حسین جون کدوم شهری که اینقدر گیر هستن؟؟!نقل قول:
Printable View
حسین جون کدوم شهری که اینقدر گیر هستن؟؟!نقل قول:
نه شما مطمئن باشید هیچ کدوم از نامه ها بررسی نمیشن . میرن قسمت بایگانی و فقط در قرارد داد ذکر میشه این شخص به مدت فلان ماه اجازه ی دسترسی به اینترنت 512 رو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس خوشبحاله خودم.:26:
من موقعی که میخواستم سرویس 512 بگیرم این نامه خود شاتل را بردم دانشگاه هر کاری کردم مهر و امضاء نکردن.
آخر سر مجبور شدم یک گواهی اشتغال به تحصیل ببرم.
رفتم شرکت شاتل قبول نکرد.
اینقدر با این دختره حرف زدم گفتم احتیاج دارم به 512 و... که بیچاره دلش سوخت و خر شد گفت من برات توی قرار داد میزنم 128 دو روز 128 استفاده کن. بعد از 2 روز بیا تفاوت قیمت را بده خودم برات 512 میکنم.
دمش گرم انجام هم داد.:46:
الان هم قرار دادی که دارم 128 هست اما سرویسم 512 هست و همشه فاکتور 512 هم برای ارسال میشه.
نه نامه ای پیش شاتل دارم که بخواد تاریخ انقضاش تمام بشه نه چیزی ج ع ل کردم.:31:
کلا میخواستم بگم که همه این ها دست خودشونه.هر کاری بخواهند میتونن انجام بدهند.
این مسخره بازی ها را هم فقط برای اذیت کردن کاربرها انجام میدهند.
خونمون تهرانه.نقل قول:
نقل قول:ممنون از همه دوستان،نقل قول:
چي بگم. :13: قراره يکي از دوستام نامه شرکتو برام مهر بزنه ببينم اگه با اون نشد يه فکر ديگهاي ميکنم.
موقعه ثبت نام اون خانومي که واسه من تلفني ثبت نام ميکرد گفته بود مدارکو بيار 512 کنم. فعلاً ماه اول 128 بگير.
اون اولا توي ماي شاتل ميرفتم مينوشت "نماينده فروش شما در شاتل .... " ولي الان مينويسه "گروه پشتیبانی فروش شما در شاتل ، گروه شاتل تهران است." ولي هنوز اسمش تو فاکتورم هستش.
اولا (6-7 ماه پيش) ايميلمو جواب ميداد الان يه چند روزه ايميل زدم جواب نداده. يعني رفته؟
سلام دوستان شاتلی گل!
من eco-128 سه ماهه دارم و دورم فکر کنم 24تیر تموم بشه!من میخوام دوره جدیدم از اول تیر شروع بشه،باید الان اقدام کنم با واحد فروش تماس بگیرم یا همون موقع؟بعدش در آرزوی eco-512 هستیم و شاتلم که گیره!نه دانشجوییم فعلا!ببینم قضیه نامه چجوریه از شرکت گرفتن؟فقط مهر شرکت باشه کافیه؟یعنی یه نامه با سربرگ شرکت و تقاضا و مهر و امضا؟
نقل قول:
من فکر کنم نمایندگی شاتل تو اصفهان از همه جا رله تر هستش:27: به من که خیلی گیر دادن:21:
سلام.
من 512 دارم می خوام ببینم چقدر از محدودیتم مونده باید چیکار کنم؟
بچه ها من خیلی وقته شب دانلود نکردم
سرعت شب مثل قبل شده الان یا نه هنوز؟
من eco -512 دارم
به منم گیر ندادند رفتم دانشگاه گفتم گواهی میخوام برای اریا رسانه تدبیر اصلا نپرسید این کی گفتی چی هست خوردنیه پوشیدنیه :31:بعدشم گواهیم بدون عکس شد دوباره فردا رفتم یکی دیگه گرفتم فقط عیبش اینه که تا اخر برج 6 اعتبار دارد چون دیگه فارغ التحصیل میشمنقل قول:
دوستان بعد از برج 6 شاتل میگد تمدید کنم یا دیگه خبری نیست کاریم ندارند