عزیزم مافیا کجا بودنقل قول:
مگر چند وقت پبش معاون وزیر مصاحبه نکرد که مبنای اینترنت ایران محدود هست نه نامحدود:n21:
خودشون همین رو میخوان اون موقع شما دنبال مافیا هستی
Printable View
عزیزم مافیا کجا بودنقل قول:
مگر چند وقت پبش معاون وزیر مصاحبه نکرد که مبنای اینترنت ایران محدود هست نه نامحدود:n21:
خودشون همین رو میخوان اون موقع شما دنبال مافیا هستی
دوستان جریان این چیه ؟ واقعاً تاثیر داره ؟ کسی امتحان کرده ؟ روی فن اوا هم جواب می ده ؟
"با استفاده از سرویسی جدید و نو از سوی ما ،شما میتوانید با همان سرعتی که در روز و به طور عادی دانلود می کنید در ترافیک شبانه هم با همان سرعت دانلود خود را انجام دهید و از ترافیک شبانه رایگان با سرعت بالا لذت ببرید.
سرور سایت شبانه از طرفی به شبکه داخلی ایران (اینترانت ملی) و از طرفی با پورت 1000 مگابیت به اینترنت جهانی متصل است لذا شما با استفاده از سرویس افزایش سرعت به سرور ما متصل می شوید و چون سرور واقع در ایران است از طرف شرکت ADSL طرف قراردادتان سرعت شما در ترافیک شبانه محدود نمی شود."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با همین خانوم بی ادب و عصبانی صحبت کردم که انجام ندادهنقل قول:
فقط واسه نت محدود هست نه نامحدودنقل قول:
بله کاملا درست هستنقل قول:
این روش روی آسیاتک و شاتل به خوبی جواب میده و فعلا تنها راه دانلود ارزان در ایران همین
راه هست و هیچ راه دیگه ای موجود نداره
البته من آسیاتک را بهتر از شاتل می دونم
شاتل شرکت فوق العاده حقه باز و زیرکی هست البته اینترنتش در سرویس های حجمی
واقعا عالی و با ثبات هست و بهترین پینگ را هم داره ولی برای دانلود آسیاتک بهتر هست ...
دوستانی هم که فن آوا دارن هیچ امیدی به بهبود وضعیت نداشته باشن
این شرکت مدیریتش عوض شده و سیاست های جدیدی در پیش گرفته
به زودی هم شاید در شبانه رایگان این شرکت سیاست های صبانت و پارس پیاده بشه
پس بهتره هر چه زودتر تخلیه را انجام بدین ...
این روش زمانی کارمیکنه که سرعت شما با سرور داخلی بالا باشه و سرور خارجی بسیار پاییننقل قول:
با اکانت تست هم امتحان کردم فایده ای نداره
دوستان یه سوال.
اگه ترافیکت باقی مونده باشه در پایان ماه و سرویست رو تمدید کنی آیا باقی می مونه و با ماه بعد جمع میشه یا می سوزه؟
منتقل نمیشه و سوخت میکنهنقل قول:
شما میتونید روزانه 1 گیگ هم از حجمتونو دانلود کنید در غیر ساعات دانلود شبانه تا سر ماه 10 گیگ براتون بمونه یکی-دو روز آخر هم اون 10 گیگ رو یه جا بزارید برای دانلود :n02:
نقل قول:
وجود داره، شما یک نگاهی به مدیر عامل های شرکتهای خصوصی معروف به ندا یا همون papهای Public Access Provider کشور بندازیم، می بینید که همگی رابطه ای تنگاتنگ با هم دارند.
من اصفهان هستم. دیشب هم شبانه من دوباره حدود ۲.۵ تا ۳ نیمه شب قطع شده و دیگه وصل نشده!! توی همون نیم ساعت هم حدود ۱۰۰ مگ گرفته! یعنی .....
من قبل از فناوا هم آسیاتک داشتم که حجم خوری در حد اعلا داشت. من الان در فناوا کارم با ۳-۴ گیگ روزانه نهایتا راه میوفته ولی آسیاتک ۶ گیگ رو هم کم می آوردم! اگه اینم بخواد اینجوری بشه موندم کجا باید برم! قبلش هم صبانت بود که بااون هم توی ۳ ماه ۱۰-۱۱ گیگ مصرف میکردم که موضوع شبانه رو راه انداخت.
من کلا یک سرویسی میخوام که ۳- 4 گیگ درماه و با شبانه حدودا ۱۵ گیگ بشه دانلود کرد. پیشنهاد تون چیه؟
Sent from Nexus 7 via Tapatalk