پس تو ارتش اگه کارت سبز داشته باشیم 20 روزه اموزشیمون؟؟نقل قول:
Printable View
پس تو ارتش اگه کارت سبز داشته باشیم 20 روزه اموزشیمون؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش از 02 بیشتر تعریف کن ! چه امکاناتی داره ،محیط اش چطوره ؟ برخوردها چطوره ؟
من 10 روز دیگه اونجام واسه اموزشی :n01:
واسه 1 اردیبهشت کسی میدونه نیروی دریایی حسن رود(انزلی) نیرو گرفته یا نه؟؟؟
دوستی یا اقوامی اونجا کد خورده باشه چون من شنیدم اردیبهشت نگرفته اصلا نمیدونم درسته یا نه!!
من متولد نیمه اوا 76 هستم و امسال کنکور دارم ایا میتونم پشت کنکور بمونم یا باید برم سربازی؟؟؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
شما كه ديروز اعزام شدي مگر نگرتون نداشتن؟ چطوري امروز اومدي اينترنت پست گذاشتي؟نقل قول:
لباس مباس دادن گفتن برید شنبه باز میکونیم :n09::n02: (((( 1000 اومین پستم هم مبارک باشه !!! ))))نقل قول:
پادگان جديد كجا هست؟ همون اراك؟نقل قول:
1000 رومين پستت هم مبارك
سلام به همه دوستان عزیز
دوستان من پانزده اسفند مدارک سربازی رو فرستادم تاریخ اعزامم هم 1/4 هستش.
من همون موقع (پانزده اسفند) برای امریه هم اقدام کردم. میخاستم بدونم چطور بفهمم با امریم موافقت شده؟ باید تا اومدن برگه سفید صبر کنم؟ راهی هست که زودتر بفهمم؟
با تشکر از همه عزیزان:n40:
درودنقل قول:
دوست عزیز اگر این مطلب رو نخوندی بخون تقریبا میفهمی داستان چی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تهران هه ، شور آباد ( بعد از کهریزک ) اخر 60 متری شهرک صنعتی پادگان بزرگی هم هست تو ویکی مپیا مشخصش کردم سرچ کنی میادنقل قول:
نه تهران هه ، شور آباد ( بعد از کهریزک ) اخر 60 متری شهرک صنعتی پادگان بزرگی هم هست تو ویکی مپیا مشخصش کردم سرچ کنی میادنقل قول:
افتادی پادگان شهر ما تو این فصل میبرنتون رو به روی پادگان گیاه بکنن باور کن جدی میگم میبرنتون تا ظهر باید گیاهو علف هرز بکنین تا دلتون بخواد داره کار یه رو دو روز نیست ولی کلا پادگان بدی نیستنقل قول:
بعدشم که 90 درصد میوفتی مرزبانی
سلام به دوست المانی خودمنقل قول:
پسرخالم تیر ماه سال پیش اونجا بود 62 روز اموزشی داشت پدرشونو دراوردن خدایی برگشت نمیشناختیمش حتما قفل ببر با خودت خوب غارت میکنن اونجا کلا خیلی سخت گرفته بودن بهشون و اکثر کسایی که میرن کرمان امریه هستن
کسی نبود به ما بگه پدافند هوایی همدان چجور جاییه ؟؟؟؟؟
یارو دقیق نشنیدم گفت کد چهارصدو خورده ای جدیده فک کنم و اضافه نشده به صفحه اول
اخه الان میگن پایگاه شکاری نوژه شده دو بخش و پدافند هواییش جدا شده اونم یه پادگان مجزا شده چون به من گفتن افتادی پدافند هوایی ارتش همدان
دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم بگن لیسانس هستم
نامه معاینه رسید، باید چهارشنبه برم اهواز برای معاینه پزشکی...
دعا کنید معاف بشم :n40:
یه دو سه تا نکتهای که در رابطه با دوران آموزشی که تو ذهنمه بگم که البته در رابطه با پادگان که خودم بودم مصداق بیشتری داره شاید برای دیگر دوستان تفاوت داشته باشه. در ضمن من یه هفتهام مونده که تموم کنم این دوره رو.
آموزشی در کل از اون چیزی که من در نظر داشتم 10 برابر آسونتر بوده، یعنی از وقتی رسیدیم پادگان با احترام باهامون برخورد کردند و فقط یکبار دویدیم و دو سه باری بشین پاشو داشتیم، یک چیز هم بگم در رابطه با پادگان نمیشه نظر داد و فقط در رابطه با گردان و مخصوصا گروهان خودتون باید نظر داد چراکه احتمال داره گروهانی فرماندش خیلی سخت بگیره و گروهانی خیلی آسون. من گردانهای دیگر رو هم دیدم که لیسانس نیستن و براشون نسبت به ما سختتر میگیرن ولی همونجوری که گقتم دوران خوبیه و آسون هرچند هستند بعضیا که له له میزنن که این دوران تموم بشه ولی من اگه 3 4 ماه هم آموزشی بود میرفتم، کسی کاری باهامون نداره که.
در مورد بردن وسایل چون پادگانها فرق داره نمیتونم نظر بدم ولی ما که هیچ چیز اضافی نیاز نداریم و هر چی هم لازم اجباری بود تو بوفه پادگان بوفه بود ولی وسایلی که تو پست اول گفتن ببریم که اگه ببریم فقط راحتتر میشیم من خودم هفته اول که مرخصی اومدم دیگه هیچ چیزی با خودم نبردم.من دوتا قفل خریدم که اصلا نیاز نشد، حتی کتاب هم فکر میکردم خیلی بیکاری داریم و حوصله سر میره ولی اصلا وقت نبود، صبحها که کلاس و این حرفها بعد از ظهرها هم که با دوستان بودیم و میگفتیم و میخندیدیم و 1 دقیقه هم وقت نداشتیم که حوصلهمون سر بره. مطمئنا هم تو گروهان 100 150 نفره خودتون کسانی هستند که مثل شما باشند و بشه باهاشون دوستی کرد و این دوران رو خیلی هم آسونتر کرد. فقط مسواک و خمیردندان خودتون و به علت گرما ضد آفتاب و کردم دست و صورت خودتون رو ببرین.
در مورد معاف رزمی هم باز نظر فرمانده گروهان خیلی مهمه، تو گروهان ما از معاف از رزمیها میپرسیدن مشکل رو و به تناسب مشکل معاف نگهبانی و معاف از رژه و ... میکردن و کلا بگم که معاف از رزم یک مزیت بود.
یک نکته خیلی اساسی بگم که اصلا و اصلا و اصلا و ابدا مسئولیت نگیرین، هیچ مسئولیتی. هر چی گفتن بگین من خنگم و احمق و از دستم برنمی آید، هیچچیز اجباری در کار نیست، ماها چون لیسانس هستیم و با قوانین یکم آشناتر هستیم و هم سننمون هم بالاتر رفته با ما زیاد نمیتونن برخورد کنن.یک نکته خیلی اساسیتر هم اینکه اگه آشنا دارین حتما استفاده کنین و فردین بازی در نیارین، من پیش خودم گفتم واسه یه روز دو روز مرخصی چرا باید رو بندازم به کسی ولی نتیجه این شد که فکر کردن من آشنا ندارم و یه کارای دیگر شد که بماند.
چجور جايي هست اين شور اباد؟نقل قول:
بعد از تقسيم كجاها ميندازن؟
یگان ویژه هست ( لباس پلنگی ) تقسیماتش اینطور که من پرسیدم اکثرا توی خود تهران هست ، چون تازه ساخته شده هنوز زیاد مرتب نیست ،همه چیز داره بجز آب که هرروز با تانکر از شهرک صنعتی میارن ولی رفتارشون خیلی خوب بود ، حالا ببینیم شنبه که با لباس نظامی میریم چیکارمون میکنن :n02: البته شما چون لیسانسی ممکنه اینجا نندازنتنقل قول:
بله آموزشی ارتش به این صورت هست. کارت سبزی که دوره 45 روزه رو گذرونده باشین به این صورت هست. بعضی ها فقط 30 روز دوره گزروندن که شامل اون ها نمیشه و اون ها باید آموزشی رو کامل برن.نقل قول:
جای خوبیه باید بری خودت آشنا میشی. بگم بهترین مرکز آموزش ارتش هست اغراق نکردم.نقل قول:
اقا اين نقشه اي كه ميگي كجاست؟ كجا رو بايد سرچ كنم؟نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده...
