ممكنه بازي آينده GTA توي شهر وايس سيتي اتفاق بيفته؟ اگه دقت كنيد شماره 3 توي 3 تا شهر اتفاق افتاد ليبرتي وايس و سان آندرياس. حالا GTA IV مثله GTA 3 توي ليبرتي اتفاق افتاد.
Printable View
ممكنه بازي آينده GTA توي شهر وايس سيتي اتفاق بيفته؟ اگه دقت كنيد شماره 3 توي 3 تا شهر اتفاق افتاد ليبرتي وايس و سان آندرياس. حالا GTA IV مثله GTA 3 توي ليبرتي اتفاق افتاد.
دوست عزیز ممنون از تراینر ولی کار نکرد !! یه اررور مسخره داد که نمیتونه بارگذاری کنه فکر کنم ورژنش پایین بود یه همچین چیزینقل قول:
9385550100 هلی کوپترنقل قول:
شما رو بازیت پچ نصبه ؟ اگه نصبه ورژنش رو بگو تا تراینرشو بزارم .نقل قول:
سلام دوباره... یه مشکل بزرگ دارم. اونجا که دیمیتری با هلیکوپتر داره فرار میکنه و با قایف دنبالش میکنم و یه دفعه LJ میاد تا میخوام SPACE رو بزنم که بره بالا یارو با راکد میزنه من رو و هلیکوپتر منفجر میشه.. چند بار امتحان کردم نمیشه اصلا!
چیکار کنم ؟؟
شما از هلی کوپتر دور باش وسعی کن وقتی داری به لیتل جاکوب میرسی کمی صبر کن اون راکت بزنه جاخالی بده و سوار شو بعد که سوار میشی ممکنه دوربین هلی کوپتر کار نکنه که باید هی با دکمه c دوربین رو تنظیم کنی.نقل قول:
درست کردم... مرسی بد بختی تا میام به خودم بیام دیمیتری فرار کرده و من جا موندم :دی عجب مرحله مزخرفی خدا وکیلی
بچه ها کلا تو مرحله ای که من هستم بالاخره نیکو دیمیتری رو که تو هلیکوپتره میکشه ؟؟
کسی یو بازی بعد از این مرحله رو داره ؟ هر رقمه مشکل دارم تو این مرحله خیلی سخته!
ممنون
اون مرحله آخرشه
بعد از اون دیگه معنایی نداره بازی !
عزیز.گفتم که سخته من کل gta IV رو تو یه هفته رفتم اما این یه مرحله یه روز برام آب خورد باید هر راه حلی رو بریزی.نقل قول: