ایرانسلم بعضی وقتا :) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ایرانسلم بعضی وقتا :) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقوقی درسته. از اشتباه لپی به وجود امده عذر خواهی میکنم:11:نقل قول:
شما سرويستون چيه؟ 1 مگ يا 2 مگ؟ :18:نقل قول:
بلاخره بعد از یه دعوا درست و حسابی و داد و بیداد شدید با بخش فنی موضوع منو که افت سرعت شدید بود رو از بخش فنی به شبکه ارجاع دادن و توی 12 ساعت مشکل سرعت من حل شد.
من 1 مگ نامحدود دارم که 2-3 ماه بود سرعتم روی 40 بود و بالاتر نمیرفت.نزدیک به 30-40 بار تماس گرفتم ولی فایده نداشت که بلاخره 2 روز پیش شدیدا دعوا کردم و داد زدم که شکایتتونو میکنم و ال و بل تا سرعتو گذاشتن رو 130
سلام بچه ها از من می شنوین اگر میتونین adsl بگیرین پس بگرین ولی اگر به adsl دسترسی ندارید اونوقت بازم فکر کنید و وایمکس بگیرید . من که حدود یه سال هست که وایمکس دارم ولی از وقتی adsl گرفتم دیگه به هیچ عنوان وایمکس استفاده نمیکنم چون هم سرعت دانلودش افتظاحه هم گرونه و ......
دوستان از بین مودم های wifi ایرانسل کدوم رو پیشنهاد می کنید؟؟
سلام
bm632w یه وقتی هم دوست نداشتی فقط این مدل به مبین نت تبدیل میشه
پست اول رو بخون جواب سوالت توش هست.:46:نقل قول:
بچه ها معلوم نیست امروز اینترنت چه مرگش شده سرعت کمه یا سکته همش می کنه امار پکت لاست هم رفته بالا .......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر از این نتونستم چک کنم چون همش ارور میده .....کسی تونست وضعیت اتصال رو بررسی کنه
اولا تبريك به خاطر موفقيت كسبشده!!!نقل قول:
بعد هم بهتون نگفته بالاخره مشكل از كجا بوده؟
ضمنا حالا اگه مشكلتون رو رفع نميكردن، بعدش به كجا شكايتشون رو ميكرديد؟ اينو براي اطلاعات خودم ميخوام بدونم تا اگر خداي ناكرده براي منم اتفاق افتاد بدونم بايد چه كار كنم.
2 مگ عزیزمنقل قول: