سلام بچه ها .
بالاخره امروز نمره یکی از درسامو زدن ( میانه 1 ) .....
تستی از 25 تا سوال . 11 درست 14 اشتباه :n03:
منتظر اعلام شدن نتیجه حسابرسی 2 هستم ..... فردا هم ساعت 11 صبح آمار امتحان دارم ..... :n15:
Printable View
سلام بچه ها .
بالاخره امروز نمره یکی از درسامو زدن ( میانه 1 ) .....
تستی از 25 تا سوال . 11 درست 14 اشتباه :n03:
منتظر اعلام شدن نتیجه حسابرسی 2 هستم ..... فردا هم ساعت 11 صبح آمار امتحان دارم ..... :n15:
من که اهل مشروب نیستم ولی به سلامتی داداش مهدی :7:نقل قول:
ادم گاهی وقتو زده حال میخوره ،ولی ، شما مرد شدی اینو که نباید کمرتو خم کنه ..:n06:
طرف آدم زبون نفهمی بود تا حالا هم دو دانشگاه ندیده بودمش . گیر سه پیچ داده بود به مننقل قول:
دارم می افتم جوگیر چیه :sq_3: اگه بیافتم بار دوم میشه یعنی برای هیچ 8 واحد رو از دست دادم :n03:
دو روز دیگه هم یه امتحان دارم اصلا حال حوصله خوندن ندارم :n28:
سلامتی سه کس
دانشجوی پیام نور ....عمه استاد....دستگاه تصحیح کننده برگه امتحانی:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا بی خیال خوبیت نداره واسه یک دانشجوی پیام نورنقل قول:
مگه 9.54 قبول نیست ؟ ببینم محاسبات فیزیک 2 اینقدر سنگینه که ماشین حساب هم باید ببریم ؟ :n24:نقل قول:
دوستای من هم گفتن فیزیک سخت بود واقعا ... انشاءاله ترم بعد باید حواسم رو جمع کنم :n09:
اشتباهی گفتم 9.3 بود . من دو صدم تا قبولی کم داشتم . آره نمره 9.5 به بعد قبولهنقل قول:
ببین ما انواع اقسام محاسبات داریم از سینوس گرفته تا انتگرال . این ترم عجیب سخت گیری کرده بودن عصر با استادم حرف زدم شاید به سوالات اعتراض زدیم میگم بعضی سوالا رو اصلا من ندیده بودم . یه امکان دیگه هم هست که درس بشه جز درس های ریزشی . حالا دقیق نمیدونم 70 درصد دانشگاه بیافته یا 70 درصد کل کشور تا درس بشه جز دروس ریزشی ؟ کسی میدونه ؟
هنوز برنداشتی ؟ مال شما فکر کنم حذفیات زیاد داشته باشه
کوروش جان من برنداشته بودم این ترم ولی همونطور که گفتم دوستام گفتن که سخت بود ... ولی اکثرا شاید با 10 قبول بشن ... ریزشی باید 70 درصد کل کشور بیفتن تا امتحانش برگزار بشه ؟ :n04: یا فقط خود دانشگاه ؟؟؟نقل قول:
من نرم افزارم ... 10 فصل بوده که از این 10 فصل هم یکسری بخش ها حذف شده بود
من یه جا اینجوری خوندم که باید 70 درصد بیافتن تا امتحان درس دوباره برگزار بشه ولی دیگه نگفته بود این 70 درصد ملاک چیه کشور یا دانشگاه . امیدوارم همه بیافتن بلکم فرجی شد من این درس نحس رو پاس کردم :n02:نقل قول:
پس تکلیف 30 درصدی که تو امتحان قبول شدن چی میشه؟ اوناهم باید دوباره امتحان بدن؟:n30:نقل قول:
نه دیگه اونا قبول شدن کاریش نمیشه کرد :n02:نقل قول:
من الان باز یه جستجویی میکنم ببینم قضیه چیه