دوستان من الان ترم 3 رشته شیمی گاز هستم...
امسال باز کنکور دادم برا تغییر رشته !
میتونم معادل سازی کنم اون درس هایی رو که تو این دانشگاه پاس کردم رو دانشگاه جدید ؟!
الان زدم نرم افزار...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
Printable View
دوستان من الان ترم 3 رشته شیمی گاز هستم...
امسال باز کنکور دادم برا تغییر رشته !
میتونم معادل سازی کنم اون درس هایی رو که تو این دانشگاه پاس کردم رو دانشگاه جدید ؟!
الان زدم نرم افزار...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
نقل قول:
سلام دوست من
اگر محتواي آموزشي دروس گذرانده شده، حداقل 80 درصد با محتواي دروس مشابه در رشته جديد مطابقت داشته باشد. ونمره های هر یک از دروس کمتر از 12 نباشد این امکان هست
موفق باشید
سلام.
من کاردانی میخونم ، 3 ترم مشروط شدم (دانشگاه ازاد)
الان منو اخراج میکنن یا نه ؟
برم کدوم قسمت دانشگاه در این مورد باهاشون صحبت کنم ؟
سلام
دوستان کسی میدونه کاردانی رشته کامپیوتر حدودا ترمی چقدر در میاد ؟
با سلام واقعا ممنون ميشم بگين چطور ميشه كنكور ازاد داروسازي قبول شد چه منابعي رو استفاده كنيم و اينكه سطح كدوم درسها با سراسري فرق داره مثلا شنيدم عمومي ها سخت تره و اختصاصي ها راحت تر؟
من ليسانس صنايع هستم و به هزاران دليل مي خام حتما داروسازي بخونم با توجه به اينكه متاهلم و خيلي فرصت مثل كنكوري ها ندارم فكر مي كنم ازاد راحت تر بتونم قبول شم امسال سراسري شركت كردم با وجود اينكه درصدهام خوب بود ولي رتبم اصلا خوب نبود از فكر سراسري كلا اومدم بيرون چون فرصت كلاس رفتن ندارم به خصوص براي رياضي و فيزيك مي دونم ازاد هم خيلي سخته قبول شدنش ولي با شرايط من تو خونه راحتتر ميشه براي ازاد خوند خواهش ميكنم راهنمايي كنيد امسال ميانگين عمومي هاي سراسري 60 بود و زيست هم 50 زدم شيمي هم 40
اونطور که فکر میکنید در اومد در آزاد در رشته دارو سازی ساده نیست طبق آمار سال 90 آخرین فرد قبول شده در داروسازی تراز 7049 داشته و اگه حداقل بخوای تراز 7100 بیاری باید درصد دروست مثل این درصدا باشه:نقل قول:
ادبیات 80
عربی 80
معارف 93.4
زبان 61.7
ریاضی 63.4
فیزیک 86.7
زیست 65.8
شیمی 68
و شما برای انتخاب دانشگاه فقط یک انتخاب دارید و اونم علوم دارویی تهران و این یک انتخاب کار شمارو کمی سخت میکنه
شما اگه کتاب هارو کامل بخونی امکان قبولی دارید و کنکور چند سال اخیر رو بعد عید شروع به جواب دادن بکنید
و در کنکور آزاد درس ریاضی سخت تر از سراسری هست و بقیه درس ها ساده ترند
هزینه انصراف دانشگاه ازاد کارشناسی پیوسته چقدره؟؟؟؟؟
دانشگاه آزاد کسی رو اخراج نمی کنه :31: کدوم بخش رو یادم نیست اما با بخش آموزش صحبت کنید ، میگن برید با بخش فلان صحبت کنید (در واقع تعهد بدید که دیگه مشروط نمی شید)نقل قول:
دانشگاه آزاد کسی رو اخراج نمی کنه :31: کدوم بخش رو یادم نیست اما با بخش آموزش صحبت کنید ، میگن برید با بخش فلان صحبت کنید (در واقع تعهد بدید که دیگه مشروط نمی شید)نقل قول:
جواب کنکور ازاد کارشناسی ها با پزشکی کی میاد؟