سلام به همه دوستان عزیز
دوستان من پانزده اسفند مدارک سربازی رو فرستادم تاریخ اعزامم هم 1/4 هستش.
من همون موقع (پانزده اسفند) برای امریه هم اقدام کردم. میخاستم بدونم چطور بفهمم با امریم موافقت شده؟ باید تا اومدن برگه سفید صبر کنم؟ راهی هست که زودتر بفهمم؟مثلا الان بفهمم.
با تشکر از همه عزیزان:n40:
بله می توانید تا امدن برگه سفیذ هم صبر کنید اما توجه کنید که ارگانی که شما برای امریه اقدام کردید خودش اسامی افرادی رو که برای جذب نیاز دارد به سازمان نظام وظیفه می فرستد و سازمان هم در سیستم برای انها امریه را ثبت می کند ، سازمان نظام وظیفه تصمیم گیر نیست که برای امریه فردی توافق کنه یا نه ، چون شاید شناختی در رشته و اهداف ان سازمان نداشته باشد و نمی توانید یک گروه متخصص برای امریه تشکیل یده که مدرک شما را ارزیابی کنند برای همین دلیل این وظیفه را به سازمان ها داده و تنها از انها اسامی افراد را می خواهد شما باید از همان سازمان پیگیر باشید .نقل قول:
آقا خدا خیرت بدهنقل قول:
یعنی اگه سازمان اسم منو برای امریه بفرسته نظام وظیفه دیگه کار تمومه؟ نظام وظیفه مخالفت نمیکنه؟
سلام.
دوستان افرادی که معاف از رزم هستن آیا تو کارت پایان خدمتشون نوشته میشه معاف از رزم؟
نقل قول:محتوای مخفی: لینک
سلام دوستان
من الان 7 ماهه سربازم.
سابقه حمله قلبی و انژیوگرافی دارم.
قبل از خدمت برای معافی اقدام کردم ولی معاف از رزم شدم.
الان دوباره اقدام کردم و بیمارستان قلب ارتش شورا شدم و گفتن پرونده میره شورای عالی.
به نظرتون شورای بیمارستان رای به معافی داده که پرونده داره میره شورای عالی؟
ایــــــــن نـــیـــز بـــگـــذرد
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام
انگار همین دیروز بود دفترچه پست کردم
دو روز پیش خدمتم تموم شد
تو خدمت فقط باید توکل کرد به خدا باقی مسائل درست میشه
یادمه برای پذیرش سپاه خیلی خیلی تلاش کردم و نشد اما یکی اونجا بهم گفت شاید قسمتت چیزه دیگه ای باشه و توی ارتش راحت تر باشی
دقیقا هم همینطور شد،خدمتم به بهترین شکل ممکن گذشت تابستون یک متری کولر و زمستون یک متری بخاری ، نهایت احترام و مرخصی خیلی زیاد با حداقل جنگ اعصاب
نمیگم نداشت ولی خیلی کم بود
چند تا نکته برای کسایی که تازه دارن اعزام میشن:
الکی ذهن خودتون را درگیر نکنید که چرا باید دوسال الاف بشم و عمر داره حروم میشه و . . . کاری هم از دستتون بر میاد ؟ نه ،پس از اصل دایورت استفاده کنید
از اموزشی و دوره کد نهایت استفاده و لذت را ببرید چون واقعا" شیرینه و پر از خاطره چون هیچ مسولیتی ندارید
توی یگان حریم ها را خیلی رعایت کنید با پرسنل کادر و سربازای صفر
احترام احترام احترام مسلما" اگه احترام بگذارید احترام میبینید
ارزش خودتون بیشتر از هر کسی ه ، فردین بازی در نیارید
هیچ وقت خودتون را تنبل و جیم نشون ندین
بودو نبود ارتش شده 40 تا ترخیصی تا کی میخواید خدمت کنید دلم براتون میسوزه 21 ماه سرویس شدم تیپ116 پیاده مکانیزه گردان حافظ صلح
سلام
چندر روز مرخصي دادن براي پرو لباس
نمتونيم با لباس شخصي بريم دم پادگان بعد آنجا عوض كنيم؟
جيره هايي كه دادن را همش ميشه كرد تو ساك نظامي و برد؟
تهديد هايي كه كردن براي اينكه لباس تنگ نباشه و يا بعضي جيب ها با نخ بدوزيم و .. واقعي است؟
سلام برادر.نقل قول:
منم 05کرمان تبعید شدم مثه شما با لیسانس و از تهران اعزام میشم.شما میخای با اتوبوسای نظام وظیفه از میدون سپاه اعزام شی یا با هزینه شخصی میایید کرمان؟؟؟؟؟؟
تاریخ اعزام من1.2.94
بله ، توجه كنيد كه سازمان براى اينكه افراد را از سر خودش باز كنه و از سوال پرسيدن مداوم انها پيرامون موافقت جلوگيرى كنه ، همه مسوليت را به گردن نظام وظيفه مى اندازدنقل قول:
شما مدرك تحصيلى خودتون را بيان نكرديد اما ارسال پرونده به شوراى عالى خودش خبر خوبى است هنگامى كه بيمارى نادرى باشد يا تصميم گيرى پيرامون ان سخت باشه به شوراى عالى خواهد رفت ،اميد خدا نتيجه خوبى خواهيد گرفتنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بودو نبود ارتش شده 32 تا !!! درکت میکنم گردان حافظ صلح خیلی سخته. منم گردان 176 هستم !!نقل قول:
Sent from my GLX G3
دوستان سلام
واسه 1 اردیبهشت کسی میدونه نیروی دریایی حسن رود(انزلی) نیرو گرفته یا نه؟؟؟
دوستی یا اقوامی اونجا کد خورده باشه چون من شنیدم اردیبهشت نگرفته اصلا نمیدونم درسته یا نه!!
من 10/1 تا 12/1 اونجا بودم، دوران عجیبی بود کلا، سختتیش به خاطر آب و هوای بد و همینطور به خاطر اینکه اولین دوره ای بود که میان دوره ندادن و ما کل 60 روز رو در پادگان موندیم !!نقل قول:
الان که شما میری شرایط هوا بهتره و ممکنه کمی گرما اذیتتون کنه (گرمای تابستونش و سرمای زمستونش خیلی بده).
میان دوره هم میدن احتمال زیاد، پارتی هم اگه داشته باشی، میتونی مرخصی زیاد بری.
شرایط خود پادگان خیلی نسبت به سال های پیش تغییر کرده و بهتر شده، البته برای دیپلم و زیردیپلم شرایط دشوار و غیرانسانیه، اما لیسانس ها اوضاعشون متفاوته.
دو گردان 4 و 6 مخصوص لیسانس ها هستش( من گردان 6 بودم خودم)، ساختمون های گردان 6 نوساز و تر و تمیز هستش. جوی که ما اونجا داشتیم هم خوب بود، از لحاظ امنیت کمدها و وسایل هم من هیچ موردی ندیدم تو لیسانس ها.
در کل آموزشی به دلیل اینکه همه بچه ها هم سطح هستن و درد مشترک دارن در عین سختی لذت بخشه، اما در خدمت مهم ترین فاکتور خود یگان خدمت بعد از آموزشی هستش.
در مورد 05 اگه سوالی بود در خدمتم دوست عزیز. موفق باشی
دوستاتن کسی اطلاعاتی در مورد 03 عجب شیر داره شرایطش واسه لیسانس ها چه طوری هاست؟؟ میشه یه توضیحی بدین
در مورد 05میخاستم بپرسم روز اولی که اعزام شدین فقط بهتون لباسو اینارو دادن گفتن برین سایز کنین برگردین یا اصلا از مرخصی خبری نبود؟کلا روز اول چیا با خودتون برده بودین؟منم اعزامی 05م حدود 10روز دیگه ....اگه پیشنهادی نصیحتی چیزی دارین قبل اعزام خوشحال میشم بشنوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان کسی نبود در مورد پدافند هوایی ارتش همدان بدونه ؟؟؟؟؟
که چجور جاییه ؟روز اول چیا ببرم چیا نبرم همون روز گیر میدن یا نه میگن چند روز دیگه بیاین
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه
سلام
با مدرک فوق لیسانس سازه از دانشگاه دولتی افتادم مالک اشتر اراک
دوستان این مرکز اموزشی چطور مرکزی است؟
بعد اموزشی کجا تقسیم میشیم؟ شهر خودمون چقدر احتمال داره (من کرمانشاه هستم)؟ احتمال داره در ضمینه کاری تقسیم بیشیم؟
چه درجه ای میدن؟
راستی این مرکز مرز میاندازند؟
نقل قول:
پدافند گروه همدان حرف نداره واقعا جای با کلاسیه و کادری های فهمیده ای داره اگه درجه رو شونه هات داری بدون اونجا برات بهشته....
تو نظام زیاد سعی نکن بگی من مدرک دارم چون کادریا معمولا سختشونه زمان خدمت من اموزشی یه پسره بود دکترا بورسیه المان گرفته بود ولی بهش گفته بودن اموزشی برو تا مجوز خروج بهت بدیم روز اول میپرسن مدرکت چیه چیکاره بودی اینم گفت بعد کادریه گفت میدونی المان رفتی چجوری باید پول دربیاری باید بلد باشی دستشویی بشوره کل زمانی که اونجا بود چکمه پاش بود داشت با وایتکس دستشویی می شست طی میکشید شب دوم بود همه خسته بودیم افسر نگهبان گفت فوق لیسانس ریاضی کیه یکی دستشو برد بالا بیچاره تا پایان دوره تا دیر وقت شده بود مسول حضور غیاب اخر شب یه بار دیگه بازم اخر شب بود فوق لیسانس برق میخواستن سیم کشی یکی از ماشینای برق پادگان سوخته بود تا صبح داشتن با ماشین ور میرفتن درستم نشد 24 ساعت بازداشتی زد براشون روز اول اونی که مدرک کامپیوتر داشت بردن واسه وارد کردن اسامی سربازا بنده خدا هر روز میدیمش دم گریه بود اونی که مدرک بهداشت داشت شد مسول شستن دیگ های پادگان و... مهم شانس خدمتیه صدات در بیاد بگی مدرک سازه دارم اگر بفرض منبع اب سوراخ شد میفرستنت بالا منبع جوش بدی حالا هرچی نمیخوای بگی مدرک من ربطی به این نداره تو سربازی هرچی کمتر اطلاعات بدی بهتره بعدم احتمال زیاد میغتی راهنمایی رانندگی میری سر چهارراه اکثر بازرساشم لباس شخصیه کوچکترین خطایی بکنی میبینی اضاف خورده رو پروندت بدون اینکه بفهمی لب مرز پاسگاه هایی که دور از شهره اتفاقا چون نظارتی روش نیست راحتترهنقل قول:
هر پادگانی که باشید دیگ شستن داره ابخوری باید بشورین دستشویی شستن حمام تمیز کردن زباله ها رو خالی کردن همه پادگان از اول تا اخرش باید برق بزنه تمیز باشه کسی از بیرون که نمیاد همه کاری هم سختی کثیف بودنشو داره فرق نداره کدوم پادگان باشی چون همش هست نباید سخت بگیری کار خوب انجام بدین کسی بهتون سخت نمیگیره خوش میگذره
دوستان سایت نظام وظیفه به روز شد.میتوانید محل آموزشتون را ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]