سلام
من یه هارد اکسترنال سیگیت خریدم 2 روزه بعد warning
reallocated event count و reallocated sector count میده(البته موقع فرمت FAT32 کردن چون زیاد زمان میبرد کنسل کردم وسط فرمت کردن)
حالا رفع میشه نرم افزاری یا باید بدم گارانتی؟
Printable View
سلام
من یه هارد اکسترنال سیگیت خریدم 2 روزه بعد warning
reallocated event count و reallocated sector count میده(البته موقع فرمت FAT32 کردن چون زیاد زمان میبرد کنسل کردم وسط فرمت کردن)
حالا رفع میشه نرم افزاری یا باید بدم گارانتی؟
بله دستم رو که روش نگه میدارم موتورش میلرزهنقل قول:
اگه روی یک سیستم دیگه هم همینطوری باشه میتونه از کابل یا فریم ویر یا برد هارد باشهنقل قول:
ببینید با نرم افزار find and mount میتونید هارد رو ببینید ؟ اگه دیدید به من بگین تا روش کارشو بهتون بگم
relocated sector معمولا نرم افزاری قابل حل نیست بهتره بدید به گارانتینقل قول:
کدوم یک از نرم افزار ها را پیشنهاد می کنید؟!نقل قول:
عرض کردم نرم افزاری قابل حل نیست ولی اگه با فرمت سطح پایین و آپدیت فریم ویر درست نشد باید ببرید بیرون برای تعمیرنقل قول:
نقل قول:کدوم یک از نرم افزار ها را پیشنهاد می کنید؟!نقل قول:
pc tools file recovery و power data recoveryنقل قول:
سلام من یه هارد 500 گیگ wd دارم یو اس بی 3 هارد من کلا یه درایو داره. داخل این درایو چند تا فولدر فرعی با حجم کمه و یه فولدر اصلی با حجم 465 گیگ ولی چند وقتیه که فولدر اصلی هارد قفل کرده وباز نمیشه فقط فولدر اصلی. وقتی روش کلیک میکنم این ارور میده :
Location is not available
L:\games is not accessible
The file or directory is corrupted and unreadable
تو رو خدا یکی کمکم کنه . با تشکر
یک اسکن ویروس بکنید هارد رو درست نشد ببینید از طریق سیف مود یا از طریق run میتونید فولدر رو باز کنید اگه نشد میتونید اطلاعاتشو ریکاوری کنید و هارد رو فرمت کنید و دوباره اطلاعات رو بریزید روشنقل قول: