ .نقل قول:
بعد اگه بخوایم LT های بالاتر بریزیم به مشکل برنمیخوریم ؟نقل قول:
فروشنده به شما dvd key کنسول رو نمیده حتی اگه داشته باشه. مگر اینکه خیلی آدم کار درستی باشه که من آدم کار درست تا حالا ندیدم:31:نقل قول:
شما خودتون باید dvd key رو استخراج کنید.تو کنسول های فت این کار راحت تره و درد سر کمتری داره.
راستش من دوستی داشتم که به مغازه دار گفته بود 50 تومن میدم ولی dvd key کنسول رو هم بهم بده و گرفته بود.ولی از این موارد کم پیش میاد.بهر حال یه سنگی تو تاریکی بندازید شاید گرفت و یارو داد منتهی اونوقت فهمیدن اینکه آیا dvd key که به شما داده مربوط به کنسول شماست کاملاً شانسیه:31:
باز هم نُچ ، کلید درایو رو موقع ریختن LT ازش استخراج میکنه کسی که داره این کار رو براتون انجام میده .نقل قول:
برادران عزیز برای xbox slim زیر LT2 چیزی اومده ؟!!
من ایمیل زدم به این فردی که تو دیجی کالا کنسول ها رو کپی خور می کنه این جواب رو داد :
کد:ro hologramam tarikh nemizanam. va nemidunma key copy shodeh age gers ro biareh 2 hast hamin age nayareh 1.91
بله برای اسلیم قبل از ارائه LT+2 فریمور LT+1.91 ارائه شده بود.منظور طرف اینه که اگه با کنسول خریداری شده از فروشگاه اونها بازی Gears of War3 رو اجرا کرد lt+2 داره و اگه اجرا نکرد lt+1.91 داره که خب بدیهیه.lt+3 تازه دو روزه برای اسلیم اومده و آخرین lt همون نسخه 2 هست که منم معتقدم کنسول شما lt+2 هست برای اطمینان میتونی بازی gow رو اجرا کنی که برای lt+2 پچ شده باشه.یادت باشه اگه کنسولو ببری و lt+3 بریزن برات باید بازی های جدید xgd3 و ap2.5 ها رو دوباره پچ کنی که هزینه برمیداره.اگه لایو نمیری فعلاً رو همون 2 بمون.نقل قول:
کنسول رو بردم برای آپدیت به LT3 .نقل قول:
اینجا تو شهرستان خداروشکر طوری با آدم رفتار می کنن آدم پشیمون میشه ! فک کرده بدهکارم بهش !!!! :13:
تصمیم گرفتم خودم کنسول رو آپدیت کنم به 3 .
الان من بازی خریدم از سایت 360shop به این روش هم گفتن رایت میشه :
برای فورزا 15 هزار تومان پول دادم .کد:کلیه بازیهای BurnerMax و AP25 سازگار با LT3 بوده و برای بازی در لایو امن میباشد.
الان این پچ دیگه چی هست ؟ به کی باید پول بدیم ؟!
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
برادران عزیز لطفا لطفا آموزش -- کردن رو قرار بدید .
من نمی دونم با ورژن چند -- شده کنسولم اون رو از کجا باید تشخیص بدم ؟
آپدیت از مثلا LT2+ به LT3 با کپی خور کردن کلی فرق داره ؟ یا مراحلش همون هست ؟
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
کنسولم Xbox 360 Kinect Bundle .
اول باید مدل درایو رو بدم تا -- رو بدید دانلود کنم ؟ :دی
به به به به به !!!!!!!!!!!!!
xbox رو باز کردم هیچ کدوم از پیچ هاش رو نبسته بود !!!!!! ( ************************************* )
یحتمل درایو هم مال خودش نیست .
یه سایتی بود نحوه تشخیص رو آموزش میداد .
دوستان لطف کنن بدن ممنون میشم .
به به درایو رو هم عوض کردن :دی
عجب شانسی داریم ماااااااااااااااااااا !!!
LiteOn هست ولی مدلش رو نمی دونم .
من لپ تاپ دارم چطوری جانگل فلشر رو اجرا کنم و درایو رو وصل کنم به لپ تاپ ؟
کابل ساتا که نمی خوره تبدیل ساتا به USB داریم ؟
دوستان چه بازیهایی مشکل داشتند که الان با LT3 حل شده ؟
ای خدا بگم چی کارت نکنه من برات رایت می کردم بورنر مکس دیگه اصلا هماهنگ نمی کنی ها همشهری!:31:نقل قول:
تا الان هیچینقل قول:
فقط کسانیکه به لایو وصل شده بودند نمیتونستند بازی های جدیدو بازی کنند که اونم با lt3 رفع شد.
یا کسانیکه آپدیت داشبوردو زده بودند.
ولی کسانیکه آپدیت داشبورد نزدند و به لایو وصل نشدند تا اومدن بازی های جدید نیازی به lt 3 ندارند.اگه میخوای داشبوردت آپدیت بشه باید lt 3 رو بزنی:20::20:
خوب پ.خ دادم بهت جواب ندادی :دینقل قول:
دفعه بعد ایشالا بازی زیاد می خوام .
حالا شما پی ام بده تو یاهو 100 تا سوال دارم کنسول رو باز کردم دارم دیوانه میشم :دی
همشهری زود بیا یاهو نمی تونی یه شماره ای چیزی بده زنگ بزنم کارت دارم !!!!نقل قول:
یه سوال دارم ، درایو من اینه :
از کجا دانلود کنم LT3 رو ؟کد:Lite-On 9504/
0272, 0225,
0401, 1071
دوستان من بازی GOW3 برای ال تی 3 گرفتم نوع رایتشم 97 % هست این همین اول بازی فریز میشه دیگه اجرا نمیشه ...فروشنده میگه 97%اینطوری میشن ایا درسته؟؟؟ بازی هایه دیگه هم دارم ولی درستن مثله BTF3 ...
بله شما باید دیسک بازیتون رو عوض کنید و یه دیسک سالم رایت شده و 100% بگیرید.نقل قول:
دو سه صفحه قبل که بچه ها لینکشو گذاشته بودن!هم فریمور رو و هم آخرین ورزن جانگل فلشر رو.نقل قول:
راستی شما از کجا فهمیدی درایوت رو عوض کردن؟!
پیچ های درایو رو هم نبسته بودن :19:نقل قول:
روشم یه شماره نوشته بودن !!!
واقعا که مسخره بازی هست . هیچ کدوم از پیچ های کنسول رو که باز کرده بودن نبستن !!
حتی 1 دونه !!
کسی که جواب نمیده :دی منم بیخیال شدم کنسول رو بستم فردا میدم بیرون کپی کنن !!!
معمولاً همینطوره.دمشون گرم لااقل پیچ های کنسول منو سه تاشو بسته بودن:31:نقل قول:
شما هم اگه میتونی برو پیچ بخر تا درایو موقع کار کردن لرزش نداشته باشه.از فروشگاه های کنسول پیچ مخصوص ایکس باکس رو بگیر.شکلش کمی خاصه.ولی این دلیل نمیشه که درایو رو عوض کردن.اون شماره هم که روش نوشتن به این دلیله که وقتی شما میبریدش به همون جایی که کنسول رو خریدی، اونا با توجه به این شماره dvd key کنسول شما رو از هارد کامپیوترشون پیدا میکنن و سریع فریمور جدید میریزن برات.اول آموزش ها رو بخون بعد اگه از عهدش برمیایی، خودت انجامش بده.وگرنه ببر همونجایی که گرفتیش.
راستی چرا نرفتی داد و بیداد کنی که چرا بهت کنسول ارجینال ندادن و از این حرفا:19::46: