تعویض؟ میدونی چقدر بدبختی داره تعویض ای اس پی؟ من موهام سفید شد همش سر این جریان
نکن این کارو ... تحقیق کن ببین کدوم شرکت بهتره .بعد برو همونجا یکراست ...
Printable View
تعویض؟ میدونی چقدر بدبختی داره تعویض ای اس پی؟ من موهام سفید شد همش سر این جریان
نکن این کارو ... تحقیق کن ببین کدوم شرکت بهتره .بعد برو همونجا یکراست ...
اون که انصافا آره منم پارسال نابود شدمنقل قول:
مخصوصا آدم وقتی به ای دی اس ال عادت کنه پای دایل آپ می میره
اما قبلش مشخصات شاتل رو بهش گفتیم که اگه پسندید ثبت نام کنه اگه نه که اصلا نگیره
بیشتر منظورم از تعویض راجع به سرعت بود که اگه سرعت 128 کم بود بالا تر بگیره
عزیز دلی که میای پست پاک میکنی نکن...
-------------------------------------------------
علاوه بر...
نرم افزار گیم رنجر هم وصل نمیشه
و همچنین 4-5 تا نرم افزار دیگه هم دارم که برای لاگین شدن اول آی پی رو میخوننن که هیچکدومشون لاگین نمیشهکد:www.gameranger.com
این قضیه دائمی یا حل میشه
زنگ زدین بپرسین ؟ خودشون اعتراف میکنن یا نه؟
سلام...
دوستان شاتلی من یه 6 ماهه تمدید کردم اگه وسط دوره منصرف بشم میتونم اینکارو بکنم ؟
بقیه پولو ÷س میده ؟
قانون خاصی داره که تا کی میتونی منصرف بشی ؟
2- ÷ارسال واسه نوروز 3 گیگ بخز3گیگ ببر گذاشتن ؟
جیمیل یاهو هات میل همه غیر قابل دسترس هستند.
الان که همه چی وصله
گیم رنجر
وی پی ان
یاهو و گوگل
همشون کار می کنه
واسه من که شب به هیچ عنوان قطع نمیشه ولی چند روزی میشه داره اذیت میکنه که اونم ظاهرا حل شده
معمولا مودم رو خاموش روشن می کنید بعضی مشکلات حل میشه
نقل قول:برای من هم 3-4 شبی هست خوب شده، روزها روی 80-90 هست، شبها هم بین 60 -80.نقل قول:
دوستان یکی به سوالات من جواب بده لطفا...
برای من روزها تا 240 هم میرسه ولی همش در حال تغییره یک ثانیه بعد میشه150 بعد میشه 170 با ز 210 همینطور
برای شما هم همین جوریه ...؟
شما ترافیک 3 گیگ بهمن رو خریدید ؟
الان که خسته نباشیننقل قول:
ساعت 1 تا 7 میگم
اره.... 1 تا 7 اصلا هیچ کدوم رو باز نمی کنه....
غیر از اونم یکی دو روزه جیمیل رو فقط با چیز پی ان باز میکنه...
خوب دوستان چندتا لینک مستقیم بزارید همه استفاده کنند ادم میمونه چی دان کنه...
دوستان توی گزارش روزانه چهارشنبه رو واسه من ثبت نکرده ... نوشته دوشنبه سه شنبه بعد یهو رفته پنج شنبه !! من دیروز کلی دانلود کردم (حدود 300 مگ) ولی اونارو هم کم نکرده! همچین چیزی دیده بودین تا حالا؟
نه آبجی واسه ما که ÷یش نیومده:3:
شما سرویست چی هست ؟
جیمیل در دسترس نیست. هات میل یاهو فعلا درسته.نقل قول:
آره بعضی وقتا این جوری میشهنقل قول:
این طور مواقع هر چی میخوای دانلود کن حساب نمیشه:46:
برا من که هنوز داغونه :دی
خدا کنه سریعتر درست شه
آخه این چه وضع سرعته !!!! شبا14 روزا هم به زور 22 !!!!
نقل قول:
بله از این مشکلات گاهی مواقع پیش میاد بعدا درستش میکنن.
نه دوست عزیز، پیشنهاد خطرناک نکنید، دوستان قدیمی شاتلی این تاپیک میدونن خیلی وقتها اینطوری شده و بعدا یه دفعه همش رو کم کردن و بیچاره شدیم. اصلا نباید به این اشکالات سیستمی دلخوش کرد و زیاد دانلود کرد.نقل قول:
برای من روزها تا 240 هم میرسه ولی همش در حال تغییره یک ثانیه بعد میشه150 بعد میشه 170 با ز 210 همینطور
برای شما هم همین جوریه ...؟ :13::13::13:
شما کدوم شهر هستی؟ چه اشتراکی داری؟ با چی دانلود می کنی؟ از چه سایتی؟نقل قول:
من مشهدم- با یک نسخه از idm
تست ECO 512 شاتل همین الان ... جدا" جای تاسف داره ... :13:( dOwn StraAm مثلا 743 هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ART1
سرعت من کل امروز حول و حوش 10 بود ! سرچ کردن و surfing هم سخت شده ! با IDM هم نمی تونم بالای 16 بگیرم !
عجیبه روزهای سیاسی تقریبا تموم شده ولی وضیعت بجای بهتر شدن همین جوری داره بدتر میشه !
1 فایل 40 مگی 1 ساعت و 5 دقیقه طول میکشه ! به غیر از فایل های خیلی ضروری دیگه هیچ چیزی ارزش زمانی و برق مصرفی واسه دانلود رو نداره !
کلا اوضاع آرت ریخته بهم . بدجور محدودش کردن . حدس میزنم از آرت برداشتند چسبوندند به اکو !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ART1 هستم و اوضاعم واقعا داغونه :41:. از ۱۲ شب تا همین الآن فقط ۶۹۴ مگ دانلود کرده :18:!!!(تازه پسوند ویدئویی هم نبوده ها . rar بوده). خودتون حساب کنید دیگه :2:.
وی پی ان وصل کنیم که اصلا وب گردی هم نمیشه کرد :19:(برعکس چنروز پیش که با وی پی ان با ۶۰ تا دانلود میکردم) .
اوضاع فعلی که تاسف آوره . فعلا موندیم لنگ در هوا ... تا کی ببینیم درست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
آره . موافقم .نقل قول:
از ART می کنن به ECO میدن !
اگه اکو بگیریم مشکل حجمی هست و اگه آرت بگیری مشکل وحشتناک سرعت ! کلا یوزر خونگی که خرج بالا نکنه شانسی واسه دانلود نداره.
جالبه که هر دقیقه هم بدتر میشه . الآن خدا وکیلی بیشتر از یه ربعه دارم هی رفرش میکنم ولی هیچ صفحه ای کامل لود نمیشه .
دارن خاطره ی دایل آپ رو برامون زنده میکنن حرومزاده ها
:2:
.
کلن قطعش کنند خیالمون راحت بشه
اینقدر شکنجه نکشیم
اکو هم وضعیتش داغونه بابا.من مشهدم.الان زنگ هم زدم میگن همینی که هست.اینجوری بمونه قطعا بعد عید میرم isp جدید.
سرعت شبانه ام که فعلا 4 و 5 ه.روزانه هم یک دقیقه 300 ه.سه ساعت سایت هم باز نمیکنه!
امروز برای 3 گیگ هدیه رفتم 14.400 ریختم به حساب بعدش که اومدم میبینم اضافه نشده
زنگ زدم میگه شنبه زنگ بزن تا درست بشه ولی 3 گیگ هدیه دیگه بهت تعلق نمیگیره...
بعدش هم این نامه رو براش زدم
فقط دلم میخواد اون حاج آقا :31: زنگ بزنه تا یکم مورد الطاف خودم قرارش بدمنقل قول:
عزیز من شما تو سایت نوشتین وقتی پول رو پرداخت کنین به صورت اتوماتیک شما از پرداخت متوجه میشین
حالا که ۲۸ بهمن هست من صبح رفتم ۱۴.۴۰۰ برای ۳ گیگ هدیه ریختم الان که اومدم میبینم اضافه نشده بعد زنگ میزنم میگن که باید تا شنبه صبر کنی بعدش هم هدیه به شما تعلق نمیگیره
.................................................. ..........
چند هفته پیش وقتی برای مشکل فنی زنگ زدم پشتیبانی شیراز هر چی از دهنش در اومد بهم گفت که تو نفهم هستی قصدت اینه که اعصاب منو خورد کنی
.................................................. .........
حالا یه سوال :شما که ماشالله همتون با فهم هستین زورتون میومد بنویسین وقتی پول رو به حساب ریختی یه زنگ هم به شرکت بزن تا اوکی بشه؟!!!
.................................................. .......
دوره ی قبل یه هفته کامل ایترنتم کامل قطع بود
و چند روز هم از شب ساعت ۷ رو ۱۰ کیلو قفل میشد؛اون موقع دو مگ داشتم.
واسه اینم خسارت میخوام
.................................................. .........
همچنین اون حاج آقا که بهم توهین کرد باید بهم زنگ بزنه عذر خواهی کنه...
همین.
اگه 3 گیگ هدیه رو ندن (:31:فک کنم اینقدر اذیتت کنن که حال کنی) نامردیه.چون با توجه به اون مبلغ پولت هدف شما معلومه دیگه.نقل قول:
ولی شما توی لحن صحبتت آرامشت رو حفظ کن ان شالله بدن.
همیشه بگو وصل کن بخش کیفیت میخوام با مسئولش صحبت کنم.اونجوری حرفت رو برای 10 نفر تکرار نمیکنی.نه وقتت گرفته میشه نه هزینه تلفن برات ایجاد میشه.
اگه دادن بگو تا خوشحال بشیم. :46:
منم ART4 دارم تازه این ماه گرفتم سرویس رو الان یک هفتست سرعتم رو 128 کردن بخاطر اینکه بیش از حد اینترنت استفاده کردم!؟!!! زنگ زدم به زنه میگم مگه سرویس های ARTرو نزدین نامحدود پس این محدودیت چیه؟ میگه نه اینا نامحدوده ولی شما زیاد استفاده کردین محدود شده!؟ :2:
یعنی دزدی تو روز روشن دقیقاً به این میگن واقعاً نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم تمام شرکت های ADSL با این دزدیایی که میکنن به خاک سیاه بشنین یه روزی آشغالا.
دوستان شما ميتونين از مديافاير لينك دانلود بگيرين؟؟
واسه من در حالت عادي سايتش لود نميشه و فقط با چيز پي ان باز ميشه!!
از دوستان كسي هست كه اين مشكل رو داشته باشه يا مشكل از طرف منه؟؟
پ.ن:امروز وضعيت اكو هم داغونه!تو اين چند وقتي كه شاتل دارم امروز بدترين روزشه!!
هيچ سايتي راحت باز نميشه!همه ي سايت ها رو بايد چندين بار رفرش كرد تا شاااااايد باز بشن:13:
سلام همشهری:دینقل قول:
من نمیدونم چرا وضعیتم دقیقاً مشابه شماست
ظهر تا حالا اصلا اینترنتی وجود نداره:دی
رسماً قطع شده:2:
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه:دی
دیشب هم فقط تونستم 100 مگ دانلود کنم:27:
چرا دارن اینجوری میکنن دیگه حالم داره بد میشه اه اه اه
همین جوریش 1هفته هست گند زدن به اینترنت الاننم 2روز شده که بدتر شده سایت هم باز نمیشه یا کامل باز نمیشه سرعت دانلودم دیگه به 10 هم نمیرسه دیگه دارم کفری میشم امروزم زنگ زدم شاتل توپیدم ولی اخرم جواب سربالا دادن :45::47:
عزیزم پرسیدم چه اشتراکی داری؟نقل قول:
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
مشکل باز نشدن مدیافایر تا جایی که تجربه کردم به خاطر سرعت هستنقل قول:
دوستان شما ميتونين از مديافاير لينك دانلود بگيرين؟؟
واسه من در حالت عادي سايتش لود نميشه و فقط با چيز پي ان باز ميشه!!
از دوستان كسي هست كه اين مشكل رو داشته باشه يا مشكل از طرف منه؟؟
پ.ن:امروز وضعيت اكو هم داغونه!تو اين چند وقتي كه شاتل دارم امروز بدترين روزشه!!
هيچ سايتي راحت باز نميشه!همه ي سايت ها رو بايد چندين بار رفرش كرد تا شاااااايد باز بشن
شما یا تموم دانلود ها رو متوقف کن یا اینکه ممکنه اون لحظه سرعت نت کم شده باشه
شاتل گفت مشکل از مخابراته یه سری حرفای قلمبه هم زد که سر من در نمیاد :27:
اما کم کم درست میشه
الان که سرعت خوبه انشاالله امشب هم 1300 مگ دانلود کنم تا جبران شه
جالب اینه بعضی جاها که لود نمیشه با وی پی ان بالا میاد
تقریبا 2 هفته پیش تو اون مدتی که این فروم بسته بود و سایت شاتل طرح 3 گیگ بخر رو گذاشته بودن من یه سوتی دادم اساسی
رفتم خریدم و هرچی منتظر شدم فقط 3 گیگ اضافه شد
بعد 2 روز انتظار فهمیدم طرح از 2 روز بعدش شروع می شه و در واقع به منم 3 گیگ بیشتر تعلق نگرفت
حالا چرا طرحی که نزدیک به 2 هفته مهلت داره باید از 4 روز قبل تو سایت بیاد سوالیه که به نظر من هدفش فقط همینه که بعضی ها مثل من با بی دقتی برن بخرن و شاتل 3 گیگ مجانی رو نده
شاید یه کم حرفم بد بینانه باشه اما به نظرم از وقتی که اون پنجره تو سایتش میاد هرکی خرید باید 6 گیگ رو بهش بدن
نتیجه ی اخلاقی اینکه هر پنجره ای تو سایت شاتل باز شد خوب و با دقت بخونینش بعد تصمیم گیری کنین
امشب برای چند ساعتی عملا اینترنت به اینترانت تبدیل شده بود و فقط سایت های داخلی مثل فارس نیوز و تابناک و سایت های بانک ها رو باز می کرد
اما گوگل و ... رو اصلا نمیشد باز کرد
اکو 128 ولی الان ....
سایتم به زور باز می کنه....
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
سعبد خان مگه واسه عید از این 3 گیگ بخر و ببر خبری نیست ...؟؟
و محدوديت 6 كيلو بايت از امشب دوباره شروع شد:41:نقل قول:
تا ميايم يه كم به شاتل دل خوش كنيم گند ميزنه تو سرويس دادنش:2:
اه!!
خدا لعنتشون کنه و خدا مارو لعنت کنه که این سکوتمون داره مثل یک بره سرمون رو میبره
ساعت 1:15 دقیقا
رفیقم از المان زنگید سرعتش روی 16 مگ در ثانیه هست میگه چرا ان نمیشی ادم اتیش میگیره وقتی حتی نمی تونه از مسنجر استفاده کنه
مدیافایر هم بسته شده
وی پی ان ها رو هم قطع کردن
بابا دیگه چرا خشکه داری توی استینمون فرو می کنی؟!
احتمالا قضیه اعدام و اینا خیلی جدیه وگرنه اینطوری اینترنت رو محدود نمی کردن .
دلیل خاص دیگه ای نداره اوضاع اینقدر بد باشه ! اگه دلیل فنی خاصی بود تا حالا هزار بار حتما گفته بودن.
ساعت از یک گذشت و دیگه صفحه های یه خورده سنگین لود نمیشن !