یعنی 10گیگ تا حالا استفاده کردم؟ سرویس من 5گیگ هست!نقل قول:
سبزه منظورم آبیه بود .دی:
Printable View
یعنی 10گیگ تا حالا استفاده کردم؟ سرویس من 5گیگ هست!نقل قول:
اون حجمیه که کلن از وقتی که نتت وصل شده خریدی... قرمزه هم حجمیه که کلن از موقعی که نتت وصل شده استفاده کردی...نقل قول:
512 نامحدود آسیاتک با اشتراک 1 به 4 چطوره؟سرعت دانلود؟پینگ؟محدودیت حجم دانلود داره؟
رفتم نمایندگی آسیاتک تو شهرمون.با سرعت 128(میگفت 3 ماهه مجانی هست)تست زدم پینگ بین 500-600-سرعت افتضاح
دوستان از دوباره آسیاتک به پیک داغونی رسیده دوباره. پینگ من از 400 پایینتر نمیاد و سرعتم هم از 50 بالاتر نمیره.
البته شاتل هم که داریم همینجور شده، یعنی بخاطر زلزله و مسائل پیش اومده بازم گیر دادن به اینترنت؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید آخه این چه مسخره بازی هست ..
من از ساعت 1 تا 9 اینترنت مثلا رایگان دارم اما سرعت به حدی افت میکنه که فقط میشه باهاش چت کرد اونهم نوشتاری ، نه صوتی و تصویری ... حالا زنگ زدم میگم آقا ما اینترنت رایگان شما رو نخواستیم لطفا برش دارید برای من .. میگه رو سرور تعریف شده و نمیشه برای شما برداشت .. این آخه یعنی چی ؟؟؟
عملا از ساعت 1 تا 9 من اینترنت ندارم ... شبانه به درد کسانی میخوره که سرعت یک مگ و دو مگ دارن و وقتی سرعتشون کم بشه میشه 128 .. نه من که خودم 128 دارم .. اینترنت شبانه برای من یعنی قطع اینترنت ، یعنی یک چیزی بدتر از دیال آپ ...
لطفا راهنمایی کنید چطور میشه کاری کنم که رایگان رو برای من حذف کنن ؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم بشه چون خودش اتوماتیک تنظیم میشه واسه همه البته نمیدونم شما کانکشن bridg بساز کانکت شو ببین ساعت 12.50 قطع میشه یا نه اگر قطع نشد که با همون سرعت معمولی استفاده میشهنقل قول:
دوست عزیز چند ماهی میشه شابنه سرویس های 1 مگ و 2مگ از 80 بالاتر نمیره سرعتش ! من بخاطر همین این دفعه نامحدود 256 شارژ کردم تا دفعه بعد دیگه کلن از آسیاتک برم! فکر نکنم راهی وجود داشته باشه شبانه رو حذف کنن همونطور که طرف گفته واسه همه یکسانه...نقل قول:
عملا از ساعت 1 تا 9 من اینترنت ندارم ... شبانه به درد کسانی میخوره که سرعت یک مگ و دو مگ دارن و وقتی سرعتشون کم بشه میشه 128 .. نه من که خودم 128 دارم .. اینترنت شبانه برای من یعنی قطع اینترنت ، یعنی یک چیزی بدتر از دیال آپ ...
لطفا راهنمایی کنید چطور میشه کاری کنم که رایگان رو برای من حذف کنن ؟؟؟؟؟؟
مثلا دیشب قبل از ساعت 1 قطع نشد ( عجیب بود که این اتفاق نیفتاد ) اما باز هم سرعت کم شد و دیال آپ شد
به من میگه نامحدود بگیر که سرعت شبانت کم نشه .. اما اونوقت دیگه سرعت روزانت اینجوری نیست و سرعت روزانه و شبانت واقعی میشه !!
حساب بکنید یک شبانه روز یعنی 24 ساعت .. بعد اونوقت 8 ساعت از این مدت ، اینترنت من عملا قطعه و فقط میشه یا چند بار تکرار ، یاهو مسنجر رو باز کنی .. یعنی یک سوم شبانه روز من اینترنت ندارم .. در حالی که دارم 25 تومن هزینه ی ماهیانه میدم و هر چی هم دانلود میکنم از حجمم کم میشه... !!! خدایی این انصافه ؟!
من دیشب زنگ زدم گفتم ساعت 1 چرا قطع نشد گفت دیگه قطع نمی شه اوتوماتیک میره رو رایگان