دیدی گفتم!!! :n02:نقل قول:
Printable View
دیدی گفتم!!! :n02:نقل قول:
دیدی گفتی :)نقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ایمیل برام اومده که توش گفته:
«سرویس اینترنت ADSL شما، در روزدوشنبه 20/12/1392 از ساعت 1 بامداد به مدت 3 ساعت دچار قطعی و اختلال خواهد شد . خواهشمند است در مدت زمان مذکور از خاموش نمودن مودم خود جدا خودداری نمایید.»
به نظرتون منظورش اینه که مودم رو همینجوری الکی و بدون اینکه کار خاصی انجام بده روشن بذارم؟ یا اینکه کلاً روشنش نکنم که دیگه نیازی به خاموش شدن هم نداشته باشه؟
سپاس
:n04:نقل قول:
این پارس چه کارا که نمیکنه!!
به نظر من مودمت رو روشن بذار...:n13:
والا به ما که فقط 1 گیگ دادن اون هم همون 1گیگ استاتیک بودنقل قول:
روز 15 اسفند یه گیگ اضافه شد ولی سه روز بعد یعنی 18 اسفند پیامش (همین که شما لینک دادی)اومد
دوستان یه تخفیف دیگه هم گذاشتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سرویسهای محدود همینجوریش حجم کم میاریم اونوقت اینجا گفته یه ساله تمدید کنید 40 روز هدیه بگیرید(اونم تازه در هفته ی اول خرداد ماه 93)یعنی وعده سر خرمن:n08:
پس به منم بگو باهم بریم چون بد رفته رو اعصاب دیشبم دوباره زنگ زدم اصلا زیر بار نمیرن !نقل قول:
تک کانکشن چی هست؟:n13:نقل قول:
:n08:نقل قول:
بیا اینجا تا روووووووووووشن بیییی شیییی!!!! :n10:
کلش یه گیگ بیشتر نبوده دیگه که اونم اعلام کردن عیدی بوده، تو مدیریت سرویس هم نوشته استاتیک. من نمیدونم یعنی به شما دو گیگ دادن؟ اگه اینطوره پس اون گیگ دوم برای چیه؟نقل قول:
نقل قول:اون 1 گیگ استاتیک رو که همه گرفتید دیگه درسته ؟؟؟ تا اینجاش اوکی ؟نقل قول:
اون 1 گیگ هدیه عید نوروز هم الان اعلام کردن و مثل هر سال هفته اخر دم عید به کل کاربرا اضافه میکنن
نقل قول:نقل قول:بالاخره من گفتم یا نگفتم؟؟ :n13:نقل قول:
نفهمیدم آخرش چی شد..:34:
ببنید خیلی واضحه که !!نقل قول:
حالا شما هم گفتی نمیدونم ! ولی در کل الان 1 گیگ اضافه شده به اکثر کاربرا ه اسمش اینه : 1 گیگ استاتیک
تا هفته دیگه هم 1 گیگ هدیه عید نوروز میدن
وسلام
این پست رو ندیده بودم آخه:نقل قول:
حالا الان فمیدم.... پس همونی بود که من گفته بودم دیگه :n02:نقل قول:
پس من گفتم...:15:
کسی هست 256 محدود داشته باشه؟
سرعت شبانه 256 محدود چنده؟آیا با 512 محدود فرق داره؟
من فردا باید تمدید کنم
این 1گیگ استاتیک که دادن بعد تمدید میمونه یا میپره؟
بله دوست عزیزنقل قول:
1گیگ هدیه هست که در صورت تمدید به سرویس بعدی اضافه میشه
آقا من نمیفهمم جه گیری کردیم با این درد آنلاین دانلود شبانم جدیدا بزور به سه گیگ میرسه و عجیب تر اینکه هرچی حجم ترافیکم کمتر باشه سرعت هم کمتره !! ولی دقیقا تو همین منطقه یه آشنایی داریم که شبی 5 6 گیگو راحت دانلود میکنه سرویس هردومون هم دو مگه !! البته منم تا همین یکی دو ماه پیش هیچ مشکلی نداشتم. به نظر شما داستان چیه کرم از کجاست؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام دوستان. لطفا منو راهنمایی کنید:
من میخوام از وایمکس برم سمت Adsl، لطفا بگید کدوم شرکت تو اهواز بهتر جواب میده؟
شاتل؟ پارس آنلاین؟ و یا hiweb؟
راستی، محله ی ما پادادشهره. اگه از بچه های پادادشهر کسی اینجا هست لطف میکنه اگه جواب بده.
درضمن اگه درمورد خرید مودم Adsl هم بتونید راهنماییم کنید منت میذارید. چون احتمالا مودمهایی که خودشون میدن خوب نیستن!
