با سلامنقل قول:
البته بي تاثير نيست كار با ويندوز و نرم افزار
خيلي جزيي هست تغييرات
موفق باشيد.
Printable View
با سلامنقل قول:
البته بي تاثير نيست كار با ويندوز و نرم افزار
خيلي جزيي هست تغييرات
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
لحنتون درست نیست دوست گرامی.
وقتی انجمن به اون جامعیت وجود داره دیگه چه نیازی هست بیایم این تاپیک رو الکی شلوغ کنیم و اطلاعات محدودی رو در اختیار شما قرار بدیم ؟
فکر نکنم راهی وجود داشته باشه . وقتی فلش رو به سیستم دیگه ای وصل میکنید ، ویندوز بر اساس تنظیمات اون سیستم حالت نمایش رو نشون میده.نقل قول:
موفق باشید :40:
سلام دوستان
بنده خوساتم ببینم تو 7 میتونم کاری بکنم که کلید backspace به جای این که به فولدر قبلی باز شده برگرده ،مثل xp به فولدر بالاتر برگرده؟
یه دنیا ممنون
کسی نیست جواب مارم بده 2 صفحه قبل
شما میتونید از نرم افزار tuneup utility استفاده کنیدنقل قول:
آقا یکی از دوستانم نمیدونم با سیستمش چی کار کرده !!!! :31: الان وقتی که سیستم بالا میاد فقط و فقط صفحه دسکتاپ هست رو سیستمش نه تسکبار ویندوز و نه آیکونها !!!!! هیچی !!!!!
چه بلایی سر ویندوزش اومده ؟ چی کار باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با عرض سلام من سرویس پک 3 دارم مشکلی برام پیش اومده .زمینه تمام نوشته های زیر آیکونهای روی دستکاپ آبی شده .درسرویس پک 2 میتونستم درستش کنم ولی آلآن جواب نمیده .ممکنه راهنمایی بفرمایید؟ متشکرم
چند روش برای از بین بردن آبی شدن آیکون های دسکتاپنقل قول:
1- ابتدا چک کنيد آيکونهاي دسکتاپ قفل نباشد. بدين منظور بر روي دسکتاپ کليک راست نموده و در قسمت Arrange icons دقت نمائيد تيک گزينه Lock web items نخورده باشد اگر چنين است تيک را برداريد.
2- بر روي دسکتاپ کليک راست نموده ، گزينه Properties را انتخاب نموده سپس به تب Desktop رفته پس از انتخاب Customize desktop تب Web را انتخاب کرده آنگاه دقت کنيد هيچ گزينه اي غير از My current home page درون کادر Web page نباشد، اگر چنين است آن را حذف کنيد.
3- روشهاي قبلي مقدماتي بود اما روش اصلي چنين است:
روي My computer کليک راست نموده و گزينه Properties را انتخاب نمائيد از آنجا به تب Advanced رفته و در قسمت Performance به گزينه Settings رفته و گزينه دوم يعني Adjust for best appearance را انتخاب کرده و OK نمائيد. اگر جواب نداد، گزينه هاي بعدي را انتخاب کنيد. اگر درست نشد در پایین گزینه Use Drop Shadows for Icon Labels on the Desktop را تیک دار کنید.
4- اگر هیچکدام از روشهای بالا جواب نداد ممکن است وجود این کادر دور آیکونهای دسکتاپ بخاطر وجود تنظیم خاصی در رجیستری باشد ( که توسط ویروسها یا نرم افزارهای دیگری ایجاد شده باشد )
به مسیر
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer
در رجیستری رفته و در آن متغیر ForceActiveDesktopOn را بیابید و مقدار آن را از 0 به مقدار 1 تغییر دهید . ( برای اجرای رجیستری بایستی دستور Regedit را در کادر Run اجرا کنید ).
نقل قول:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4619362&postcount=20
شاید Explorer.exe تو پوشه ویندوز نیست! یکی دو تا ویندوز داشت اون یکی تو پوشه ویندوز Explorer.exe نداشت و هیچی نمیاورد من کپیش کردم از اون پوشه ویندوز به این پوشه ویندوز درست شد. :20::31:نقل قول: