مُردیم بگید دیگه ...... دل آدمو آب میکنیدنقل قول:
Printable View
مُردیم بگید دیگه ...... دل آدمو آب میکنیدنقل قول:
سرویس 512 رو خریداری کنید عزیز دل. نیازی هم به "ترفند!" ندارید... ;)نقل قول:
حالا این چی هست که میگی سوء استفاده دوست عزیز؟؟؟
من الان 512 دارم دیگه سرعت شبانم از افتضاح هم اونورتره!!!!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
خوب ما که 2 مگی داریم چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ حالا این ترفندو بگید ببینم چیه بابا ...
این مشکل شماست.نقل قول:
بایستی که اولاً از سرورهای قوی دانلود کنید (جهت تست سرعت از سرورهای Opera آستفاده کنید).
و دوم اینکه میتونید چند دانلود همزمان در مثلاً IDM با هر کدام 16 اتصال بگذارید تا اتصالات همزمانتون بالاتر بره (یا چیزهای مشابه که همین وضعیت رو ایجاد میکنن، مثل کلاینت های تورنت یا برخی نرم افزارهای دیگر)...
این مثلاً ترفند به قول ایشون، فقط به درد یوزرهای 128 میخوره که سرعتشون بعد از چند مگابایت دانلود ابتدایی، به 30 کیلوبایت برثانیه کاهش میابه.نقل قول:
برای شما روشی که بهترین جواب رو بده، همان افزایش تعداد اتصالات همزمان به لینک/لینک های دانلودی است.
بهترین گزینه هم دانلود از شبکه های P2P و Torrent با کلاینت هایی همچون bittorrent.com است. درصورتی که از تورنت های با تعداد seeder بالا استفاده کنید، میتونید در داخل برنامه تنظیم کنید که تعداد اتصالات همزمان حتی تا 200-300 هم برسه (بالاتر توصیه نمیشه)...
همچنین به نظرم با پولی که برای 2Mbps صبانت میدید، شرکتای دیگه گزینه های بهتری هستن...!
چه ربطی داره؟؟؟نقل قول:
من قبلا با 128 شبانه تک فایل میزدم دانلود سرعتن 70-80 بود الان گند شده سرعت ها...
حالا این سرور های opera چی هست؟یه توضیحی میدی...
چیزی که مشخصه اینه که صبانت کمبود پهنای باند داره؛ در ساعات شبانه وضعیت یوزرهای صبانت همچون فرهنگ فرومایه ی داخل خیابان ها و جامعه ماست که هر کسی بیشتر زور داشته باشد و بتواند از دیگر جلو بزند، برنده است...
این درحالیست که هرچقدر شما به شبکه ای که بهش وصلید فشار بیارید برای افزایش سرعت، مساوی هست با کاهش سرعت حداقل 7-8 یوزر دیگه...
کسی درباره "قبلاً" حرف نمیزنه.نقل قول:
من هم تهران رو میگم؛ وگرنه مثلاً توی مشهد مثل اینکه 128 ـهاشون کاهش سرعت نداشتن.
در تهران، الان 2 سالی هست که سرویس های 128 در اکانت روزانه، سرعت دانلودشون ابتدا 220KBps هست و پس از حدود 6-7 مگابایت به سرعت فیکس (قبلاً 70KBps و الان) 30KBps کاهش میابه؛ این سیستم طبق گفته صبانت برای افزایش سرعت لود شدن صفحات وب بوده و هست و هدفش ارائه سرعت دانلود 220KBps به یوزرهای 128 در اکانت روزانه نبوده و نیست. (تا حدود 2 سال پیش، سرعت سرویس 128 صبانت، فیکس روی 120KBps بود که بعد از یه زمانی که پورت های تمام یوزرا به 2Mbps ارتقاء یافت، این مقدار رفت روی 220KBps)...
"قبلا" اکانت شبانه جدا بود و در این اکانت، همه مساوی بودند.
ولی "الان" که اکانت شبانه ای وجود ندارد، دارندگان 128 (حداقل در تهران و بسیاری دیگر از مراکز)، سیستم حاکم بر روزهایشان، در شب هایشان نیز حاکم است.
Opera هم منظورم وبسایت و شرکت معظم Opera Software در opera.com است؛ هر لینکی از opera.com و وبسایت های تابعه.
Opera Software دارای برخی از قدرتمندترین شبکه ها و سرورها در جهان است که به طور رایگان در اختیار عموم هستن.