منم 12 ساعت سر tending pig الاف بودم تا يدونه گوشت خوك بده نداد تو 2 ساعت بعدي 4 تا داد.نقل قول:
اينا سرورشون همينجوريه :20:
Printable View
منم 12 ساعت سر tending pig الاف بودم تا يدونه گوشت خوك بده نداد تو 2 ساعت بعدي 4 تا داد.نقل قول:
اينا سرورشون همينجوريه :20:
بعيد مي دونم مربوز به سرور باشه. فكر كنم يه چيز شانسيه.نقل قول:
منم 12 ساعت سر tending pig الاف بودم تا يدونه گوشت خوك بده نداد تو 2 ساعت بعدي 4 تا داد.
اينا سرورشون همينجوريه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا يه نفر ميخواد بياد تويه شهر ما يه چيزي بخره و بره. چي كارش كنم؟
بهش بگو بايد 200$ ماليات بدينقل قول:
درسته شانسی هستش ولی نه دیگه اینحوری !!نقل قول:
مثلا اون کوئست که باید پرچم بگیری از fort شانس 2% داره ولی بعد از یکی دو بار پرچم رو میده . فکر کنم اگر به صورت مداوم یک کاری رو انجام بدی درصد شانس بالا میره به هر حال اینم ریاضیاته دیگه وگرنه اومدیم و یکی یه هفته این کارو انجام بده و نتونه آیتم رو بگیره .
راستی 3 ساعت دیگه هم کار کردم نداد (چند تا فح*ش رکیک) ... :13:
انگيزه كار كردن هم مهمه!
الان Motivation چند هست روي اون شغله؟
83 درصد xDنقل قول:
دوستان کسی تول ورلد 6 لولش از من بیشتره که به شهر ما کمک کنه؟؟
یک نفر دوبار به من حمله کرد و من چون لباس مخصوص دوئل تنم نبود یک دست بردم یک دست باختم
بعد من رفتم زدمش و شهردار شون که لولش 40 بود و لول دوئل هم یک بیشتر بود زدم.
حالا اینا کله ای ریختن سر ما و یک غول را انداختن رو ما :دی کمکککککک
لول: 26
لول دوئل: 37
گفتید سر گرفتن این چیز میزا الافید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگم من یه راهی پیدا کرده بودم با نیم ساعت هرچی میخواستید میداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتها باید 5دلار به حساب پایپالم پول واریز کنید تا بتون بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا غلطهنقل قول:
انگیزه همون Movation هست و در هر 2 ساعت 4 تا کم میشه