با سپاس از همگی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
این همه داد و بیلبورد که اینترنت 9مگ داریک 9مگ داریم کجاست؟
من نت 2مگ گرفتم حتی توی روز همین 2مگ هم نیست بزور به یه مگ میرسه وای به حال شب پس
ولی خطمو روی 7مگ بستن که چی؟
شماره پشتبانی از شهرستان چنده؟به چه شماره ای باید تماس بگیرم؟
از دوستان کسی اطلاع داره که آیا برای افزایش سرعت آپلود هم میشه اقدام کرد یا نه؟
هتزنر آنلاین اسمش آنلاین داره اونوقت پارسم تو اسمش آنلاین داره.... :n15: راستی شما کجایی الان؟ آلمانی؟؟ فارسی بلدی؟:n13:.............. کن یو اسپیت انگشیل........ :n26:نقل قول:
آره.... اگه زیاد بشه خیلی خوب میشه... :n10:نقل قول:
اینو میدونم که اگه بشه خوبه:n09:نقل قول:
میخاستم ببینم پهنای باند آپلود رو اگه تماس بگیرم برام بالا میبرن مثل دوستانی که زنگ میزنن و پهنای باند دانلودشون رو افزایش میدن؟
چی شده دوباره نهنگا سیمارو قطع کردن؟
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=460ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=562ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=573ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=636ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=497ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=497ms TTL=45
دقیقا منم که شاتل دارم همینطوریه الان :n27:نقل قول:
خدا رو شکر,مخابرات همه چیش بده جز پینگ.نقل قول:
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4): 56 data bytes
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=0 ttl=51 time=179.6 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=51 time=171.3 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=51 time=184.5 ms
--- 4.2.2.4 ping statistics ---
4 packets transmitted, 3 packets received, 25% packet loss
round-trip min/avg/max = 171.3/178.4/184.5 ms
پس مشکل کلیه :n14::n03:
خیر اپلود بالاتر از 1 برای کسی بسته نمیشه :n01:نقل قول:
سرعت امروز خوب هست
تست الان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش حرف مفته! برا منم همینجوریهنقل قول:
این همه داد و بیلبورد که اینترنت 9مگ داریک 9مگ داریم کجاست؟
من نت 2مگ گرفتم حتی توی روز همین 2مگ هم نیست بزور به یه مگ میرسه وای به حال شب پس
ولی خطمو روی 7مگ بستن که چی؟
دوستان برای گرفتن سرعت بالای 128 چه مدرکی نیازه؟ به یک نامه ساده میشه اکتفا کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت انقدر مزخرف شده خیلی پایییییینه :n27:
آقا چرا رو مخی میشه... froum جای این کاراست دیگه...
داره کمک میکنه بیچاره... عمرن کسی بدونه تک کانکشن چیه... خیلی بعضیا باحالن از اون آدمان که زنشون 2 تا حرف تکراری میزنه سریع میزنن تو زقه زنشون :n23:
نترسین با این چیزا تاپیک قفل نمیشه...
در ضمن اصنم این حرکت فرهنگی ایشون رو اعصاب نیست دوست ندارید نخونین خوب... والا:n27:
دوستان الان پارس انلاین قیمتاشو کمی تغییر نداده؟ 1 گیگ شده 3800 و 1 ماه هم شده 4 گیگ..درست نمیگم؟
بله عزیز به دلیل اینکه باید تمام شرکت ها قیمتشون رو کاهش میدادننقل قول:
پارس آنلاین هم قیمت هر گیگ رو به 3600 که با مالیات و ... حدود میشه 4 تومن کاهش داد
1 ماهه هم 1 گیگ اضافه کرد که دیگه ارزون نکنه !
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی بگم والا نشستی این همه نوشتی گناه داری چیزی بگم حیفه :n02:
من دخالت نکردم من فقط گفتم این جا تبلیغ تاپیکش نکنه پس کجا بکنه بعدش شما توهین کردی جوابتو دادم الانم این پست آخریتو اصن نخوندم
لطفا ادامه نده این شد 3 بار الان میبندن تاپیکو... کاری داری بیا پیام خصوصی بده...(پیام خصوصی واسه این چیزاس)
------------------
امروز راحت میشه Stream دید عجیبه
دوستان من تازه ثبت نام کردم چراغ ADSL روشنه حالا یوزر پسورد رو چطوری گیر بیارم؟خودشون SMS میکنن؟یا اینکه خودم تماس بگیرم؟
زنگ بزن هم یوزرنیم و پسورد رو بگیر هم اگه لازم بود کانفیگ مودم رو بپرس.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
دوستان اين mtu روي چه چيزي تاثيري داره و چقدر ؟ مي ارزه تنظيم كنيم ؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk