رمز iseedeadpeople در singleplayer کل مپ رو روشن میکنه برای تله پورت prophet راحت ترین اون 10 تا خرگوش هم که
جاشون مشخصه با کمی جابجایی در ضمن من با 8 هیرو فول آیتم هم نتونستم phoenix رو بکشم فقط با whosyoudddy
تونستم:31:
Printable View
رمز iseedeadpeople در singleplayer کل مپ رو روشن میکنه برای تله پورت prophet راحت ترین اون 10 تا خرگوش هم که
جاشون مشخصه با کمی جابجایی در ضمن من با 8 هیرو فول آیتم هم نتونستم phoenix رو بکشم فقط با whosyoudddy
تونستم:31:
قرار شد شرکت blizard هم برای بازی استار کرافت 2 یک مپ dota که بر پایه ی همون دوتای w3 هست بده بیرون.
این مپ رایگان خواهد بود.
کجا می تونم اطلاعاتی در مورد Dota 2 بدست بیارم؟منظورم عکس هاش و فیلم ها و ایناشه.
تو سايتش
..........
نه بابا.دروغ می گی.باور نمی کنم.نقل قول:
خوب اقا سایتش چیه؟
آره دروغ ميگم.:31:(تا اونجايي كه ميدونم سايت رسمي نداره!:31:)
ولي تو سايت هاي مختلف كه خبر هاي بازي ها رو ميذارن دربارش كم و بيش هستش.(آخر فروم باز شدنت تبريك!!)
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
در ضمن چه خشن شدي سروش.:31:(شوخي)
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
در ضمن چه خشن شدي سروش.:31:(شوخي)
اخه اومدی می گی سایت.خوب من خودم تو گوگل سرچ کردم چیزی نیومد.گفتم شاید سایتش رو بدونین.بعد میای می گی سایت:31:
(زندگی دیگه ادم رو خشن می کنه.شوخی)
خیلی ممنون.ایشالله کاربر فعال شی:31:
GameInformer
Playdota
سر بزنید اطلاعات خوبی پیدا می کنید
گفتم يه چي گفته باشم ديگه!!!(اين همه پست مفيد ميدم فعال نميشم!:41:(مثل همين دو تا پست قبلي)پست از اينا پرمحتوا تر ديده بودي؟!)نقل قول:
موفق باشي
فعلا که فقط 4 تا عکس از این بازی بیرون اومده:31:نقل قول:
کجا می تونم اطلاعاتی در مورد Dota 2 بدست بیارم؟منظورم عکس هاش و فیلم ها و ایناشه