Buzz هم مثل PM تاثير گذارهنقل قول:
Printable View
Buzz هم مثل PM تاثير گذارهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستان کسی کمک نمیکنه.چهار پنج صفحه قبل درخواست کردم.
بهتره از اسميل ها استفاده نكنيد و ياهو مسنجر 11 رو نصب كنيد خودش كلكسيون كامل اسمايل ها رو در اختيارتون قرار ميده
سلام..
به تازگی داخل یاهو رباط ها خیلی زیاد شدن، کارشون هم به این شکل هستش که اول شمارو Add میکنن، و شما وارد لیست میشین. بعد به محض اینکه شما آنلاین بشین به شما پیغام میدن ( مثلا : Heeeey how are u doing ) ، همچنین اگه شما به حالت مخفی آنلاین بشین پیغامی به شما داده نمیشه.. ولی به محض اینکه آنلاین بشین پیغام میدن سریعا !!!
نکته ی دیگر این هستش که اگه شما حرفی بزنید جواب نمیدن اصن ، ولی اگه یک شکلک اسمایلی براشون ارسال کنید یه چیزی مینویسن..
هدفشون این هست که شما رو گول زده و وارد یک لینک دلخواه کرده که اونجا مثلا وبکم به شما نمایش بدن ، جالبه که میگه : " برو به این لینک اونجا میتونی منو ببینی ، دلیل اینکه من توی این لینک وبکم میدم این هستش که اونجا امن هستش و خطری مارو تهدید نخواهد کرد."
دیشب که بنده داشتم یکی ازین لینکهارو اسکن میکردم دیدم شدیدا آلوده هستش ، با وارد شدن به اون لینک و کلیک روی هر عنصری شما هایجک میشین.
اما نکته اینه که حتی اگه شکلک هم بفرستین براش و جواب بدن بهتون الکی یه چیزی ، بعد از مدتی دیگه این پیغامها تموم میشه ، این درست بعد ازین هست که اون لینک آلوده رو با شما به اشتراک گذاشتن و میشه گفت کارشون رو انجام دادن.
این رباط ها همیشه آنلاین هستند.
آی دی یکی ازین رباط ها رو به یاد داشته باشین : Liansik563 که البته میتونه با اعداد دیگه هم باشه.
درخواست اد لیست رو ازین آی دی ها قبول نکنید به هیچ عنوان.
موفق باشید.:40:
سلام
خسته نباشید
من هنوزم که هنوزه و پس از مدت ها از آمدن نسخه های 10 و 11 یاهو مسنجر ، هنوزم با یاهو مسنجر 9 وصل میشوم و خیلی راحت هم وصل میشه و مشکلی هم نداره .
اما وقتی یاهو نسخه های بالاتر مثل 10 و 11 رو نصب میکنم وصل شدندش صلواتی هست و یکبار وصل میش هو چند بار وصل نمیشه .
برای همین مجبور شدم کلا یاهو 9 رو رو سیستم نصب کنم .
البته بیشتر حدس میزنم مشکل از ISP باشه .
فکر میکنم یاهو9 با یه پورت و ادرسی وصل میشه که تو یاهو 10 و 11 باید چیز دیگه باشه که براحتی وصل نیمشن .
چون کلا هر کسی که 11 نصب میکنه همین مشکل رو داره ( بیشتر از همین ISP ) و هر وقت نسخه 9 رو نصب میکنن راحت وصل میشن همه .
حالا راهی هست که ما بدونیم چرا 9 راحت وصل میشه و 11 با مشکل مواجه هست ؟
شما ویندوز XP دارید ؟
پسورد آی دی رو فراموش کردم.یه روش سریع و کارآمد بگید لطفا.ممنون.
سلام
آقا ما یه اسم واس آی دیمون گذاشتیم،الان پشیمون شدم
الان میخوام عوض کنم نمیتونم
چیکار کنم؟
سلام ... شما یا باید از طریق Email دومتون و اگه فعال کرده باشین پسورد رو ریست کنید ، یا اینکه به سوالهای امنیتی جواب بدین.نقل قول:
سلام..نقل قول:
دیگه امکان تغییرش نیست!
ولی راههای که داری اینه که یا اینکه Extra email address بسازی که از طریق Email و تنظیماتش میشه. که فقط دوبار در سال میتونید تغییرش بدین.
یا اینکه اسم Public ایمیلت رو تغییر بدی ، البته آدرس همون ایمیل خودتونه ولی نامی که نمایش داده میشه روی ایمیلتون میشه اونی که شما میخواین
راه بعدی هم اینه که کلا یک ایمیل دیگه بسازی !
موفق باشی.
سلام .
هر چی تو یاهو مینویسم اینتر میزنم . ولی تو اون قسمت دیالوگ نمایش نمیده
اگه طرف مقابل هم چیزی تایپ کنه . بازم برای من نمایش داده نمیشه /
دوستم میگفت بد افزار داره سیستمت/
ولی با اخرین ورژنه میل ور بایت اسکن. با نود اسکن . باز یاهور را پاک کردم . نصب کردم
نشد که نشد
چیکار کنم