دوستان عزیز، تهران سرعت روی ۱۲مگابیت محدود شده؟
Printable View
دوستان عزیز، تهران سرعت روی ۱۲مگابیت محدود شده؟
خیر. مشکلی ندارد.نقل قول:
پهنای باند دکلتون روی 5 مگاهرتز هست شایدنقل قول:
چندین هزار بار تو همین تاپیک گفته شده اگر بسته اینترنت دیگه ای نداشته باشید بسته شبانه و بسته 6 تا 12 ظهر نیم ساعت زودتر تایمش تموم میشهنقل قول:
چه عوضی بازی در اورده ایرانسلا، اینم مسخره بازی جدیدشنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دزد که شاخ و دم نداره عین همین که سیم کارت TD جدا نمیده حتما یک مودم آشغال باید تو پاچه آدم بکنه حالا اگر مودماش درست حسابی بود دل من نمیسوخت من نمیدونم وقتی وای فای مودم خاموشه مودم با کابل لن وصله یعنی چی که CPU مودم یکسره روی 100% هست و به خاطر همین بعضی وقت ها ری استارت میشه مودم , حتی مودم هاش huawei هم نیست حالا اگر huawei بود خیلی بهتر بود دیگه در این حد افتضاح نبود ولی اصلا معلوم نیست ماله کدوم قبرستونی هست من یه Z6000 دارم و یه B5142 جفتشون دائم CPU روی 100 هستنقل قول:
یعنی نامحدود 1 ساعته، 30 دقیقست?نقل قول:
سرعت فورجی ایرانسل از 45 مگابیت رسیده به 12 مگابیت ظاهرا قفل کرده روی این عدد
از اون طرف همراه اول سرعت رو برده روی 70 مگابیت، پس باید دیگه ایرانسل رو انداخت دور، هرچند قلبا راضی نیستم اما چاره ای نیست:n02:
با سلام دوستان گرامی بالاخره اینجا هم منظور روستامونه (استان خوزستان شهرستان هندیجان روستای دهملا بزرگ) هفته پیش پنج شنبه 21 اردیبهشت ایراندق تری جی شد ولی سرعتش زیاد جالب نیست گاهی صبح ها سرعت دانلود با آی دی ام به یک و نیم مگا بایت میرسه ولی بیشتر مواقع میاد زیر صد کیلو بایت دلمون خوشه روستامون تری جی شده تا قبل اینکه روستامون تری جی بشه مودم گذاشته بودم بالای پشت بوم از دکلهای اطراف سیگنال تری جی میگفرتم با اینکه دو خط آنتن بیشتر نداشت ولی سرعت بیشتر مواقع عالی بود حالا چکار کنیم سرعتمون درست بشه
چرا داخل اتاقها تری جی ایرانسل دو خط یا سه خط آنتن بیشتر نداره ولی تو جی فوله و سیگنال تری جی اونقدری قوی نیست که داخل اتاق هم فول باشه
در ضمن چجوری متوجه بشم دکل یا همون سیگنال موبایل روی چه باند فرکانسیه
سوال آخر آیا میتونم همزمان بسته اینترنت یک ماهه پنج گیگ صبح تا ظهر و بسته 24 ساعته یکماهه فعال کنم و آیا صبح تا ظهر از بسته پنج گیگ استفادهمیکنه و بقیه اوقات از بسته 24 ساعته؟؟
سلامنقل قول:
شما میتونی با پشتیباتی ایرانسل تماس بگیرید مشکل گزارش کنید، هر چند جواب اونا اینه که در منطقه شما در حال توسعه و پیگیری هستیم!
در مورد سرعتتون زمان میبره تا به حد ایده ال برسه چون تازه راه اندازی کردن تا جاهای دیگه راه اندازی نکنن بر نمیگردن منطقه شما تقویت کنن، در مجموع سیاستشون اینه که بگن در تمام نقاط پوشش داریم یعنی دنبال کمیت هستن تا کیفیت، در مورد اینکه سرعت صبح ها اونم با دانلود منیجر بالاست گاهی بخاطر یوزر زیاد و پهنای باند کم هستش.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر بسته دیگه ای نداشته باشید 3 ساعته حدودا 2 ساعت و نیمه و 2 ساعته حدودا 1 ساعت و 40 دقیقه و یک ساعته هم 50 دقیقه بودهنقل قول:
یعنی باید بگم ______________________ (دیگه به خاطر بسته شدن اکانتم اینجا مجبورم خط بکشم دیگه ..... خودتون بهتر متوجهید)نقل قول:
من چنین مشکلی ندارم. فقط بسته 6-12 مشکل نیم ساعتو داره.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
خوب عزیز الان منظورت چیه که پست منو نقل قول کردی میگی همچین مشکلی نداری ؟ خوش به حالت که نداری !!!! من اگر بسته نداشته باشم همچین مشکلی دارم و همچنین میتونید زحمت بکشید همین تاپیک رو سرچ کنید ببینید بسیار هستند کسانی دیگه که همچین مشکلی هم دارن وقتی بسته دیگه ندارن همین دوستمون هم نمونه آخریش که اعلام کردند برای بعضی ها هم یه مقدار شارژ جواب میده و میشه دانلود کرد تا آخر بستهنقل قول:
پست منم دیگه نقل قول نفرمایید بیزحمت واسه اسپم دادن!!!
شما گفتی مشکل داری من گفتم ندارم تا کاربرا بدونن سراسری نیست. مشکل اصلی تو بسته 6-12 هست. اسپم به مطلب نامربوط میگن جهت اطلاع. شما ظاهرا اعصاب نداری، به بزرگی خودتون ببخشید پستتون کوت شد :))نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام
کسی هست که توی شرکت ایرانسل یا نمایندگی ایرانسل کار کنه؟
یه شماره ایرانسل دارم
شارژ میکنیم ولی تو مای ایرانسل نشون نمیده ، در نتیجه بسته هم نمیشه خرید !
راه حل چیست آیا ؟
دیروز یه جایی رو دیدم داشتن خیابون رو میکندن پرسیدم جای چی هست؟ گفتن فیبر نوری، گفت دارن تمام دکل های ایرانسل رو به فیبر نوری متصل میکنن
تایید میشه. من برای بسته های شبانه هیچ مشکلی ندارم دقیقا تا ثانیه آخر دانلود میکنم. ولی بسته 6 تا 12 ظهر ساعت 11:30 تا 12 عملا نمیشه دانلود کرد و اینترنت قطع و وصل میشه که با تغییر طرح کنترل مصرف آزاد مشکل حل میشه و تا ساعت 12 میشه دانلود کرد پس این مشکل از طرح کنترل مصرف آزاد هست نه بسته.نقل قول:
سرعت اینترنت چطوره ؟
برای من که له شده
دم به ثانیه قطع میشه
برای منم سرعت داغون...
دیشب هم سرعت خوب نبود
دوستان با چه برنامه میشه پهنای باند دکل و بقیه مشخصات رو چک کرد ؟ با چه برنامه ای میشه انتخاب کرد گوشی به کدوم دکل متصل بشه ؟
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
دوستان لطفا لیست تعرفه های ایرانسل رو بهم بدین
نقل قول:تایید میشه، بخصوص شب تعطیلی هست و روزهای حساس هم هستنقل قول:
من نمیدونم چرا تاپاتاک مسدود کردن حالا ایرانسل یا زیر ساخت یا شورای فضای مجازی یا هر نادانی در کل علتشو اگر میفهمیدیم خوب بود!
جای ما شمال شرق مشهد سیگنال تقویت شده
تست ساعت 5 صبح جمعه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم e3372 بهترین نقطه خونه
بهترین سرعتی که تابحال دیدم!
برای اولین بار انتن پر بود!البته دوثانیه بعد دوباره یه خونه کم شد...
سلام
من تاحالا 4.5G را توی اصفهان ندیدم با ایرانسل . آیا تنظیمات خاصی باید توی موبایل بزنم ؟
Nexus 5X هست موبایلم :n27:
دوستان من وقتي پروفايل ايرانسل رو روي گوشيم ايفون 7پلاس نصب ميكنم نصب ميشه ولي تيك سبز رو نميزنه كه بنويسه verified . ماله من با قرمز مينويسه not veirfied .مشكل خاصي هست؟
بله تحریمنقل قول:
اپل به صورت قانونی کلا سرویس نمیده به ایران
ولی فکر نکنم مانع کارکرد پلاس بشه، فقط اطلاع میده مورد تایید اپل نیست.نقل قول:
منطقه ما ایرانسل قطع کردن بدون یک خط انتن!!!
آنتن فول هستش. اصولا +H باید رو چه سرعتی دانلود کنه>؟نقل قول:
عزیز منظور ایشون از پلاس iphone 7 plus بود یعنی مدل گوشیشون نه 4.5G , ضمن این که توی گوشی های اپل یکی درمیون پلاس ایرانسل کار نمیکنه ولی ظاهرا سری 7 به بعد اوکی شده اما سری 6 چیزی که من از چند نفر پرسیدم برای یکی کار میکرد برای یکی نهنقل قول:
حداکثر سرعت HSPA+ یا همون H+ حدود 20 مگابایت بر ثانیه هست . حالا شما حساب کن خیلی از دوستان با 4G چنین سرعتی ندارند .نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زمانی که از اینترنت 3G و H+ استفاده میکردم حداکثر سرعت دانلودم 2 مگابایت برثانیه بود . (منطقه به منطقه سرعت فرق میکنه)
۲۰ مگابیت؛ عزیز دلم، نه ۲۰ مگابایتنقل قول:
۲۰ مگابایت مال ۴جی اونم به زور.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته های اینترنتی ایرانسل به صورت کارت فیزیکی هم وارد بازار شد:n04:
دیگه یکی میره مغازه میگه بسته اینترنتی میخوام نیازی نیست کلی براش توضیح بدن که باید شارژ بخری و خطتو شارژ کنی و بعد کد بسته رو بزنی.مثل کارت شارژ رمز وارد میشه و بسته فعال میشه
یاد کارت اینترنت دیال آپ های قدیم افتادم.
من تهران و سمت صادقیه هستم. امروز سرعت دانلود رسید به 100k :n29: واقعا مسخرس. نمیدونم چرا اینطوری هستنقل قول:
البته قیمتش در فروشگاها ممکنه گرون تر باشه و قیمت روی کارت رو حساب نمی کنن....مث شارژ که معمولا 200تومن می کشن روش!!!نقل قول:
واینکه قیمت فروش نباید بالاتر از خرید انلاین باشه
اگه بخواهیم در حالت عادی بسته بخریم مثلا بسته 13تومانی.باید 13 تومن شارژ داشته باشم که 9 درصد مالیات ازش کم شده.یعنی حدود 14170 برامون تموم شده.حالا اگه کارت بسته اینترنتی رو که روش 13000 تومن خورده رو 13500 بخریم باز هم حدود 670 تومن به نفعمون هست