به احتمال زیاد مشکل از ویندوزتون باید باشه ... بهتره یه یار scan و .. بکنید حتما درست میشه ...نقل قول:
Printable View
به احتمال زیاد مشکل از ویندوزتون باید باشه ... بهتره یه یار scan و .. بکنید حتما درست میشه ...نقل قول:
نقل قول:من مشکلم رو با تغییر ویندوز از ویستا به Xp حل کردم...نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان، خواستم ببینم call of duty : world at ware با Geforce 8400GS بالا میاد؟
خودم که گمون نکنم بیاد : دی
نقل قول:
خواستم بگم همین الان با همین سیستم این بازی رو اجرا کردمنقل قول:
PES2009 رو هم در حالت High اجرا کردم
برای حل مشکلی که به کارت صوت گرفته می شه باید مراحل زیر رو دنبال کنید 1) right-click my computer and select properties 2) select the hardware tab 3) go on device manager 4) go to Sound, Video, Game Controllers 5) choose on the list with unimodem Half duplex something like that) and click properties and disable it
سلام من بازی تامب رایدر underworld رو نصب کردم.کرکشم نصب کردم،ولی پیغام wrong disk می ده.
اجرا نمی شه :41:چی کار کنم؟
من در هنگام اجرای tomb raider under world با مشکل زیر روبرو هستم لطفا مرا راهنمایی کنید .ممنون
A fatal error ocurred when playing the game
wrong drm version
ویندوز ما Xp بود عزیز .نقل قول:
راستش مشکلم با DIsable کردن یکی از گزینه های Audio Video game برطرف شد و بازی بالا اومد اما فقط در حد تنظیم کنترل بازی و ... !
موقع Loading مرحله اول هنگ میکنه سیستم و ... !
مجبور شدم هنوز محیط بازی رو ندیده Uninstall کنم .
دنبال UnderCover هم هستم . میترسم اونم مث این باشه !
آقا این بازی رو سیستم ما میاد بالا؟
vga 8400 gs
ram 2g
cpu 2ghz 2hastei
با سلام
و عرض خسته نباشید به همه دوستان خوبم.
من بازی Fallout.3.Full-Rip.Skullptura رو دانلود کردم و همین طوری که میبینید بازی ریپ شده هستش.
بازی رو باز کردم.
وقتی اجرا کردم این فایلهارو خواست که دانلود کردم و اضاف کردم بهش.
xlive.dll
xinput1_3.dll
حالا بعد از این کار این ارور که در تصویر میبینیدو به من میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همه بچها.
نقل قول:
شما منظورت کدوم بازیه tomb raider under world یا call of duty world at war ؟
به هر حال هر دوتاش روی سیستم شما راحت جواب مبده(البته نه در تنظیمات بالا) برو حالشو ببر:46: