نه منظورم ابنه كه يه كنسول كه نميتونه بد و خيلي ضعيف باشه---فن هاي اونيكي كنسولم ميتونستن به گزينه متوسط راي بدن---متوسط تقريبا همون ضعيفه---نقل قول:
Printable View
نه منظورم ابنه كه يه كنسول كه نميتونه بد و خيلي ضعيف باشه---فن هاي اونيكي كنسولم ميتونستن به گزينه متوسط راي بدن---متوسط تقريبا همون ضعيفه---نقل قول:
به نظر من اينكارو نكن!!!بعدا پشيمون ميشي!!!فكرشو كن پلي 3 بخواد يه بازي انحصاري خيلي خوب بده اونوقت چيكار ميكني؟؟؟نكنه دو تا كنسول داري؟نقل قول:
داداش انحصاری خیلی خوب چیه ؟ یه خبرایی پیچیده که سونی میخواد GTA رو انحصاری کنه . مایکروسافت هم بیوشاک رو .
درسته دوست عزیز. منظورم از ضرر ، نسبت به قیمت واقعی PS3 دسته دو هست. نه ُPS3 نو.نقل قول:
الانشم که دارمش خیلی از بازیهای انحصاریو بازی نکردم. ولی کنسولی که ضعف داشته باشه رو نمیتونم تحمل کنم. منظورم همون ضعف گرافیکی بازی هاش نسبت به Xbox360 هست. حالا kinect جای خود دارد:31::10:نقل قول:
نه همین یک کنسول رو دارم
فکر نمی کنم بازی که قبلاً Release شده بیاد انحصاری بشهنقل قول:
برای استفاده از PSN هیشه باید اخرین Firmware سونی رو نصب داشته باشید. با دانلود نسخه 3.6 کلاً دیگه نمیتونید هکش کنید. ( حداقل قعلاً )نقل قول:
هر Firmware ی هم حدوداً 150 تا 170 Mb حجم داره.
3.61 فعلاً اخریش هست. و باید حتماً اینو دانلود و نصب کنبد تا بتونید به PSN وصل شید
من میریزم ولی نشون نمیده وقتی میرم روی install میگه تمی وجود نداره........:19:نقل قول:
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
داداش خبرای خوبی از بازیهای انحصاری سونی به گوش میرسه.شما یه جوری میگی ضعف انگار اصلا بازیا قابل اجرا نیست.نقل قول:
فقط یک سری بازیاها در بعضی جاها افت فریم داره این ضعفی نیست که آدم نتونه تحمل کنه.
منم دوست دارم این افت فریم رو نداشته باشم اما وقتی فکرشو میکنم دیگه نمیتونم با کارکتر کریتوس بازی کنم و انحصاریا هایی که قراره برا پلی 3 بیاد باید فقط حسرت بکشم و تعریف از این و اون بشنوم هیچ وقت این کارو نمیکنم
تازه بهم امید هم میده این انحصاریا.که اگه من توی بازی Pes 2011 توی یه صحنه ی بعد گل 5 ثانیه ای که بازیکنا میفتن رو هم افت فریم دارم و ایکس باکی نداره عوضش من توی هاردم خدای جنگ 3 رو دارم که دنیا نداره:46:
اگه من توی بازی اساسینز یه قسمت هایی که جمعیت شهر زیاده افت فریم دارم و ایکس باکس نداره عوضش من کارگردان یه فیلم سینماییم به اسم باران سنگین که همکارام فقط همجنس خودمن(پلی 3)
اگه توی بازی مورتال کمبت برا بعضی از فاتالیتی ها افت فریم دارم و ایکس باکس نداره عوضش یه سری بازیه ناب و دسته اول انحصاری در انتظارمه که همه ی اینارو فراموش میکنم
امیدوارم مثال هامو متوجه شده باشی حالا خود دانی
در ضمن درباره GTA هم بگم من که نشنیدم ولی خوب مگه میشه با پول کاری پیش نره؟
* شما دقیقا تم هارو همینطور که توضیح داده شده ریختی ؟ فرمتش بایدنقل قول:
P3t
باشه .
در مورد gta هم که امکانش خیلی زیاده . اگه یادتون باشهنقل قول:
مایکروسافت برای جلوگیری از انحصاری شدن GTA IV مبلغ هنگفتی به Take-Two پرداخت کرد .
تازیه یه نگا به این لینک بندازین » بازی سنتره ها
اصولا 360 پلتفرم اصلی میشد ولی این بار ps3 شده . خب این خودش این شایعه رو قوت می بخشه .کد:http://www.----------.com/news/2340
نگفتم انحصاري خوبه--منظورم اين بود كه ممكنه يه بازي خوب باشه و سوني انحصاريش كنه---نقل قول:
عمرا یک شرکت آمریکایی اون هم از نوع راک استارش ، بازی هایی که روی سیستم عامل مایکروسافت جون گرفته رو انحصاری نمیکنه ، به خصوص که فروش 360 توی آمریکا بیشتر از فروش Ps3 توی آمریکا هستش .نقل قول:
بعد دست سونی نیست که بخواد انحصاری بکنه یا نکنه !!!!!!!! دست شرکت تولید کننده هست که عمرا این کار رو نمیکنه .
* نه من منظورم این بود که یابزی مثل gta از خوب بهتره .نقل قول:
* میدونم دست سونی نیست ولی پول حلال مشکلاتهنقل قول: