سلام، اون فیزیک 3 کتاب سبز هم یه خرده زیاد هست ولی بهتر از مبتکرانه. برا دیدن pdf کتابهای انتشارات سبز به لینک زیر مراجعه کنید.نقل قول:
کد:http://kheiliii.persianblog.ir/page/download
سلام، اون فیزیک 3 کتاب سبز هم یه خرده زیاد هست ولی بهتر از مبتکرانه. برا دیدن pdf کتابهای انتشارات سبز به لینک زیر مراجعه کنید.نقل قول:
کد:http://kheiliii.persianblog.ir/page/download
سلام دوستان
من برای سوم دبیرستان کتابهای زیر رو دارم:
فیزیک 3 خیلی سبز
شیمی 3 گاج سفید
ولی برای حسابان دنبال یه کتاب توپ میگردم که مثل کتاب فیزیک 3 خیلی سبز خوب توضیح داده باشه و کتاب خشکی هم نباشه.....نمیدونم برم کتاب خیلی سبز رو بخرم یا یه نشر دیگه؟
در ضمن من کتاب شیمی 2 آقای بازرگانی (مبتکران) رو دارم ولی خیلی زیادی توضیح دادند...طوری که نرسیدم کامل بخونمش....میخواستم ببینم شما برای شیمی 3 چی پیشنهاد میکنید؟
و برای مرور قوی هندسه 1 چی؟
خیلی ممنونم.
شیمی 2 مبتکران زیاد نگفته به اندازه گفته .همه اون نکات وتوضیحات برای حل تستها لازمه. برای شیمی 3 هم همون مبتکران رو بگیری بهتره.(البته منظورم کتاب های تست مبتکران هستش):20:نقل قول:
حسابان چون کتابها تغییر کردن نمیتونم نظر بدم ولی بچه ها بیشتر از گاج تعریف میکنن. PDF قسمتی از کتاب حسابان انتشارات سبز هم میتونی از وبلاگش دانلود کنینقل قول:
برا شیمی هم حرف shahabtaheri کاملا تایید میشه
هندسه اگه کتابی میخوای که خشک نباشه و درسنامه هاش خسته کننده نباشن هندسه گاج خیلی خوبه
رمزينه اعلام كرده رياضيهت 2 و حسابان در ماه تير تاليف ميشه:8:
بله کتاب خوبیه ولی خب نسبت به شیمی 2 گاج سفید خیلی زیادتره....من کلا هم آموزش و هم تستی آقای بازرگانی رو دارم و dvd های تصویری آموزشی ایشون رو هم دارم....آیا آقای بازرگانی dvd های آموزش تصویری شیمی 3 رو هم منتشر کردند؟نقل قول:
گاج منظورتون چه کتابی از انتشارات گاج؟نقل قول:
حسابان چون کتابها تغییر کردن نمیتونم نظر بدم ولی بچه ها بیشتر از گاج تعریف میکنن. PDF قسمتی از کتاب حسابان انتشارات سبز هم میتونی از وبلاگش دانلود کنی
برا شیمی هم حرف shahabtaheri کاملا تایید میشه
هندسه اگه کتابی میخوای که خشک نباشه و درسنامه هاش خسته کننده نباشن هندسه گاج خیلی خوبه
هندسه 1و2 و عربی کم حجم و مقوی از خیلی سبز چطوره؟
با تشکر.
برای یه دانش آموز با میانگین تراز 7800 قلم چی ، کتاب گسسته گاج سفید رو پیشنهاد میکنید یا نشر الگو؟؟
مرسی:11:
عالي خيلي عالي
میکرو طبقه بندی (گاج سفید). من هم این کتاب رو تایید میکنم. اگه وقت بزاری حتما نتیجه میگری.نقل قول:
من جفتشو دارم. تقریبا در یه سطح هستن. گاج اصلا خسته کننده نیست و بامزه درس داده :31: و نشر الگو یه کم تستاش قویتره.نقل قول:
(اگه خیلی خیلی درسخون و با هوش هستی، خیلی سبز رو بگیر.)
خوشخوان از همشون بهتره. من تمام کتابهای گسسته بازار دارم و میشناسم. مثلا گسسته گاج، الگو، فار یا کتاب سبز، اینا کتابهای بدی نیستن ولی بهتر از همه اینها خوشخوانهنقل قول:
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
این دو کتابی که گفتی زیاد به درد نمیخورن مخصوصا هندسش که اگه بخوای بخونیش سردرد میگیری!!!نقل قول:
هندسه تست گاج خوبه، عربی هم تست انتشارات خیلی سبز خوبه
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
حالا این 7800 که میگی تراز خودته ؟نقل قول:
تراز تابستون امساله یا پارسالم ترازت همین طرفا بود ؟