ولی بنظر من این بازیکنان به موجودیت لیگ از هر لحاظی که بگید خیلی میتونن کمک کنن (منظورم مهدوی کیا و کریمی و چندتای دیگه!)
Printable View
ولی بنظر من این بازیکنان به موجودیت لیگ از هر لحاظی که بگید خیلی میتونن کمک کنن (منظورم مهدوی کیا و کریمی و چندتای دیگه!)
مگه استقلال اهواز خصوصی نیست؟نقل قول:
تنها و اولین باشگاه 100 درصد خصوصی کشور توی لیگ الان استیله. البته منظورم لیگ بعد از دوران شاهنشاهی هست.
نقل قول:
مبلغ قراردادش چقدر هست ؟
شاید هم کمتر باشه :31:نقل قول:
احتمالا بیشتره
در کل اونهایی که نمی خواهند مالیات بدهند می گن بازکن حرفه ای مبلغ قرارداشو نمیگه :31:
باید چند بازی انجام بده بعدش دربارش نظر بدهیم چون توی المان یه نیمکت نشین بوده
نمیدونم چرا وقتی به استیل آذین نگاه می کنم یاد منچستر سیتی میوفتم:46:
معلومه فوتبال ما پسرفت کرده وقتی هر بی سر و پایی بخودش اجازه میده با بدترین لحن انتقاد کنه!!
یکی از بی لیاقت ترین مدیران فوتبال ایران..خود ایشون قطبی رو با چه مبلغی آورد پرسپولیس..مطمئنم اگه یه آبدارچی بجای این مدیرعامل پرسپولیس بود اون فصل با قطبی و کریمی و... قهرمان میشد!
اون موقع که قطبی اومد دیگه کار از کار گذشته بود
هرکی پا میشه واسه خودش نظر میده!
البته رئال مادرید بازیکنای زیر 30 سال میخره و یا شاید زیر 20 سال ، در حالی که استیل داره فقط بالای 30 سال میخره از جمله مهدوی کیا و علی کریمی و کاویانپور .نقل قول:
شاید بشه استیل رو به میلان تشبیه کرد.
هواداران به اتوبوس و سروکله ی همدیگه رحم نمیکنن جای تعجب داره اگه به کبوتر رحم کنند.
گندی هم که هواداران زدند رو باید یک جوری جم میکردندنقل قول:
پس از آنکه در دیدار برابر تراکتورسازی یکی از هواداران استقلال کبوتری را کشت، در بازی بااستیل آذین بازیکنان این تیم هر کدام یک کبوتر را آزاد کردند.
*
چرا این خبرنگارها این قدر مخرف هستند!!!
برنامه ی نود نشون داد که موقعیتهایی برای گل زدن وجود داشت!!!!
خیلی بازی جذابی بود از هر دو تیم.
واقعآ متاسفم واسه ی این خبرنگار که سواد هم شاید نداره.
اولا احترام خودت نگهدار دوم یه دیون یه کاری کرد حالا باید بگی هواداراننقل قول:
هواداران به اتوبوس و سروکله ی همدیگه رحم نمیکنن جای تعجب داره اگه به کبوتر رحم کنند.
گندی هم که هواداران زدند رو باید یک جوری جم میکردند