سلام دوستان. من 1 اردیبهشت اعزامم. جز سرباز مازاد به حساب اومدم. محل اعزام آموزشیم مشخص نیست. می خواستم بدونم این یعنی چی؟ خوبه؟ بده؟
Printable View
سلام دوستان. من 1 اردیبهشت اعزامم. جز سرباز مازاد به حساب اومدم. محل اعزام آموزشیم مشخص نیست. می خواستم بدونم این یعنی چی؟ خوبه؟ بده؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم
تو سایت نظام وظیفه که کد ملی اینا رو وارد میکنیم وقتی وارد میشیم پایین اون گزینه هایی که میاد وقتی رو اعزام کلیک میکنم همون چیزی که واسم نامه اومده مالک اشتر اراک میاد ولی تو قسمت امریه و جذب نوشته :
مرکز آموزش: سپاه احمدبن موسی(ندسا)
این الان یعنی چی؟؟ الان من مالک اشتر نامم اومده پس این احمدبن موسی جریانش چیه؟؟
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح اعلام کرد که مدت خدمت وظیفه در سال جاری از 24 ماه به 21 ماه تغییر کرد.
به گزارش ایرنا از اداره ارتباطات و تبلیغات دفاعی ستادکل نیروهای مسلح، سردار موسی کمالی گفت: با توجه به استقبال جوانان در نیمه دوم سال 1393 و برنامه ریزی های انجام شده جهت استفاده بهینه از خدمت کارکنان وظیفه، فعلا بحث ضرورت افزایش خدمت سربازی منتفی شد.
وی افزود: در این راستا با موافقت سردار سرلشکر سید حسن فیروز آبادی رییس ستادکل نیروهای مسلح افزایش مدت خدمت دوره ضرورت تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد و در سال 94 نیز کماکان مقررات سال 93 یعنی مدت 21 ماه دوره ضرورت ، استمرار خواهد یافت.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح اعلام کرد: در اجرای بند الف ماده چهار قانون خدمت وظیفه عمومی، مدت خدمت دوره ضرورت 24 ماه بوده است و ستاد کل می تواند در صورتی که مشمولان، مازاد و یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشند ، آن را به کمتر یا بیشتر از مدت یاد شده تغییر دهد.
وی گفت: بر این اساس مدت خدمت دوره سربازی 21 ماه است و در مناطق عملیاتی و امنیتی، سه ماه ، مناطق محروم ، دو ماه و نیز به ازای هر فرزند، دو ماه از این زمان کسر خواهد شد.
وی افزود: مدت خدمت کارکنان وظیفه مامور به دستگاه های غیر نظامی به جز یگان حفاظت و دژبان همچنان برابر مقررات سال گذشته ، 24 ماه خواهد بود و افزایش مدت خدمت سربازی تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد.
به شما كد مازاد دادن و شما اول ارديبهشت مى رويد به محل اعزام و انجا اگر مشمولى براى اعزام مراجعه نكند و يا هر ارگان ظرفيت خالى داشته شما را به همان ارگان مى دهند ، شانس ديگه ممكنه ارتش بيافتيد و ممكنه ناحانقل قول:
ملاك برگه اى هست كه پست براى شما اورده ، در روز اعزام مسول هر بخش شما را بر اساس همان مركزى كه در برگه نوشته شده سوار اتوبوس يا بليط را به شما مى دهد همچنين هنگامى كه شما به ان مركز رسيديد اين برگه نيز نشان مى دهد كه شما وظيفه ان مركز هستيد، اين احتمالا خطاى سيستم استنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
یه سوال رفقاتا اون جایی که من اطلاع دارم افرادی که امریه دارن 05کرمان افتادن...من که امریه نیستم پس چرا کدم 05 خورده؟....یعنی ممکنه خودبه خود به منم امریه بدن؟.....چقدره احتمالش؟
خير، مراكز اموزشى هم امريه داران و غير امريه دارن رو مى گيرد،در ضمن از سال قبل تعداد امريه ها كاهش يافته تا سرباز بيشترى در پادگان باشند ،ديگه نميان خودشون به سرباز امريه بدند ،نقل قول:
نوشته شده توسط studious.endeavour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برو پلیس+10 یه بار دیگه برگه اعزام بگیر .اونجا دیگه وضعیت به روزه .شاید نامه برای قبل باشه و تغییر کرده باشهنقل قول:
سلام خدمت عزیزان.
معاف از رزم تو نیروی انتظامی تاثیری داره؟
سوال دیگه اینکه معاف از رزم باعث میشه یه درجه کمتر بدن؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون. عزیز من مدرکم فوق لیسانسه(دولتی). اهمیتی داره یا نه؟
خداراشکر که ۹۴هم ۲۱ماه شد از اسفند تو فکر این بودم که چرا شانس نداریم ولی الان خدایاشکرت
سربازی 21 ماه شد
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد: مدت خدمت سربازی در سال 94 همچون گذشته 21 ماه خواهد بود.
سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در گفتوگو با ایسنا، گفت: با توجه به استقبال خوبی که برای اعزام به خدمت در سال گذشته
انجام شد، با موافقت سرلشکر فیروزآبادی ریاست محترم ستاد کل نیروهای مسلح قرار بر این شد که طول خدمت سربازی در سال 94 نیز 21 ماه باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......................
دوستان پس اینطور که معلومه از 95 میشه 24 ماه .
خدا رو شکر . بازم 21 بهتر از 24 ماه هست.
یه اشنا داشتیم قرار بود واسم پذیرش سپاه بگیره شهر خودمون اهواز
انگار نتونست کاری کنه
تو سایت زده 01 واسه من
به شدت ناراحتم ، بیشتر واسه مادرم ،امیدوار بود میوفتم اهواز
ویرایش: کسی اطلاعاتی داره که چطور میشه بعد اموزشی همون 01 پذیرش بشیم واس بقیه خدمت؟
نه فعلا به اندازه ی ۲۴ ماه(با حساب اینکه تا تیر ماه پر شده) ذخیره کرده.نقل قول:
احتمالا میره تا اول ۹۶.
Sent from my ST15i using Tapatalk
خوب اگر ۲۱ ماه شد پس تکلیف متاهل ها چی میشه ؟ منظورم کسریشون هستش
مسخره کردن؟!
از این نظر نمیگم که خودم زود پست کردم و الان ناراحتم زمان سربازی همون 21 ماه شده
اتفاقا همین الان بگن 94 به بعد سربازی نرن خوشحال هم میشم
ولی این چه مسخره بازی هست هر روز یه قانون معلوم نیست از کجاشون در میارن و هر موقع دلشون نخواست لغوش میکنن؟
شاید یکی برنامه ریزی کرده بوده برای کاری و از ترس همین 24 ماه زود ارسال کرده و الان هم برای تعویق انداختن دیر شده باشه
دوستان سامانه نظام وظیفه آپدیت شده میتونید مرکز آموزشیتون رو هم از داخلش ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا موافقم یعنی کلا برنامه ریزی کشک!!نقل قول:
دقیقا!نقل قول:
با زندگی آدم بازی میکنن.
دوست من یه ترم مونده بود لیسانسش تموم بشه، برای همین قضیه ۲۱ ماه با هزار بدبختی کشید بیرون از دانشگاه تا بعد خدمت بره لیسانس رو تموم کنه. اگر میدونست اینطوره که مثل آدم ترم آخر رو تموم میکرد و بعد میرفت.
خیلی مسخرست!
سلام بچه ها..
من 19 ام همین ماه یعنی دو روز پیش آموزشیم رو تموم کردم و امریه ام اومد افتادم تیپ 121 تکاور! تبریز
آموزشیم رو تو 03 عجب شیر بودم و خودم هم بچه آذرهشر هستم که تقریبا بومی حساب میشم..
یکی از آشناهمون به یه سرهنگی سفارش کرده بود منو بندازه تو تبریز که همین کار هم شد ولی اگه میدونستم میفتادم تیپ تکاوری بهش میگفتم کاری کنه تا بیفتم خود 03
می خواستم بپرسم تیپ تکاوری چطوریه؟؟ چی کار میکنن اونجا؟؟؟ برنامه شون تا ساعت 14 هست؟؟ یعنی میتونم بعد ساعت 14 برگ خروج شهری بگیرم و برم خونه یا نه؟؟
و اینکه اونجا هم تقسیم گروهانی میشیم یا هر کدوممون رو به یه پستی می فرستند؟؟؟ مثل رانندگی و دژبانی و مخابرات و بوفه و ....؟؟
آخه من هم عینکی هستم و هم تازگی ها تو آموزشیم واریث گرفتم و دیگه اصلا نمیتونم مثل قبل روزی چند ساعت رژه و تمرین نظامی و.... انجام بدم..
دیگه تحمل اینجور چیزا رو ندارم:n28:
رسته تو امریه ام هم پیاده هست...
میخواستم کسایی که تیپ تکاوری افتادن و یا اطلاعاتی دارن درخواست کمک کنم:n30:
راستی افسردگی شدید هم دارم که نمیدونم اگه با اون دو تای دیگه یعنی چشم ضعیفی و واریث در کنار هم معافیت میدن یا نه...
خب خدمت مام تموم شد رفت پی کارش ولی نمی دونم چرا هیچ حس خوشحالی ندارم از این موضوع یه حالت خنثی.واقعا به نظر من سربازی یه دوره ی مزخرفی است که بعد تموم کردنش تازه کوله باری از مشکلات رو سرت خراب میشه.خدا پدرومادر اونی که خدمتو دراورد لعنت کنه.الانم که به این راحتی اعلام می کنند خدمت بازهمون 21 ماه است واقعا خاک عالم بر سر اینا ببین چطور با سرنوشت یه جوون بازی می کنند الان خیلیا هستند به خاطر همین خدمت 24 ماهه از دانشگاه زدند بیرون کارو زندگیشونو ول کردند و دفترچه رو پست کردند تا 21 ماهه خدمت کنند حالا تا اونجاشون می سوزه از این خبر.خدا ازشون نگذره.
دوستانی که میخان برن آموزشی ، یه توصیه بدرد بخور : توی آموزشی به هیچ وجه نگین چیزی بلدم و همیشه سعی کنین مثل آدمای خنثی باشین یعنی نه اونقدر تیز و بز که از این تیز و بزیتون استفاده کنن و مسئولیت بدن و نه خیلی کودن و کند ذهن که همش ایستگاتون رو بگیرن .... فقط هدفتون این باشه که دو ماه رو بگذرونین . همین . هیچ مسئولیتی رو قبول نکنین . ارشد هیچی نشین . حتی حتی منشی گروهان . درسته که رژه ندارید و لی نوشتن و لیست درست کردن و آمار گرفتن پدر در میاره ، جوری که شبا هم باید بیدار باشین تا انواع لیستا رو درست کنین.
از عزیزان دیگری کسی خبری نداره، راستی احتمال داره برای تقسیم واحد مهندسی ناجا بندازندنقل قول:
سلام
تا کی فرصت دارم خدمتو 2 ماه ندازم عقب...؟1 اردیبهشت اعزامم
اینو الان تو یه سایت خوندم :n08::n08::n08::n08::
نقل قول:
خشم شب : بعد از یک روز دویدن و پا کوبیدن در خواب ناز هستید که یکهو احساس می کنید صاعقه به شما اصابت کرده یا آتشفشان فوران کرده یا اینکه کل دنیا کن فیکون شده و قیامت است . لحظه ای بعد می بینید که دارید از کنار فردی که تفنگ را روی رگبار گذاشته و در آسایشگاه دود گرفته و تاریک مشغول شلیک است رد می شوید و سپس پابرهنه روی سنگ ها ایستاده اید ( همه این صحنه ها مثل یک فیلم از جلوی چشتان رد می شود ). مقداری بشین پاشو و بغلط و برو می روید بعد به داخل رفته در عرض سه سوت تخت را آنکادر کرده پوتین پا می کنید و در بیرون به خط می شوید و شروع می کنید پیاده روی و سینه خیز و غلط که یهو دود سفیدی بلند می شود و پس از چند ثانیه چشمانتان شروع به سوزش وحشتناک می کند و شروع به سرفه می کنید ( گاز اشک آور ) خلاصه آن شب سرویس می شوید . خودتان باید ببینید . شبی که شام هندوانه و پنیر باشد خشم شب می زنند که زیاد بالا نیاورید . اگر توانستید از قبل آمار بگیرید که مثل ما از خواب بیدار نشوید که پشم هاتان بریزد و در نتیجه سهمیه واجبیتان هدر برود !
ارتش هم خشم شب داره؟
نه ربط به مدرك تحصيلى ندارد.نقل قول:
٠١ براى اموزشى يگان فوق العاده اي است اما نه براى ادامه خدمت ، تمام افسران اموزشى در طول خدمت زبر فشار هاى روانى زيادى هستند ، هم از طرف فرمانده يگان و هم از طرف سربازان ، از طرفى مسوليت يك عده سرباز نيز كم نيست، شما اگر اشنايي دارى سعى كن در همان استان خوزستان يا شهر اهواز تقسم بشى در اهواز يگان هاى نيرو زمينى زيادى هستند ، اگر هم در جايي غير از استان خوزستان تقسيم شدى مى توانيد درخواست انتقالى بدهيدنقل قول:
بايد منتظر خبرهاى تكميلى بود اما ان كسرى ها براى ٢٤ ماه شدن خدمت بود چون با ٢١ ماه و با اين كسرى ها طول خدمت كاهش زيادى خواهد داشتنقل قول:
خيرنقل قول:
خوب با تمدید من موافقت شد و گروه پدافند همدان رو از دست دادم برا اردیبهشت حالا تیر ماه اعزامم خدا به دادم برسه
خدا کنه امریم جور شه وگرنه معلوم نیست این بار کجا بیوفتم
اونایی که گول 24 خوردن رفتن قبل از 94 دفترچه فرستادن همگی رکب خوردن.....
94 هم از 24 ماه خبری نیست همون 21 ماه موند.......
مرسی عزیزنقل قول:
لیسانس دارم.
شانس ما درجه ها کم شده گروهبان 1 شدم.
عملا فرق زیادی با سرباز صفر نداریم.
شورا غیابی انجام شده و رفته برای شورای عالی که رای نهایی رو بدن.
زنگ زدم بیمارستان گفتن دوشنبه بیا بهت مرخصی میدیم خدا کنه زیاد باشه.
بازم ممنون از راهنماییت
:n16:
سلام
به نظر برگشت سربازی به 21 ماه به دلیل شرایط کشور است.
داعش تا مرز های ایران امده بود پارسال
توافق هم به صورت شفاهی مقداری اش انجام شده...
و اوضاع ممکلت از بحرانی خارج شده
امیدوارم همون 21 بمونه و بیشتر نشه . ظلمی که در حق جوانان میشه در این دو سال .
حداقل مدتش کمتر بشه قابل تحمل تره .
اونایی که بالای 60روز توی نیرو انتظامی خدمت کردن الان اموزشی ندارن هنوزم مثل قبل حداکثر درجه میدن یا این قانونم حذف شده مثلا فوق لیسانس ستوان دوم میدن یا سوم
شانس بیاری مرزبانی نیفتی. چون کرمانشاهی هم هستینقل قول:
سلام دوستان
من 2 تا سوال داشتم خدمتتون:
1. از چه زمانی میشه دنبال گرفتن کسری بسیج رفت؟؟؟؟ من 1 اردیبهشت اعزامم و بسیجی فعال هم داشتم، از دوران آموزشی میشه رفت دنبالش و کسری رو گرفت؟
2. دوم این که با توجه به اینکه تک پسرم و بعد آموزشی که در 01 دارم، ان شاالله و امیدوارم که استان خودم یعنی خراسان رضوی و ارتش مشهد بیفتم، اون پرونده ی بسیجی و کسر خدمتش رو برای کجا باید بگیرم و بهشون تحویل بدم تا کسری من رو اعمال کنند؟؟ آیا برای سپاه؟ و اینکه اسم اون سپاه؟؟
خیلی ممنون
نه برادر برای مرزبانی باید میافتادم مرکز آموزشی شهید رجایی که هنگ مرزیه... مالک اشتر ربطی به مرزبانی ندارهنقل قول:
چرا کسی جواب منو نمیده؟؟نقل قول:
25 ام باید برم تیپ 121 تکاور تبریز..
در مورد مسایلی که گفتم اگه کسی خبری داره بگه
امریه ها تو ارگانهای ارتش مثل آتش نشانی 24 ماهه؟
و اینکه من رفتم پست برگ سفیدمو گرفتم.افتادم پرندک02 ...امکانش هست برای یگان بی افتم خود تهران یا حومه تهران؟
گروه پدافند اميديه
کسی نظری داره؟:n28:
نه مرخصی ندادن، معمولا مراکز 01 و 02 تو تهران هستن که لباس میدن و چند روز مرخصی میدن برای سایز کردن و درست کردن لباس ها.(حالا شاید هم دادن به شما اما احتمالش کمه و به این امید نرید بهتره)نقل قول:
نوشته شده توسط studious.endeavour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی لازم دارین ببرین، سخت گیری ای در مورد وسایلی که می برین وجود نداره. وسایل ضروری ببرین، خوراکی، دارو، لباس و ...
پیشنهاد خاصی نیست، جز اینکه کلا آموزشی رو جدی نگیرین، هیچ خبری نیست، همه چیز فرمالیته است.
از الان هم به دنبال آشنا باشین برای اینکه بعد از آموزشی، یگانتون رو در شهر خودتون،نزدیک خونتون و جای مناسبی بیفتین .
منظور شما از ارگانهای زیر محموعه ارتش چیه؟شما در هر نهادی که وابسته به یکی از نیروهای ۴ گانه ارتش باشد خدمت ۲۱ ماه خواهید داشت به عبارتی ان ارگان یا نهاد زیر مجموعه یک فرماندهی است و ان فرماندهی خودش به نهاد فرماندهی اصلی ان نیرو وابسه است و در محموع تمام تصمیمات از سوی نهاد بالایی ابللاع می شود در حال حاضر خدمت در ارتش در تمامی نیروها و زیر محموعه ها به جز مناطق بد اب و هوا و محروم ۲۱ ماه است. اتش نشانی یک سازمان جداست که فوانین و مقرارت مخصوص به خود را دارد.نقل قول:
بله امکانش هست افرادی هستند که بدون داشتن شرایط و پارتی در شهر خودشون خدمت کردند، اما اگر در هر صورت در شهر یا استان دیگر بودید می توانید پس از مدتی درخواست انتقال به شهر خود را بدهید.
نقل قول:
اگه آموزشی افتادی اونجا دهنت سرویسه.....