یکی تعرفه هارو بزاره:13:نقل قول:
Printable View
یکی تعرفه هارو بزاره:13:نقل قول:
ظاهرا شاتل ساکس را ازاد کرده مبین نت هنوز ازاد نکرده؟
عزیز یه نگاهی به نظرات بالا میکردی میفهمیدی که مبین نت مفت هم خوب نیست الان ورداشته همه ی پورت هارو بسته برو شاتل بگیر منم میخوام بگیرم تا چند روز آیندهنقل قول:
بچه ها از برنامه ی t o r هم میتونید استفاده کنید. یک برنامه ی رایگان و اپن سورس سا ک س هست و درسته که اونم مثل همه ی روشها در چند روز اخیر قطع و وصل داره ولی حداقل رایگانه و وقتی که وصل بشه سرعت رو کاهش نمیشه. میتونید با سرچ در گوگل پیداش کنید.
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
نه هنوز ، در مبین هیچ چیزی قطعی نیست. یک ساعت وصله یک ساعت قطعه.نقل قول:
سلام
علیرضا لطفا یک تست از 2مگ با سرور تهران بگیر بزار .
اینم مال خودم: سرویس 1مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = 130 کیلو بایت در ثانیه
تعرفه های جدیدنقل قول:
ولی تو سایتش هنوز نزاشته ولی اگه تلفنی بهشون بگید باید فعال کنند
2 مگ با محدودیت 2 گیگ بیشتر ندارن ؟
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
1- پینگت چنده به سایت گوگل؟نقل قول:
2- سرعت دانلودت؟
ظرف مدت کوتاهی بیش از دویست مگابایت از پهنای باندم وایمکس مبین نت ام مصرف شده است (مودم مدت هفت ساعت روشن بوده است ولی تبادل اطلاعات نبوده فقط سایت گوگل و جیمیل یعنی کامپیوتر و مودم روشن بودند ولی جز چند مورد جست و جوی اینترنتی استفاده ای از اینترنت نکرده ام ولی دویست مگابایت مصرف شده است، آیا امکان حک شدن خط وایمکس من وجود دارد؟ در سایت مبین نت هر چه گشتم موردی نیافتم که بتواند یک لیست کامل نشان دهد که در چه ساعتها و روزهایی چند مگ مصرف کرده ام ، از کجا می توانم لیست میزان مصرف پهنای باند به تفکیک روزانه را دریافت کنم؟ که متوجه شوم هر روز چند مگابایت مصرف پهنای باندم بوده است.
از داخل سیستمت حتما یه برنامه ازش استفاده کردهنقل قول:
از بد افزار بگی
تا
برنامه ای خودشو به روز رسانی کرده .