:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08: :n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
به نظرت چیکار میکردم خیلی تیم شاخی داشتیم مجبور شدم براش شاخ هم ببندم :(
نبودی ببینی چیکار میکردن برا خودشون میگشتن انکار امده بودن پیکنیک:n04:
Printable View
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08: :n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
به نظرت چیکار میکردم خیلی تیم شاخی داشتیم مجبور شدم براش شاخ هم ببندم :(
نبودی ببینی چیکار میکردن برا خودشون میگشتن انکار امده بودن پیکنیک:n04:
عجب تو فک میکنی ریوت فقط داره از اسکین پول در میاره ؟؟؟ اگه اینطوری بود پولی میکردن بازیو ریوت با محبوبیتی که جمعیت زیاد پلیراش تظمین میکنن پولهای کلون در میاره نه 5 euro :n08::n08:نقل قول:
فکر کتم لولت زیر 15 اینا باید باشه چون حتی یه نفر هم تو تیمتون flash نداره.(حتما دفعه دیگه با هر هیرویی بازی می کنی boot بگیر براش )با این حساب زیاد سخت نگیر به خودت تا 30 بشی اکثر چیزهارو یاد می گیری.نقل قول:
اما برای xin بهتره بری جنگل باهاش بازی کنی (درسته هیروهای gap کنه xin زیاده ولی با تمرین می تونی جلوی این کارشونو بگری)
با توجه به لاین روبروت باید item ببندی اگر top بازی می کنی با xin .برای ایتم بستن برای هیرو ها هم می تونی به lolking.com بری ببینی (اگر اینجا هم حال نداشتی بری همون recommended items رو پیش بری هم خوبه )
من mobafrie رو به لول کینگ ترجیح میدم.
Night Party چندتا از دوستان در West :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عزیزم tier 3 که اصلا combine نمیشه که!! چی میگی دقیقا؟نقل قول:
اقا rune combiner به این صورته که اگه دوتا rune tier 1 رو باهم combin کنی یه rune tier 1 دیگه بهت میده که رندوم هم اونقدرا نیست امتحان کردم 5تا rune tier 1 از یک نوع داشتم هر بار دوتاشونو که combin میکردم یه نوع rune خاص رو میداد. اگه 5 تا rune tier 1 رو باهم ترکیب کنی یه ریون tier 2 رو بهت میده.اگر لولت به 20 نرسیده باشه حتی 5 تا tier 2 رو هم ترکیب کنی tier 3 بهت نمیده همون tire 2 رو میده.حتما باید لول 20 شده باشی تا 5 تا tire 2 یه tire 3 بشه.کلا rune combiner چیز مزخرفیه برای اونایی که از لول پایین کلی rune گرفتن برای اینکه زیاد ضرر نکنن اینو گذاشتن.همون rune های توی دکون ریوت هم میده چیز جدیدی نمیده.:n01:
باز کن کلاینت رو امتحان کن.رو هوا همینجوری نیا اینجا حرف بزن.نقل قول:
دو ،سه هفته اس که ازش بازی نکردم دیروز رفتم دیدم اوضام خیلی خرابه:n28::n14:هی باختم فقط:n14:
قبلا صبح ها می شد بازی کنیم الان صبح ها هم نمیشه هر 5 دقیقه یه بار میزنه attempt to reconnect . مشکل فقط مال منه ؟ :n13: