درود به شما
خط تلفن من فیبر نوری است و رفتم پرسیدم گفتن چون فیبر نوری هست باید (وایرلس) بزنم.می خواستم بدونم شرکتی هست روی فیبر نوری (adsl) بزنه؟
(در ضمن من در اهواز هستم)
ممنون
Printable View
درود به شما
خط تلفن من فیبر نوری است و رفتم پرسیدم گفتن چون فیبر نوری هست باید (وایرلس) بزنم.می خواستم بدونم شرکتی هست روی فیبر نوری (adsl) بزنه؟
(در ضمن من در اهواز هستم)
ممنون
فکر کنم اسیاتک رو فیبر میده من خودم خطمون رو فیبره ولی الان از اسیاتک adsl دارم البته من شیراز هستمنقل قول:
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
دوست عزیز احتمالا از نویز زیاد روی خطتون هست شما از همون اول که کابل وارد ساختمون میشه یه سیم جدا بکش برای مودم ببین باز هم dc میشهنقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
پینگت که تو عکس بد نیست در ضمن شما بهتره از کسانی که تو منطقتون adsl دارن بپرسید از چه شرکتی گرفتن راضی هستن یا نه و یه چیز تجربی خودم در مورد پینگ اینکه معمولا شرکت های بزرگ پینگشون بیشتر از شرکت های کوچک هست.حالا باز هم شما از کافی نت و گیم نت محلتون بپرس از چه شرکتی adsl گرفتندنقل قول:
حالا به نظر شما ای دی اس ال پینگ بهتری داره یا وایرلس؟نقل قول:
صد در صد adsl پینگش بهتر از وایرلسه اصلا شما اگر میخوای انلاین بازی کنی دور اینترنت وایرلس رو خط بکشنقل قول:
چرا این حرفو میزنینقل قول:
من رفیقم وایرلس داره خیلی پینگش علیه
حالا چرا میزنی دوست عزیز شما اول مشخص کن منظورت از وایرلس چیه منظورت وایمکس یا adsl وایرلسه؟؟ در هر صورت درشرایط برابر پینگ وایرلس بیشتر ازکابل هست البته تا حدود زیادی بستگی به فاصله تا منبع فرستنده داره حالا اگر دوستان دیگه هم نظر بدن خوبهنقل قول:
من کوچک شما هم هستمنقل قول:
منظورم adslوایرلسه
وایمکس منظورم نیست
همین وایرلس های معمولی که شرکت ها میدن
چاکرم . ببین خوب وقتی که پینگ رفیقت خوبه که دیگه پرسیدن نداره تو هم بگیر ولی معمولا پینگ وایرلس بیشتر از adslنقل قول:
ولی ممکنه اگر کیفیت خوب باشه وفاصله کم باشه پینگ کم باشه البته شما در هر صورت تو سرورهای ایران بخواید بازی کنید مشکلی از نظر پینگ نخواهید داشت و معمولا پینگ زیر 150 هست:3: