پینگ من امروز یه رکورد رو شکست
مرسی آسیاتک :V29:
پینگ 2700 :V17:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پینگ من امروز یه رکورد رو شکست
مرسی آسیاتک :V29:
پینگ 2700 :V17:
مرسی اسیاتک اینم از ارور معروفش خخخ اسیاتک اینترنت یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
یه سوال از بچه های انجمن دارم: من پنجشنبه تقریبا ساعت 7 بعدظهر اینترنتم قطع شد (چراغ اینترنتم قرمز شد). بخاطر همون یکبار مودم رو روشن خاموش کردم ببینم چی میشه! بعد از وصل شدن رفتم باقیمانده سرویسم رو نگاه کنم که تقریبا 8 گیگ ازم کم شده!!!! درحالیکه 26 خرداد من چک کرده بودم و باقیمانده سرویسم 25 گیگ بود و تو این دو روز هم کلا تو ختم یکی از اقوام بودم و استفاده چندانی از سرویس نکردم!!! حالا این 8 گیگ که ازم کم شده کجا رفته خدا میدونه!!!!!!!!!!!!!!!:n13:
از هک نشدن مودم هم اطمینان دارم. به پشتیبانی زنگ ردم میگه که مودمت هک شده یا ویندوز آپدیت شده و اینا در حالیکه این موارد همه منتفی هستش؟ چجوری باید پیگیر این موضوع باشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
همه قطع شدیم! دقیقا من از ترس حجم خوری مودم روشن نکردم !با ایرانسل وصل شدم! چون تازگی ها وقتی به پنل میری بعد حجم نشون نمیده یا یک حجمی خورده میشه یا ساعت رایگان حساب میکنه! کلا نمیدونم باگی پیدا کرده یا دارن ضرر سرویس ها و تخفیف ها ثبت نام رو جبران میکنن با اینکه سالی 5 میلیارد حداقل درآمد خود آسیاتک هستنقل قول:
اول ریز مصرف نگاه کن مودم خاموش بوده هیچی! کار خود آسیاتک! بعد هر مودمی با هر رمزی مثل آّب خوردن هک میشه زیر 1 دقیقه! مخصوصا مودم tp-link افتضاح ! حتی من رمز حروف مثلا غیر قابل هک گذاشتم هک شد! تنها راه اینه مک آدرس هر دستگاه رو برای مودم تعریف کنید تا فقط همون دستگاهای مشخص وصل بشن با این کار پسورد هم بی اهمیت میشه!
اتفاقا بخاطر تعریف مک آدرس میگم که از هک نشدن مودم مطمئنم. متاسفانه تو 6 روز گذشته اش مودم یکسره روشن بوده!!! بخاطر همون از رو ریز مصرف نمیشه پیدا کرد تایمی رو که این همه حجم خورده شده! (مودم روشن بوده اما دستگاهی بهش وصل نبوده مطمئنم چون مک فیلتر اعمال کردم رو مودم!)نقل قول:
متاسفانه این یک بهانه شده برای سوء استفاده isp های مختلف چند ساله براشون ترفندی شده بزرگترین حجم دزد که مخابرات هست بقیه هم هر موقعه کم میارن یا جشنواره میزارن بعدش برای جبران ضرر این ترفند عملی میکنن منکه ساعت رایگان با نیم ساعت اختلاف شروع و پایان میذارم یعنی 1 ساعت از کلش کم میشه! بخاطر حجم دزدی که ازم داشتن!نقل قول:
عزیز شما wps مودم خاموش کن امکان نداره هک شهنقل قول:
( از تنظیمات off اش کن )
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آسیاتک یک باگ خواسته یا ناخواسته دارد که اگر مودم در تایم رایگان خاموش و روشن نشود ممکن است حجم استفاده شده در تایم رایگان را رایگان حساب نکند، یک مورد هم اینکه پنل کاربران حجم باقیمانده را تا آخرین قطع اتصال نشان میدهد یعنی 25 گیگ حجم باقیمانده اگر اتصال شما از 5 روزگذشته قطع نشده بود، مربوط به 5 روز پیش بود و 8 گیگ در طول 6 روز مصرف شده است (که احتمالا حجم مصرف شده در تایم رایگان را هم حساب کرده)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز, آسیاتک اطلاعیه جعلی بودن آن را داده است...
خوش به حالت،من دیر متوجه شدم که این طرح هست.الان داغونم داغون:n03:نقل قول:
درسته.دقیقا دوشبه پشت سر هم این بلا داره سرم میادنقل قول:
نقل قول:دوست عزیز, در پاسخ به شمانقل قول:
ظاهرا نماینده یوزر "ahriman323" امکان تمدید کردن این سرویس را دارد
با ایشان در ارتباط باشید...
دزدی که شاخ و دم نداره
1 گیگ حجم اضافه خریدم در عرض 3 دقیقه بعد دیدم صفر شده
مک فیلتر برای دسترسی داشتن به صورت آزاد یا نداشتنهنقل قول:
چطور اینجوری تنظیم کردی:-)) ?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
مهلت تمدید تا دیروز بود فکر کنم...نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دو حالت داره. یکی white list هست که مک های تو لیست فقط میتونن کانکت شن. و برعکسش هم مک آدرسهای تو لیست نمیتونن وصل شن بقیه میتونننقل قول:
شرایط استثنایی استفاده از سرویس VOD برای مشترکین آسیاتک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان شما تبلیغ لینک برای بدست اوردن پول از لینک خودتو میکنی یا مبلغ اسیاتکی شما!!نقل قول:
دوستان این اسیاتک داره یه دزدی هایی میکنه ها ... منم اعصاب ندارم هی میخوام با این پشتیبانا اروم حرف بززنم میترسم 4 تا فحش خار مادر به این الدنگا بدم ... دوستان شما به من بگین رفتن به سایت که هیچ محتوای گرافیکی نداره و همش متنه در عرض 10 دقیقه باید 540 مگ کم کنه ؟!!! اپدیت ویندوز و همه چیز هم افه .... بابا باید چکار کنیم ؟ پول الکی نیست که این اشغالا همینجوری بالا بکشن که ...
هیچکدام دوست عزیز من فقط اینو اطلاع دادم فکر نمیکنم ربطی به تبلیغ هم داشته باشه کوتاه کردن لینک هم الزاما برا پول نیسنقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن مهلتش تموم شده واسه کاربرای قدیمی.نقل قول:
به همین یوزر پیام خصوصی دادم ولی جواب نداد.:n27:
منم دقیقا همین وضعو دارم اصلا نمیتونم تشخیص بدم چجوری دارن حجمو محاسبه میکنن اصلا هماهنگ نیست با مصرف من مخصوصا الآن که فیلیمو و آچارات مسخره اومدن وسط :n35:نقل قول:
برای تنظیم مک فیلتر اول باید برین تو قسمت LAn و از تویه کلاینت لیستها آدرس مک سیستم خودتون رو بردارید بعدش برید تو قسمت wireless و در قسمت MAC وارد edit بشید و در اونجا یه لیستی وجود داره که میتونید مک ادرس رو وارد کنید و گزینه Allow رو فعال کنید و بعدش تیک MAC Filtr رو بزنید. در اینصورت فقط سیستم هایی که مک آدرسشون الو شده میتونند به وای فای شما وصل بشن حتی با در دست داشتن رمز دستگاه های دیگه نمیتونن وصل بشننقل قول:
برا من از 4 تا 10 صبح رایگانه. یعنی اگه مثلا 4و 5 دقیقه مودم رو خاموش روشن کنم دیگه این اتفاق نمی افته؟! :n13:خداکنه که اینجوری باشه مگرنه که واویلاست!!!!نقل قول:
احتمالش خیلی کم میشود،ساعت 9 و 55 دقیقه هم همه دانلودهایتان را ببندید و مودم را دوباره خاموش و روشن کنید.نقل قول:
شما یه راه خیلی ساده دارینقل قول:
تنظیمات مودم رو طوری تغییر بده تا اگه دستگاهی به مودم وصل نباشه آی پی رو ردش کنه و چراغ اینترنت خاموش بمونه همین که یه دستگاه به مودم وصل شد آی پی میگره و لاگ میندازه تو پنل
فقط باید قبل و بعد از شروع دانلود هیچ دستگاهی به مودم وصل نباشه یا تو حالت اسلیپ باشه اگه شرایطش براتون خوبه آموزشش رو میزارم
لطفا بزاريد جالبهنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
آقا من الان تمدید کردم والا حساب نکردنقل قول:
حالا شماها قبل از اینکه سرویستون به پایان برسه یه تست کنید ببینید شاید واقعا رایگانه
مطابق عکس عمل کنید و زمان هم دست خودتونه اگه مثلا 5 دقیقه بدین بعد از اینکه 5 دقیقه دستگاهی به مودم وصل نباشه چراغ اینترنت خاموش میشه و سیستم شمارو آفلاین در نظر میگیره همین که دستگاه بهش وصل بشه بلافاصله آی پی میگیره.نقل قول:
دوستان یک سوال آیا برای شما هم این اتفاق افتاده که حج روزانتون رو هم جزو تایم رایگان محاسبه کنند؟
- - - Updated - - -
دوستان یک سوال آیا برای شما هم این اتفاق افتاده که حجم روزانتون رو هم جزو تایم رایگان محاسبه کنند؟
- - - Updated - - -
دوستان یک سوال آیا برای شما هم این اتفاق افتاده که حجم روزانتون رو هم جزو تایم رایگان محاسبه کنند؟
تقریبا سه روز است که به این شکل محاسبه میشود...نقل قول:
دوستان, کسانی که به این شکل محاسبات ریز مصرفشون انجام میشه باید خاطر نشان کنم که تمام جزئیات دانلود در ریز مصرف ثبت میشود جوری نشه که حجم باقیمانده مان بشود منفی 80 گیگ...
گول آسیاتک را به هیچ وجه من الوجوه نخورید...
نه واسه من که تا حالا این اتفاق پیش نیومده همیشه پنج دقیقه بعد از شروع ساعت رایگان شروع می کنم پنج دقیقه قبل از اتمامش هم تموم مودم هم خاموش روشن نمی کنم تا حالا هم تو ساعات رایگان ازم حجم کم نشده.نقل قول:
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
مودم Dlink همچین تنظیماتی نداره آیا؟نقل قول:
کسی میدونه این قسمت رو مودمهای D-Link دارن یا ن ؟نقل قول:
نمیدونم بگردین پیدا کنید هر مودمی باید داشته باشه مگه نمیگم خیلی زاغارت باشه :n02:نقل قول:
سلام ببخشید تو تمدید سرویس الان برا من صبحانه هست اگ تمدید کنم و شروع از امروز رو بزنم میتونم الان از حجمش استفاده کنم؟
بله سرویس فعلی حذف میشه و صبحانه فعال میشه براتون...نقل قول:
دوست عزیز مطمئنی سرویس صبحانه رو تو قسمت تمدید سرویس برات نشون میده ؟؟؟نقل قول:
الان چک کردم این سرویس رو تو قسمت تمدید سرویس ندیدم ؟!!
شرکت انتقال داده های آسیاتک اقدام به ارائه اکسترا گیگ 4 گیگی با 30 درصد تخفیف از تاریخ 29/03/1395 الی 05/04/1395 به قیمت 10900 تومان بااحتساب ارزش افزوده نموده است.لازم به ذکر است محدودیتی در خرید اکسترا گیگ در بازه زمانی اعلام شده وجود نخواهد داشت .
بله این تازگیا خیلی اتفاق میفته ولی آخرش همش حساب میشه :n21:نقل قول: