بابا ایول این limiter عجب برنامه ایه من سرعتمو رو 50 محدود کردم ضفحه باز کردنم هم اصلا کند نشده:n19:نقل قول:
Printable View
بابا ایول این limiter عجب برنامه ایه من سرعتمو رو 50 محدود کردم ضفحه باز کردنم هم اصلا کند نشده:n19:نقل قول:
اخه کم کردن شارژ چه ربطی به سرعت داره مسلمونا ؟
هر چی سرعت بیشتر باشه سریعتر پیج باز میکنه و دانلود میکنه .حالا شاید به خاطر سرعت بالا بیشتر استفاده کنی از نت و بیشتر شارژ کم کنه ولی به طور مستقیم ربطی به سرعت نداره ..
مثلا برنامه هایی(یا مثلا همون svchost) هستن که دارن از اینترنت استفاده میکنن و نمیتونم جلوشونو بگیرم ولی با این برنامه محدودشون میکنم.نقل قول:
درود فراوان.
بچه ها شما چطور مودمتون رو سرخط امتحان میکنین واسه تست نویز؟
منظورم اینه که برقش رو از کجا میگیرین آخه؟بعد تلفن از توی جعبه که سوکت نداره!
هنوز درخواست ندادم.تازه باید فردا مدارکو بفرستم.اما شاید حضوری برم وقتی عصرکار شدم.نقل قول:
فعلاً که شبفت صبحم.وقتی شیفت عصر شدم شاید همینکارو کنم.نقل قول:
یادش بخیر...نقل قول:
دل خوش سیری چند؟نقل قول:
دقیقا درسته.فکر میکنید چرا اون موقع که سیگما بود شارژ دیر تموم میشد؟علتش این بود که صفحه با سرعت پایین باز میشد و حجم کمتری میخورد مثلا 512 با سرعت 64 دان میکرد و با سرعت 20 صفحه باز میکردنقل قول:
اما الان تا صفحه رو باز میکنید یهو میره رو 200 و 200تارو مصرف میکنه
یه سیم که یه سرش سوکت داره و سر دیگش سیم خالیه میگیری و همون سیمی که از توی جعبه اومده بیرون با اون سیمه بزن تو مودم اما سیم طولانی نشه که مشخص شه.یادش بخیر 2 سال پیش رو 1مگ اینکارو میکردم شبانه 300کیلو سرعت میکشیدم اما الان دیگه فایده ای نداره!در اصل یه ترفند بودنقل قول:
مثله این میمونه که میگن اگه با سرعت کم رانندگی کنین مصرف بنزینتون کمتر میشه تا اینکه با سرعت بالا رانندگی کنین(وقتی مقصد مشترکه):دینقل قول:
واسه منکه شبانه بد نیست ولی از بس روزا سریع شارژم تموم میشه تو یه ماه باید یکی دوبار ترافیک بخرم!من امتحان کردم،فایرفاکس رو از محدودیت در آوردم،انصافا اومدم اینجا جواب یه پست رو دادم و صفحه بعدو نگاه کردم حدود 10 مگ کم شد!!،ولی کروم رو محدود کردم چنتا صفحه از یه سایت سنگین تر باز کردم 3مگ کم کرد.نقل قول:
دل خوش سیری چند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت سرعت و پینگ . متخصصا بگن ببینم خوبه نتم یا نه ؟ 1 مگ نامحدود
بابا دستخوش این limiter من 200 مگ داشتم سرعتو محدود کردم رو50 یه برنامه 35مگی با چند تا ترانه دان کردم کلی هم صفحه باز کردم کلا دانلود هام شدن 100مگ رفتم تو ibs دیدم 150مگ دیگه دارم یعنی همش 50 مگ ازم کم کرد:n19:بالاخره یه بار هم که شده ما سرشون کلاه گذاشتیم:n20:
شایدم خواسته شارژهایی که ازم خورده رو جبران کنه