گزارش فروش هفتگی کنسولها در هفتهی منتهی به نوزدهم ژوئن...
مار و ارقام فروش کنسولهای بازی در هفته منتهی به نوزدهم ژوئن توسط سایت اینترنتی ویجیچارتز منتشر شد. سایت اینترنتی ویجیچارتز، تنها ارایه دهنده آمار هفتگی فروش کنسولهای بازی، آمار هفتهی منتهی به نوزدهم ژوئن را با تاخیری دو هفتهای در اختیار رسانههای مرتبط با بازیهای رایانهای قرار داد. طی سومین هفتهی ماه ژوئن شاهد یکی از خارقالعادهترین جابجاییها در جدول هفتگی فروش کنسولها بودیم. کنسول دستی نینتندو DS با افزایش فروش فوقالعادهی 16 درصدی همچنان صدر جدول را با اقتدار کامل به خود اختصاص داده است و میرود که بهعنوان پرفروشترین کنسول تاریخ بازیهای رایانهای، شناخته شود. پس از نینتندو DS برادر بزرگترش Wii علیرغم کاهش فروش 8 درصدی نسبت به زمان مشابه در هفتهی پیشین، همچنان توانست مقام دوم را از آن خود کند. و اما نکتهی جالب توجه فروش خارقالعادهی ایکسباکس360 در هفتهی منتهی به نوزدهم ژوئن است. این کنسول با افزایش فروش 91 درصدی نسبت به زمان مشابه در هفتهی دوم ماه ژوئن توانست مقام سوم را با قدرت هرچه تمامتر از کنسول پلیاستیشن3 پس بگیرد. هرچند میتوان دلایل متعددی برای فروش نجومی کنسول ایکسباکس360 مطرح کرد، اما با توجه به اینکه بیشترین سهم این فروش به ایالات متحده آمریکا اختصاص دارد، بدون شک شروع فصل تابستان بیشترین تاثیر را بر افزایش فروش کنسول مایکروسافت داشته است. بر اساس آمار ارایه شده فروش ایکسباکس360 در آمریکا نسبت به هفتهی پیشین 160 درصد افزایش داشته و بالغ بر 130000 کنسول ایکسباکس360 تنها در این کشور بفروش رسیده است. کنسول پلیاستیشن3 با کاهش فروش 3 درصدی پس از مدتها جایگاه چهارم را تجربه کرد. کنسول دستی PSP با کاهش فروش 23 درصدی پنجم و طبق معمول کنسول محبوب پلیاستیشن2 جایگاه ششم را از آن خود کرده است. برای اطلاعات دقیقتر منتظر آمار ماه ژوئن NPD میمانیم.
منبع:
کد:
http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=1410
فرقهیاساسین فعلا به جنگجهانی دوم نخواهد رفت!
Patrice Désilets، کارگردان مجموعه بازیهای فرقهیاساسین، پیش از جدایی از یوبیسافت در مصاحبهای با بخش بازیهای رایانهای سايت اینترنتی امتیوی تاکید کرد حداقل فعلا دليلی برای ورود دورهی جنگجهانی دوم به مجموعه بازیهای فرقهیاساسین وجود ندارد.
وی در اینباره گفت: "نمیدانم چرا ما بايد محيطی بر مبنای جنگجهانی برای این مجموعه بازیها بسازيم. ما میتوانيم اين كار را انجام دهيم، مطمئنا نتیجه بسيار خوب خواهد شد. مثل اينكه بگوييم خب برويم هيتلر را بكشيم. اما واقعا چرا؟"
Désilets در ادامه گفت: " میدانم همه درخواست يک فرقهیاساسین ژاپنی دارند اما من با تعدادی از مردم ژاپن صحبت كردم و آنها هم تاکید کردند اين كار را انجام نده، ما كارهای تاريخیمان را خودمان انجام میدهيم."
وی در رابطه با جنگجهانی ادامه داد: "اما من از خودم میپرسم، چه تعداد بازی مرتبط با جنگجهانی دوم بايد بسازيم؟ اين محيط شايد تنها محيطی باشد كه من با آن مخالفم."
Désilets همچنين قول داد نسخهی بعدی مجموعه بازیهای فرقهاساسین، يعنی Brotherhood پایانی غیر منتظره خواهد داشت.
Assassin’s Creed: Brotherhood در تاریخ شانزدهم نوامبر سال جاری میلادی (25 آبان 89) در اختیار بازیکنندههای پلتفرمهای رایانههای شخصی، ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 قرار خواهد گرفت.
منبع:
کد:
http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=1408